انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نشناختن وایفای های اطراف در اوبونتو 14.04.4  (دفعات بازدید: 801 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 1inux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
سلام من اوبونتو 14.04.4 رو نصب کردم و وایفای ها رو نمی شناسه.انگار اصلا درایورش نصب نشده.توی additional drivers هم چیزی نمیاره.قبل این جریان اوبونتو 14.10 و 15.10 که داشتم این مشکل رو نداشتم.به نظرتون راهکار حل این مشکل چیه
« آخرین ویرایش: 08 آذر 1395، 02:22 ق‌ظ توسط 1inux »

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
سلام من اوبونتو 14.04.4 رو نصب کردم و وایفای ها رو نمی شناسه.انگار اصلا درایورش نصب نشده.توی additional drivers هم چیزی نمیاره.قبل این جریان اوبونتو 14.10 و 15.10 که داشتم این مشکل رو نداشتم.به نظرتون راهکار حل این مشکل چیه
16.10 نصب کن :)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین 1inux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
16.10 نصب کن :)
نمیتونم فعلا ورژن جدید رو تهیه کنم.لطفا یه راه حل برای رفع مشکل توی همین ورژن بگید!

آفلاین VAHIDN

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • Kubuntu 16.04
    • پشتیبان فارسی انجمن ساز IPB
با سلام
سوال خوب = پاسخ خوب
شما اول از همه بنویسید که از چی استفاده می کنید. آیا نوت بوک دارید اگر دارید مدلش چیه
اگر ندارید دستگاه مربوطه چیه

این طوری که شما گفتید بهترین پاسخ این می شه که یه چیز دیگه نصب کنید.

اگر شما برای مشکل خودتون ارزش قایل نشید و خوب توضیح ندید دیگران هم قاعدتا چنین کاری نمی کنند.