انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تطبیق نصب اوبونتو 16.04 با وضعیت فعلی  (دفعات بازدید: 1002 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ارشک

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
سلام
می‌خواهم اوبونتوی 16.04 را روی رایانه‌ای که ویندوز 7 دارد و رم 1گیگ دارد، نصب کنم. درایو D را که 33گیگ است خالی کرده‌ام. تصویر وضعیت پارتیشنها را پیوست کرده‌ام. راهنماهایی که در اینترنت دیدم عام هستند و من نتوانستم با وضعیت خودم کاملاً تطبیقشان دهم. بعضی از پرسشها به قرار زیر است:
1. طبق تصویر پیوست، آیا اوبونتو را در درایو D نصب کنم؟
2. از داخل ویندوز وضعیت D را تغییر دهم، مثلاً unallocated کنم و بعد بروم اوبونتو را بوت کنم؟
3. پارتیشنهای root، swap، و home را در درایو D ایجاد کنم؟ در چه مرحله‌ای و چگونه؟ از طریق something else؟
و ...

پیروز باشید
ارشک

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : تطبیق نصب اوبونتو 16.04 با وضعیت فعلی
« پاسخ #1 : 07 دی 1395، 10:06 ق‌ظ »
البته روی اون رایانه با حافظهٔ ۱ گیگابایت نمی‌تونی اوبونتو اجرا کنی. بهتره بری سراغ زوبونتو ۱۶.۰۴.
با دیسک زندهٔ زوبونتو بیا بالا و از نرم‌افزار Gparted، افراز ۳۳ گیگاباتی رو پاک کن و به جای اون سه افراز ریشه، خانه و swap رو ایجاد کن. (۱۵ گیگ ریشه، ۱۶ گیگ خانه، ۲ گیگ swap) و بعد به همین صورت با گزینش something else در نصاب زوبونتو، نصبش کن.
« آخرین ویرایش: 07 دی 1395، 10:08 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ارشک

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 07 دی 1395، 11:04 ق‌ظ »
البته روی اون رایانه با حافظهٔ ۱ گیگابایت نمی‌تونی اوبونتو اجرا کنی. بهتره بری سراغ زوبونتو ۱۶.۰۴.
با دیسک زندهٔ زوبونتو بیا بالا و از نرم‌افزار Gparted، افراز ۳۳ گیگاباتی رو پاک کن و به جای اون سه افراز ریشه، خانه و swap رو ایجاد کن. (۱۵ گیگ ریشه، ۱۶ گیگ خانه، ۲ گیگ swap) و بعد به همین صورت با گزینش something else در نصاب زوبونتو، نصبش کن.
سپاس از پاسخت.
1. مطمئنی اوبونتو با حافظه‌ی 1گیگ اجرا نمیشود؟ در صفحه‌ی رسمیhttps://help.ubuntu.com/community/Installation/SystemRequirements حداقل حافظه را 500مگ اعلام کرده. من بصورت آزمایشی (Try Ubuntu) اجرا کردم. نکته‌ی دیگر این که اوبونتو را دارم اما زوبونتو را مجبور میشوم دانلود کنم.
2. منظورت از «پاک کن» اجرای کدام دستور است؟ منظورم این که انگلیسی‌اش را بگو.
3. پارتیشن 33گیگی را که پاک کردم، سه پارتیشن را بصورت logical درون Extended درست کنم؟ در حال حاضر، این پارتیشن 33گیگی، Extended است و 3 پارتیشن دیگر هارد، primary هستند. آیا منظورت این است که در درون Extended، پارتیشنهای ریشه و خانه و سواپ را به صورت logical درست کنم؟
4. وقتی با Gparted پارتیشن‌بندی انجام شده، ورود به Something else باز هم لازم است؟ در Something else چه کارهایی باید انجام دهم؟
« آخرین ویرایش: 07 دی 1395، 11:36 ق‌ظ توسط ارشک »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 07 دی 1395، 11:28 ق‌ظ »
۱. اون صفحه خیلی قدیمیه. الآن برای خود اوبونتو حداقل ۲ گیگابایت رم نیازه. زوبونتو برای اجرا به کم‌تر از ۲۵۶ مگابایت رم نیاز داره.
۲. Delete
۳. بله.
۴. بله. در اون‌جا باید افرازهایی که ساختی رو بهش معرّفی کنی و بگی هرکدوم برای چیه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ارشک

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 07 دی 1395، 11:48 ق‌ظ »
۱. اون صفحه خیلی قدیمیه. الآن برای خود اوبونتو حداقل ۲ گیگابایت رم نیازه. زوبونتو برای اجرا به کم‌تر از ۲۵۶ مگابایت رم نیاز داره.
۲. Delete
۳. بله.
۴. بله. در اون‌جا باید افرازهایی که ساختی رو بهش معرّفی کنی و بگی هرکدوم برای چیه.

1. البته آن صفحه حداقل را می‌گوید. اما برای کارکرد خوب 2گیگ لازم است. مورد دیگری که نه باندازه اوبونتو رم بالا بخواهد و نه باندازه زوبونتو رم پایین، چیست؟ (منظورم این است که زوبونتو برای رم من که 1 گیگ است کم است!)
3. نیازی نیست که پارتیشن «ریشه» بصورتprimary و نیز جدا از «خانه» و «سواپ» باشد؟
4. چگونه «افرازهایی که ساختی رو بهش معرّفی کنی و بگی هرکدوم برای چیه»؟ (اگر اینجا قابل توضیح نیست لطفاً لینکی معرفی کن.)

یک پرسش جدید: آیا استفاده از گزینه‌ی Install Ubuntu alongside Windows (به جای استفاده از گزینه‌ی Something else)، کارهای پارتیشن‌بندی فضای Unallocated را انجام نمی‌دهد؟
« آخرین ویرایش: 07 دی 1395، 12:03 ب‌ظ توسط ارشک »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 07 دی 1395، 07:38 ب‌ظ »
۱. کم است یعنی چی؟
۳. خیر
۴. روی هر افراز کلیک می‌کنی و دکمهٔپایینش رو می‌زنی تا بگی نوعش چی باشه و کجا استفاده بشه.

پرسش جدید: چرا، ولی نه لزوماً اون‌جوری که ما می‌خوایم و بهینه است.