انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی در چند مشکل بوجود آمده از آپدیت ناقص  (دفعات بازدید: 596 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alireza999

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام.من اوبونتو ۱۴٫۰۴٫۰۴ دارم و امروز آپدیت کردم با software updater ولی بصورت ناقص.چون شارژ لپ تاپ تموم شد وسطاش و بعد از اینکه لپ تاپ رو دوباره روشن کردم کلی مشکل بوجود اومده.وایرلس های اطراف شناسایی نمیشه(قبلا اینو با دی وی دی اوبونتو فکر کنم درست کرده بودم چون در حالت عادی که اوبونتو رو نصب کرده بودم نمی شناخت و حالا دوباره اونطور شده) . مورد دیگه اینکه دی وی دی رام شناخته نمیشه.فلش میزنم به سیستم بالا نمیاره.درایوهای ویندوزی هم داشتم که توی لانچر بود قبلا ولی الان دیگه نیست.گاهی هم اوبونتو رو بالا که میارم بعد از لاگین دوباره میره روی صفحه لاگین که پسورد بزنم.اینا یک سری از مشکلات بود که تا اینجا متوجه شدم.اگه کسی راهی میدونه کمکم کنه.کلی فایل دارم روی اوبونتو که خیلی برام مهمه.حتی اگه راهی دارید که بشه فایل های روی اوبونتو رو از طریق ویندوز بردارم هم مشکلم حل میشه چون اصل کاری این فایل هام هست اما مشکلی که هست اینه که من موقع نصب اوبونتو یه تیکی رو زدم که مربوط به encrypt پوشه home بود و فایل هام همه توی این پوشه و زیرشاخه هاش هست.دو سه تا نرم افزار روی ویندوز نصب کردم که بشه به فایل های لینوکس دسترسی داشت ولی یا فقط برای مشاهده بودن و قابلیت کپی نداشتن یا اینکه چون پوشه home من encrypt شده قابل استفاده نداشتن.فکر کنم اگه بشه این پوشه home رو از حالت enctypt خارج کنیم بشه به فایل ها دسترسی داشته باشیم و بعدش اوبونتو رو لایو بالا بیارم و فایل های داخل پوشه رو کپی کنم جایی که مشکل حل بشه و بعدش دوباره اوبونتو نصب کنم.خلاصه هر راهکاری و از هر طریقی سراغ دارید ممنون میشم کمک کنید.مهم فایل هامه که برگرده وگرنه قراره به زودی ۱۶٫۰۴ نصب کنم.مرسی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
$ sudo dpkg-reconfigure -a
$ sudo apt install -f
$ sudo apt update
$ sudo apt full-upgrade
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن