انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بدست اوردن اطلاعات دقیق راجع به یک پکیج  (دفعات بازدید: 725 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 408
سلام.
چطور باید بفهمم که وقتی یه بسته رو نصب میکنم چه کامندهایی به خاطر اون بسته قابل دسترسی هستند؟
مثلا من python-ipcalc رو نصب کردم ولی نمیدونم چجوریرفراخوانیش کنم؟
عضو ارشد فدراسیون بیکاران ایران FBI

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
dpkg -s python-ipcalc
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
نقل‌قول
سلام.
چطور باید بفهمم که وقتی یه بسته رو نصب میکنم چه کامندهایی به خاطر اون بسته قابل دسترسی هستند؟
همونی که رسول جان گفتن
نقل‌قول
مثلا من python-ipcalc رو نصب کردم ولی نمیدونم چجوریرفراخوانیش کنم؟
اکثر پکیجایی که به صورت python-[any_thing] هستن مثل python-ipcalc جزو ماژول های پایتون به حساب میان و شما نمی تونین به صورت یه پکیج یا نرم افزار جداگانه اجراش کنین شما وقتی ide یا ویرایشگر پایتونتون رو باز کردین توش این طوری بنویسین :
import ipcalc
حالا دارین این ماژول رو فراخوانی می کنین و با توجه به کارایی که می خواید بکنین از اون ماژول استفاده می کنین
*** در ضمن اینو هم بگم وقتی شما ipcalc رو به صورت :
sudo apt-get install python-ipcalc
نصب می کنین دارین این ماژول رو برای پایتون ۲ نصب می کنین و اگه مفسر شما پایتون ۳ باشه این ماژول برای شما قابل استفاده نیست برای پایتون ۳ این کد ها رو تو ترمینال بنویسید (البته از قبل باید pip نصب باشه) :
pip3 install ipcalc
حالا می تونین از این ماژول تو پایتون ۳ هم استفاده کنین

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 408
من فکر میکردم این بسته‌ای که نصب کردم خودش یه برنامه‌ی مستقل باشه، نمیدونستم یه کتابخونست.
اما در مورد برای مثال یه بسته دیگه مثله htop هم که اون کامند رو تست میکنم نتیجه‌ای که باید رو نمیگیرم، توی پکمن یه فلگی هست Si-  که یکی از فیلدهاش provides هست و میگه بعد از نصب فلان بسته میتونی این کامند ها رو داشته باشی، مشابهش توی apt چیه؟
عضو ارشد فدراسیون بیکاران ایران FBI

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
آهان الان گرفتم شما چیو می خواید اگه بازم اشتباه نکرده باشم شما manual اونو می خواید
برای این کار فقط کافیه بنویسید :
man htop
در ضمن برای فراخوانی پکیج ها تو ترمینال فقط کافیه اسم اونو بنویسید مثلا تو ترمینال بنویسید :
htop