ری اکت بی اس دی نستا
مشکل مندی کندی شدید تو فایر فاکس و یوتیوبه
خب این مباحث به سخت افزار سیستمت مربوط میشه, به ابزاری که اجرا میکنی مربوط میشه و این که آیا اونا درست دارن کار میکنن یا نه, برای مثال فایرفاکس در حالت عادی باید 200 مگ رم مصرف کنه ولی اگه مثلا داره 700 مگ مصرف میکنه داره غیر عادی کار میکنه, یه نکتهی دیگه هم که هست اینه که آرچ بعد یه مدت یکم سرعت بالا اومدن و لود شدنش به صورتی که حس بشه ولی خیلی کم میاد پایین دلیلش هم اینه که مثلا یه عالمه سرویس اضافه میکنی به systemd تا بعد از گراب و لود شدن کرنل بیان بالا ولی مثلا فلان سرویس یه مشکلی داره یا به خاطر DM و ... نسبت به موقع بعد از نصب یکم ممکنه حس بشه کند شده هر چند بازم میگم هم به سیستم عاملت مربوط میشه هم به اینکه هر سرویس درست لود بشه و خیلی چیزای دیگه. فایرفاکس را هم با ترمینال اجرا کن اگه کند باشه و خطایی بده شاید بتونی درستش کنی
پک من هم که یه مدیربسته هست که تحت خط فرمانه اگه داری از رابط هاش استفاده میکنی که یکم کنده ربطی به پک من نداره (اون Pamac یا حالا Kalu یا هر چی هست را پاک کن با خودش کار کن!) اگرم مشکلت سرعت دانلود پکمنه باید بگم اون دیگه به ISP و ریجینی که داری روش دانلود میکنی مربوط میشه, سرعت دانلود من توی پکمن 1MG/sec هست!