0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
بعد از اینکه su -user رو وارد کردی و پسورد رو وارد کردی ، می خوام یک کاری کنی و اون اینه که بعدش بنوسی apt update و یا apt upgrade ، اگر اپدیت و اپگرید کرد، بدان که روت هستی.یا مثلا برو تو پوشه روت و یک فایلی رو حذف کن.
W: chmod 0700 of directory /var/lib/apt/lists/partial failed - SetupAPTPartialDirectory (1: Operation not permitted)E: Could not open lock file /var/lib/apt/lists/lock - open (13: Permission denied)E: Unable to lock directory /var/lib/apt/lists/W: Problem unlinking the file /var/cache/apt/pkgcache.bin - RemoveCaches (13: Permission denied)W: Problem unlinking the file /var/cache/apt/srcpkgcache.bin - RemoveCaches (13: Permission denied)E: Could not open lock file /var/lib/dpkg/lock - open (13: Permission denied)E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), are you root?
نقلقول از: y.musavi در 06 آذر 1395، 12:57 قظبعد از اینکه su -user رو وارد کردی و پسورد رو وارد کردی ، می خوام یک کاری کنی و اون اینه که بعدش بنوسی apt update و یا apt upgrade ، اگر اپدیت و اپگرید کرد، بدان که روت هستی.یا مثلا برو تو پوشه روت و یک فایلی رو حذف کن.به جاش می شه از دستور whoami استفاده کرد..
کاری ک شما گفتین رو کردم همون طور که حدس می زدم روت نیست
فکر کنم منظور دوستمون این باشه که چطوری رو نرم افزارهای دیگه قفل بزاریم عین ویژگی که نرم افزارهای لاک اپ اندروید برامون فراهم می کنهچرا دروغ بگم داداش نرم افزار این شکلی نمی شناسم ولی یه راه می گم شاید بدردت بخورهما میایم نرم افزاری رو که می خوایم لاک باشه رو برای یوزرای دیگه دسترسیش رو قطع می کنیم یعنی من مثلا می خوام gimp فقط به صورت روت اجرا بشه پس میام این دستورو می زنیمکد: [انتخاب]sudo chmod go-x /usr/bin/gimpفقط یه نکته ی خیلی خیلی مهم :اجرای نرم افزار گرافیکی به صورت روت گناه کبیره محسوب می شه چون سیستمو ناپایدار می کنه و امنیتشو به خطر می ندازه پس باید چی کار کرد ؟توصیه من به شما اینه که یه یوزر جدید درست کنین و دسترسی نرم افزار هایی که می خواین رو برای اون بنده خدا غیر فعال کنین حالا وقتی بخواین اون نرم افزار رو اجرا کنین باید به صورت یوزر اول (همین یوزری که الان هستین) تو ترمینال (یا به صورت حضوری ) طرف لاگ کنه (با دستور su - user1) بعدش اون نرم افزار رو با زدن اسمش اجرا کنه (مثلا تو ترمینال بنویسه gimp البته بدون دسترسی روت )
sudo chmod go-x /usr/bin/gimp