تو اوبونتو و خیلی از سیستم های گنو لینوکسی دو تا کرنل نیگه داشته (من توزیعی ندیدم که فقط یک ورژن پکیج لینوکس روش نصب باشه) یعنی با دریافت کرنل جدید کرنل قدیمی تر پاک می شه مثلا شما کرنل 4.10 رو دریافت کردین در اون صورت کرنل 4.6 پاک می شه (اگه خودکار نشد می تونین از دستور sudo apt autoremove استفاده کنین) و بعد از یه ری استارت کرنل 4.10 شما مورد استفاده قرار می گیره (به صورت پیش فرض) و کرنل 4.8 شما زاپاس نیگه داشته می شه و دلیل این کار اینه که ممکنه کرنل جدید با سخت افزار شما ناسازگار باشه (یا طی یک مشکل درست رو سیستم کامپایل نشده باشه و هزار تا دلیل دیگه) اگه شما فقط یک کرنل داشته باشین دیگه دستتون به هیچ جا بند نیست و باید بی خیال اجرای سیستم بشین ولی اگه دو نسخه کرنل داشته باشین می تونین از گراب کرنل قبل رو انتخاب کنین و با اون بوت بگیرین و و مشکل احتمالی رو حل کنین
در مورد خروجی uname -r هم باید بگم که کرنلی که سیستم فعلی داره استفاده می کنه رو نیشون می ده که همون طور که گفتم به صورت پیش فزض از کرنل با ورژن بالاتر بوت می گیره (ولی اگه شما از گراب اونی که ورژنش 4.6 هستش رو انتخاب کنین خروجی uname -r به 4.6 تغییر خواهد کرد)
ولی اگه خیلی مصر هستین که کرنل قبلی رو پاک کنین که به هیچ وجه من توصیه نمی کنم می تونین مراحل زیر رو دنبال کنین :
1. اول دستور زیر رو بزنین تا پکیج های منتسب به linux رو مشاهده کنین :
dpkg -l | grep linux
حالا اسم پکیج هایی که دارای اسامی به صورت زیر هستند رو یادداشت کنین (البته طبیعتاً اونایی که 4.6 دارن رو):
linux-headers-4.8.0-36
linux-headers-4.8.0-36-generic
linux-image-4.8.0-36-generic
linux-image-extra-4.8.0-36-generic
بعد اقدام به حذف این پکیج ها بکنین :
sudo apt purge linux-headers-4.8.0-36 linux-headers-4.8.0-36-generic linux-image-4.8.0-36-generic linux-image-extra-4.8.0-36-generic
sudo apt autoremove
sudo apt autoclean
و محض اطمینان یه بار هم دستور زیر رو ران کنین :
sudo update-grub