انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: انتخاب میز کار بر اساس چیست؟  (دفعات بازدید: 1074 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sina.Deuxshiri

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
انتخاب میز کار بر اساس چیست؟
« : 19 بهمن 1395، 04:45 ب‌ظ »
سلام. من اوبونتو 16.10 نصب کردم. قصد دارم که یک میز کار انتخاب کنم. می‌خواستم بدونم انتخاب میز کار براساس چیست؟ یعنی این انتخاب با توجه به کاری‌ست که ما با سیستم عامل انجام میدیم و یا اینکه نه، اصلا یک بحث سلیقه‌لی هست؟ لطفا در این زمینه کمی راهنمایی کنید. ممنون.

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
پاسخ : انتخاب میز کار بر اساس چیست؟
« پاسخ #1 : 19 بهمن 1395، 07:00 ب‌ظ »
سلام. من اوبونتو 16.10 نصب کردم. قصد دارم که یک میز کار انتخاب کنم. می‌خواستم بدونم انتخاب میز کار براساس چیست؟ یعنی این انتخاب با توجه به کاری‌ست که ما با سیستم عامل انجام میدیم و یا اینکه نه، اصلا یک بحث سلیقه‌لی هست؟ لطفا در این زمینه کمی راهنمایی کنید. ممنون.
سلام.
بحث میزکار یک مسئله‌ی تقریباً (در حد ٪۹۰) شخصی و سلیقه‌ای هست. شما با کمی جستجو توی همین انجمن و یا در نت، می‌تونی مقایسه‌ها و اسکرین‌شات‌های زیادی رو پیدا کنی.

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #2 : 19 بهمن 1395، 07:03 ب‌ظ »
هم  سلیغس هم کشش سیستم !

میز کار یونیتی ( گنوم ) پیشفرض ئه  اوبونتو  ۱۶٫۴ و ۱۶٫۱۰ ئه  که  پیشنهاد میشه  کنارش  میز کار  دیگه ای  نصب نکنید !

دبیان  نصب کن و هر میزکاری که می خوایی رو موقع نصب انتخاب کن تا  برات  نصب شه : )‌

یا  از  نسخه های مختلف اوبونتو با  میزکار پیشفرض استفاده کن ( زوبونتو | لوبونتو و... )
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین yahya.musavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
  • بهترین موسیقی دنیا=شنیدن صوت قرآن
« پاسخ #3 : 20 بهمن 1395، 07:31 ق‌ظ »
هم  سلیغس هم کشش سیستم !

میز کار یونیتی ( گنوم ) پیشفرض ئه  اوبونتو  ۱۶٫۴ و ۱۶٫۱۰ ئه  که  پیشنهاد میشه  کنارش  میز کار  دیگه ای  نصب نکنید !

دبیان  نصب کن و هر میزکاری که می خوایی رو موقع نصب انتخاب کن تا  برات  نصب شه : )‌

یا  از  نسخه های مختلف اوبونتو با  میزکار پیشفرض استفاده کن ( زوبونتو | لوبونتو و... )
کاملا کاملا موافقم.
مثلا من مدتها xfce نصب داشتم اما مدتیه سیستم جدید گرفتم و گنوم (گنوم شل) رو نصب دارم و واقعا بنظر خودم عالیه.احساس میکنم گنوم شل دوست نداره شبیه دسکتاپ ویندوز باشه و از همین کارش خوشم میاد.
احساسم در کنار گنوم شل اینه، که یک دسکتاپ مدرن و زیبا دارم.
بنظر خودم ارزش داشت که سیستمم رو عوض کردم.
سلیقه کاری کرد، تا سیستم رو عوض کنم، در صورتی که xfce هم واقعا کار خودش رو انجام میداد و به معنای واقعی کار یک میزکار رو با بهترین شکل ممکن انجام میداد.
گنوم شل توسط افزونه هاش، واقعا کاربردی و زیباست.
البته قبل از xfce بمدت خیلی کوتا ،گنوم شل رو نصب داشتم اما چون اون زمان سیستم قدیمیم، گرافیک انویدیا داشت،حتی با رم ۴ گیگ، کلا سیستمم با گنوم شل ،کند بود، اما سیتم جدیدم، فقط گرافیک انبرد داره و با درایور آزاد کارش رو انجام میده.
در بین گرافیک ها اینتل و amd بهترین عملکرد رو در راه انداز آزاد دارن.مخصوصا با میزکار گنوم ، راه انداز آزاد این گرافیک ها ،خودش رو نشون میده.

« آخرین ویرایش: 20 بهمن 1395، 07:34 ق‌ظ توسط y.musavi »
نپرسید کشورتان چه کاری می‌تواند برای شما انجام دهد. بپرسید شما چه کاری می‌توانید برای کشورتان انجام دهید.   جان اف. کندی

آزادی در پرتو قانون. همانند هوایی است که ما تنفس می کنیم. دوایت آیزنهاور

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #4 : 20 بهمن 1395، 05:21 ب‌ظ »
بر اساس سلیقه است.
بعضی سبک‌ترند.
یعضی قابلیت شخصی‌سازی بیشتر .

آفلاین Sina.Deuxshiri

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #5 : 20 بهمن 1395، 08:24 ب‌ظ »
ابتدا سپاس گذارم از همه دوستانی که دیدگاهاشون و مطرح کردن. من شخصا با میز کار Cinnamon خیلی خوب ارتباط برقرار کردم. اما یک مشکلی داره که برای اون هم یک تاپیکی ایجاد کردم با نام: مشکل با سوئیچ کردن بین زبان‌ها در میز کار Cinnamon. تقاضا دارم که اگر امکانش هست اون تاپیک رُ هم بررسی کنید. ممنون از شما  :)