انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نرم افزار قفل گذاری  (دفعات بازدید: 2652 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین yahya.musavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
  • بهترین موسیقی دنیا=شنیدن صوت قرآن
پاسخ : نرم افزار قفل گذاری
« پاسخ #15 : 06 آذر 1395، 12:57 ق‌ظ »
بعد از اینکه su -user رو وارد کردی و پسورد رو وارد کردی ، می خوام یک کاری کنی و اون اینه که بعدش بنوسی apt update و یا apt upgrade ، اگر اپدیت و اپگرید کرد، بدان که روت هستی.
یا مثلا برو تو پوشه روت و یک فایلی رو حذف کن.
نپرسید کشورتان چه کاری می‌تواند برای شما انجام دهد. بپرسید شما چه کاری می‌توانید برای کشورتان انجام دهید.   جان اف. کندی

آزادی در پرتو قانون. همانند هوایی است که ما تنفس می کنیم. دوایت آیزنهاور

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #16 : 06 آذر 1395، 01:13 ق‌ظ »
بعد از اینکه su -user رو وارد کردی و پسورد رو وارد کردی ، می خوام یک کاری کنی و اون اینه که بعدش بنوسی apt update و یا apt upgrade ، اگر اپدیت و اپگرید کرد، بدان که روت هستی.
به جاش می شه از دستور whoami استفاده کرد..
« آخرین ویرایش: 06 آذر 1395، 01:15 ق‌ظ توسط ارباب! »
Void Linux + XFCE

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #17 : 06 آذر 1395، 01:17 ق‌ظ »
کاری ک شما گفتین رو کردم همون طور که حدس می زدم روت نیست :
W: chmod 0700 of directory /var/lib/apt/lists/partial failed - SetupAPTPartialDirectory (1: Operation not permitted)
E: Could not open lock file /var/lib/apt/lists/lock - open (13: Permission denied)
E: Unable to lock directory /var/lib/apt/lists/
W: Problem unlinking the file /var/cache/apt/pkgcache.bin - RemoveCaches (13: Permission denied)
W: Problem unlinking the file /var/cache/apt/srcpkgcache.bin - RemoveCaches (13: Permission denied)
E: Could not open lock file /var/lib/dpkg/lock - open (13: Permission denied)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), are you root?

به جاش می شه از دستور whoami استفاده کرد..
در جواب whoami هم user1 (همونی که الان باهاش لاگین هستم) رو می نویسه

آفلاین yahya.musavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
  • بهترین موسیقی دنیا=شنیدن صوت قرآن
« پاسخ #18 : 06 آذر 1395، 02:40 ق‌ظ »
نقل‌قول
کاری ک شما گفتین رو کردم همون طور که حدس می زدم روت نیست
تشکر.
ایده جالبی بود.
نپرسید کشورتان چه کاری می‌تواند برای شما انجام دهد. بپرسید شما چه کاری می‌توانید برای کشورتان انجام دهید.   جان اف. کندی

آزادی در پرتو قانون. همانند هوایی است که ما تنفس می کنیم. دوایت آیزنهاور

آفلاین alireza_choob

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
« پاسخ #19 : 12 آذر 1395، 07:57 ب‌ظ »
فکر کنم منظور دوستمون این باشه که چطوری رو نرم افزارهای دیگه قفل بزاریم عین ویژگی که نرم افزارهای لاک اپ اندروید برامون فراهم می کنه
چرا دروغ بگم داداش نرم افزار این شکلی نمی شناسم ولی یه راه می گم شاید بدردت بخوره
ما میایم نرم افزاری رو که می خوایم لاک باشه رو برای یوزرای دیگه دسترسیش رو قطع می کنیم یعنی من مثلا می خوام gimp فقط به صورت روت اجرا بشه پس میام این دستورو می زنیم
sudo chmod go-x /usr/bin/gimp
فقط یه نکته ی خیلی خیلی مهم :
اجرای نرم افزار گرافیکی به صورت روت گناه کبیره محسوب می شه چون سیستمو ناپایدار می کنه و امنیتشو به خطر می ندازه پس باید چی کار کرد ؟
توصیه من به شما اینه که یه یوزر جدید درست کنین و دسترسی نرم افزار هایی که می خواین رو برای اون بنده خدا غیر فعال کنین حالا وقتی بخواین اون نرم افزار رو اجرا کنین باید به صورت یوزر اول (همین یوزری که الان هستین) تو ترمینال (یا به صورت حضوری  ;D) طرف لاگ کنه (با دستور su - user1) بعدش اون نرم افزار رو با زدن اسمش اجرا کنه (مثلا تو ترمینال بنویسه gimp البته بدون دسترسی روت ;) )

ممنون از دوست عزیز بابت توضیحاتتون

دوست عزیزی که فرمودن اینجا کسی پول نمیگیره.این که پاسخ میدن لظف میکنن اما اینو در نظر بگیریم که اگه می تونیم کمک کنیم و اگر هم نمی تونیم چیزی نگیم منم بد درخورد نکردم.هدف همیشه این نیست که چه چیزی به صلاح هست هدف پاسخ درست به جواب هاست.در کل ممنون از همه عزیزانی که پاسخ دادند.