انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده از پایتون در اندروید  (دفعات بازدید: 2412 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sapa

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
استفاده از پایتون در اندروید
« : 14 آذر 1395، 03:24 ب‌ظ »
با سلام
من میخواهم یک سری متد که با پایتون نوشته شده است را توی چاوا اندروید فراخوانی کنم
الان زبان C /++C با استفاده از NDK میتوانیم بنویسیم و همون متد را درون جاوا فراخوانی کنیم.
اینکار را با زبان پایتون میخواهم انجام بدهم ولی اصلا نمیدونم چطوری اینکار را باید انجام دهم.
و اینکه جدیدا یک چیزی بنام python community edition درون اندروید استدیو وجود دارد و میتوانیم فایل پایتون بسازیم ولی باز هم نمیدونم چطور میتونم این فایل را توی اندروید فراخوانی کنم مثلا بعد از فشار دادن یک دکمه این فایل پایتون فراخونی شود و کار مند و اینکه وردی همون متدهای پایتون را از جاوا  صورت بگیرد مثلا از editText های درون activity  ها بگیرم و بذارم جای مقادیر ورودی همون متدها.
و نکته بعد اینکه من میخواهم از یک لایبرری بنام scapy که با پایتون هست هم باز بیارم تو پروژه ازش استفاده کنم.
آیا در این انجمن کسی هست بتونه من را در این زمینه کمک کند؟
خیلی خیلی برام مهم هست و خیلی هم عجله دارم
ممنون میشم که تگر کسی میتونه کمک کنه و یا اگر tutorial, و یا فیلمی هست ببینم البته بصورت step by step

با سپاس

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : استفاده از پایتون در اندروید
« پاسخ #1 : 15 آذر 1395، 01:53 ب‌ظ »
اگه می‌خوای با پایتون برنامهٔ اندرویدی بنویسی، توصیهٔ من استفاده از PyOtherSide است.
من خودم یه برنامه باهاش نوشتم که این کاری که می‌خوای رو می‌کنه، با این تفاوت که دیگه از جاوا استفاده نمی‌کنه و به‌جاش از کیوت بهره می‌بره.
https://thp.io/2011/pyotherside/
http://www.slideshare.net/danialbehzadi/creating-ubuntu-apps-with-qt-an-python
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sapa

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 16 آذر 1395، 12:28 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز
متاسفانه این روش خیلی کمکی بهم نمیتونه بکنه چونکه مجبور میشم کل پروژه را با پایتون بنویسم البته این آخرین راه حل من هست ولی اولویت من بیشتر این هست که بتونم اسکریپت های پایتون را توی اندروید (جاوا) فراخوانی کنم آیا راه حلی برای این روش سراغ دارید؟
و اینکه اون روشی که شما گفتید روش آسانی هست؟ چون من خیلی با پایتون آشنایی ندارم و به احتمال خیلی زیاد توی پروژه به مشکل بر میخورم ممنون میشم اگر نظری دارید اعلام کنید
با سپاس

آفلاین warlock

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
« پاسخ #3 : 16 آذر 1395، 12:41 ب‌ظ »
این کد یا کتابخانه پایتون چیه  ؟ شاید یه معادل داخل جاوا داشته باشه و اصلا نیازی به استفاده از پایتون نباشه

آفلاین sapa

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 16 آذر 1395، 02:53 ب‌ظ »
libpcap/ scapy/pcap
 براس ساخت packet هست و بعد از ساخت توی شبکه ارسال میشه
البته یه jar فایلی هست به نام jnetPcap ولی اون کاری که میخواهم را نمیکنه یا لااقل من نتونستم بهش کار کنم

آفلاین sapa

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 20 آذر 1395، 12:50 ب‌ظ »
کسی نمیتونه این مشکل من را حل کنه؟