انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو روی USB 3 !  (دفعات بازدید: 870 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 242
اوبونتو روی USB 3 !
« : 22 آبان 1395، 01:53 ق‌ظ »
من روی Lenovo Flex2 یه اوبونتو 16.10 دارم . به نظرم کند. هم در بوت شدن و هم در اجرا . اگر به جای هارد خودش (که SSD هم نیست) اوبونتو رو کلا از روی یه usb 3 بوت کنم ، سرعتش بالا میره؟ کار احماقانه ای به حساب نمیاد ؟ برای این کار سرعت خواندن اطلاعات فلش مهم تر یا سرعت نوشتن اطلاعات ؟
« آخرین ویرایش: 22 آبان 1395، 02:08 ق‌ظ توسط watermelon »

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
پاسخ : اوبونتو روی USB 3 !
« پاسخ #1 : 22 آبان 1395، 02:31 ب‌ظ »
نه  سرعت  یو اس بی  ۳ از اون فیشی که سخت افزارییی که  از هاردت رفته  به  مادر بورد کمتره !

اگه  احساس می کنی سرعتت کمه  یه  مانیتورینگ نصب کن ببین واقعا مشکل از هارده یا نه !

چون  خیلی  وقتا  توی رم هایی پایین  رم که پر میشه  سرعت  سیستم  افتضاح میشه ! حتی بوت کردنش !
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 22 آبان 1395، 04:24 ب‌ظ »
چرا سرعت usb 3 از هارد من پایین تر؟؟ مگه فلش usb 3 با یه هارد SSD چه فرقی داره؟
این که سیستم به صورت dual بوت بالا میاد ، ربطی به سرعت داره؟ چون یه ویندوز ۱۰ کنار اویونتو دارم که حدود یک ماه پریده و دیگ کلا بالا نمیاد.
فکر نکنم مشکل از رم باشه.

« آخرین ویرایش: 22 آبان 1395، 04:38 ب‌ظ توسط watermelon »

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #3 : 22 آبان 1395، 04:59 ب‌ظ »
این  عکسی  که  دادی اگه  برای زمان استفاده  عادیته که  مشکل از هارد و  رمت  نیست !

ببین  می تونی  ویندوزی که  داری و خراب شده  رو کلا پاکش کنی یا  نه !‌ چون  فکر کنم  اون  داره  ریپ میندازه  رو  بوت شدنت !

فرق هارد  ssd یا  usb3 فرق زمینه  با آسمون  اصلافسلفشون  فرق می کنه  !

اینکه  شما  بگی  یو اس بی ۳ و حتی  usb typتe C هم  در حد  هارد  ssd نیست  چون  تکنولوژیاشون  خیلی  فرق می کنه‌!

من  خودم ۳ ساله میخوام ssd بخرم هنوز نخریدم برا لپ تاپم ولی پسر عموم  برای کارش یه  اس اس دی انداخته  بود  رو سیستم شرکتش  می رفتم  باهاش کار می کردم هوش از سرم می پرید خخخ  سرعت انتقال داده تویه  حالت ایده عال  تا  چند گیگ هم  می رسه و همچنین انتقال  فایل ها به صورت  دسته ای ان مثلا  یه پوشه  ی ۱ گیگی که  شامل چند هزار تا فایل  کوچیک باشه رو شما بخوای  داخل  هارد یا  به  یه  هارد  ssd دیگه  انتقال  بدی ( دقیق یادم نیست ) ولی تا جاییکه یادم میایید تا ۱۰۰۰ تا فایل  باهم ( نسبت به حجمشون تا ظرفیت کشش هارد چون هارد اس اس دی کیفیت  داره  تا  کیفیت ) می توین  انتقال بدی !

چیزی که  تویه  usb3 یا  type C نمی بینی !

و کلا از لحاظ هدف کاری این  ۲ تا  وسیله  هم بگیریم  شما به  هیچ وجه  نیا سرعت این  ۲ تا رو مقایسه کن چون این ۲ تا سرعتشون نسبت به هدفی که براش ساخته شدن زمین تا  آسمون فرق می کنن :)

موفق باشی :)

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 22 آبان 1395، 07:05 ب‌ظ »
آقا دم شما گرم  بابت توضیح کامل .
با توجه به این که مشکل از هارد لب تاپ نیست ، اگر هارد لب تاپ رو SSD کنم سرعت بوت شدن و کلا سرعت کاربا سیستم عامل افزایش پیدا می کنه؟ بعد از ارتقا هارد دیسک نیاز به افزایش RAM هم دارم ؟‌ با توجه به یکپارچه بودن سخت افزار لب تاپ اصلا انجام تغییرات امکان پذیر؟

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #5 : 22 آبان 1395، 07:19 ب‌ظ »
منم  به  خاطر لپ تاپ بودن سیستمم و  همچنین  هزینه ی هارد اس اس دی نخریدمش !

چون  وقتی  لپ تاپ  باز  بشه هیچ تضمینی نیست  که  کیبوردش کار کنه  و... مخصوصا  اگه  سیستمتو  دسته  هر کسی بدی برات بازش کنه‌!

و اینکه خب از اونجاییکه  رمت  ۳ هست درسته  سرعت  بوت  و... زیاد میشه  ولی  وقتی  مثلا  یه کارسنگین  می خوای با  گیمپ و... انجام بدی به  خاطر  رمت  هیچ بهبودی نمیده  به  کارت :D

کلا بیخیاله  هارد  ssd شو :D

می خوا ی هزینه  کنی یه  لپ تاپ  ۳ و خورده  ای بخر  ۱۲۵ گیگ هارد  ssd داره  ۱ ترا  هم  hdd  با  سخت  افزار  عالی !

یا  یه  سیستم  جمع  کن  ۲ تا  هارد  بنداز  روش  تا چند سال  مثل فرفره  برات  کار می کنه :D

آفلاین farzam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
« پاسخ #6 : 16 آذر 1395، 09:37 ق‌ظ »
هارد SSD واقعا تاثیر داره من رو لپ تاپم گذاشتم دکمه پاور رو میزنم تا بشینم رو صندلیم سیستم اومده بالا . حدودا بعد از ۵-۶ ثانیه لپ تاپ آماده به کاره