انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اتصال به ترمینال ابونتو از ویندوز به صورت Remote  (دفعات بازدید: 1782 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
سلام و وقت همه بخیر
ببخشید من قبلش واژه Remote رو حسابی جستجو کردم تو انجمن و قبلشم تو نت یه جستجویی داشتم به خیلی چیزا رسیدم مثل VNC  و ریموت خود ابونتو و حتی تیم ویوور رو هم نصب کردم و ریموت زدم ولی اینا چیزی نیستن که من میخوام!

چییز که من میخوام واضح و کامل اینه: من توی خونه یه PC ابونتو دارم و میخوام از محل کارم وقتی که تایم ازادمه Remote بزنم به Terminal و کارای سیستم رو تو خونه انجام بدم مثل نصب یه سری App ها و خلاصه کار با ترمینال! تو خونه هم اینترنت عمومی که همه استفاده می کنن دارم و ای پی داینامیکه! حالا چرا با تیم ویوور و اینا انجامش نمیدم؟ چون حجم الکی مصرف میکنه و از طرفی من اصلا UI نمیخوام! من ترمینال سیستمم رو میخوام انگار روبروش نشستم تو خونه! بدون اینکه ای پی استاتیک و اینا داشته باشم ، بهترین پیشنهادتون چیه؟

پی نوشت: من تو سرکار ویندوز 10 دارم و سیستم خونه ابونتو هستش! از ویندوز تو محل کارم میخوام به ترمینال ابونتوم تو خونه وصل بشم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
شما باید:
۱. روی رایانهٔ خونگی openssh-server نصب کنی
۲. با استفاده از چیزی مثل duckdns.org آی‌پی متغیّرت رو به یک دامنهٔ ثابت تبدیل کنی
۳. روی ویندوزت در محل کار، ابزاری مثل putty نصب کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین احمد حقیقی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 229
  • MrRolling
سلام و وقت همه بخیر
ببخشید من قبلش واژه Remote رو حسابی جستجو کردم تو انجمن و قبلشم تو نت یه جستجویی داشتم به خیلی چیزا رسیدم مثل VNC  و ریموت خود ابونتو و حتی تیم ویوور رو هم نصب کردم و ریموت زدم ولی اینا چیزی نیستن که من میخوام!

چییز که من میخوام واضح و کامل اینه: من توی خونه یه PC ابونتو دارم و میخوام از محل کارم وقتی که تایم ازادمه Remote بزنم به Terminal و کارای سیستم رو تو خونه انجام بدم مثل نصب یه سری App ها و خلاصه کار با ترمینال! تو خونه هم اینترنت عمومی که همه استفاده می کنن دارم و ای پی داینامیکه! حالا چرا با تیم ویوور و اینا انجامش نمیدم؟ چون حجم الکی مصرف میکنه و از طرفی من اصلا UI نمیخوام! من ترمینال سیستمم رو میخوام انگار روبروش نشستم تو خونه! بدون اینکه ای پی استاتیک و اینا داشته باشم ، بهترین پیشنهادتون چیه؟

پی نوشت: من تو سرکار ویندوز 10 دارم و سیستم خونه ابونتو هستش! از ویندوز تو محل کارم میخوام به ترمینال ابونتوم تو خونه وصل بشم

https://www.nomachine.com/

https://tmate.io/

“Open source is a development methodology; free software is a social movement”

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
شما باید:
۱. روی رایانهٔ خونگی openssh-server نصب کنی
۲. با استفاده از چیزی مثل duckdns.org آی‌پی متغیّرت رو به یک دامنهٔ ثابت تبدیل کنی
۳. روی ویندوزت در محل کار، ابزاری مثل putty نصب کنی

مرسی دانیال عزیز ، تستش می کنم و اینجا نتیجه رو اعلام می کنم..
امیدوارم که duckdns.org رایگان باشه و اگر موردی دیگه هست بهم بگو مرسی

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
سلام و وقت همه بخیر

https://www.nomachine.com/

https://tmate.io/

nomachine ابزاری مثل تیم ویوور هستش فکر کنم و بهم دکستاپ رو میده.. این اوکیه ولی نه برای هدف من
و دومیه نمیدونم چیه مرسی لینو چک می کنمو مطالعه می کنم و نتیجه رو میگم. خیلی لطف کردی بابت لینک دومت

دوستای دیگه اگر نظر و یا تجربه ای دارن ممنون میشم بگن  تا این مواردی که دوستای عزیز گفتن تست بگیرم

آفلاین احمد حقیقی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 229
  • MrRolling
قربون شما
فقط لطفا ما رو از کارت مطلع کن و دانشش رو به اشتراک بذار
“Open source is a development methodology; free software is a social movement”

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
۴. باید روی مودمی که در خونه داری، درگاه ۲۲ رو که برای ssh استفاده می‌شه، به درگاه ۲۲ اون رایانه‌ای که می‌خوای بهش وصل شی forward کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن