ممنونم دوست عزیز
باید یه روز وقت کنم بنشینم ترجمه کنم ببینم چی میگه ولی در کل کنجکاو شدم بدونم wget چه برتری ای نسبت به idm داره من خودم طرفدار لینوکس هستم و خیلی ناراحتم که توی ایران هنوز خیلی از کاربرا نميدونن که به غیر از ویندوز هم سیستم عامل وجود داره و این مسأله محدودیت کاربران لینوکس و مک در ایران رو امیدوارم یه روز به پایان برسه...فکر میکنم شما تجربه کافی کار با لینوکس رو داشته باشی پس منو قانع کن
توی گنو/لینوکس میتونی کلی اسکریپت باحال و به درد بخور برای wget بنویسی که یه سری کار را برات انجام بده اما با IDM نمیتونی انجام بدی
برای مثال اینکه یه اسکریپت که خودش هر هفته فلان ساعت فلان پیج وب را چک کنه و لینکهای جدیدش را بفرسته برای یه فایل متنی بعد wget لینکهای فایل متنی را به ترتیب شروع کنه به دانلود کردن و یه خلاصه هم از کارهایی که کرده برات بفرسته توی یه فایل متنی دیگه! این خیلی ساده بود اما خب تو نمیتونی توی ویندوز اینکار را انجام بدی چون با IDM نمیشه توی خط فرمان کار کرد و مثلا با یه دستوری به IDM گفت فلان لیست را بگیر و ... , ولی برای Wget میشه پوسته نوشت (البته همین الان هم نوشته شده ولی خب همه از رابط CLI استفاده میکنن)
مثالی که من زدم مربوط میشد به آزاد بودن Wget و داشتن رابط متنی که خودش یه مزیت محسوب میشه, البته کارهای دیگهای هم میشه با Wget کرد که با IDM نمیشه, مثلا چند وقت پیش یه بچهها میخواست یه سری فایل توی کل ساب دایرکتوری های یه دایرکتوری توی سرورش را دانلود کنه اگه IDM بود باید لیست دانلود درست میکرد ولی با Wget کل فایلهای ساب دایرکتوریها را خیلی ساده تر گرفت و ...