خب دوستان من منطقه جرافیایی خودم رو گفتم.حالا باید چیکار کرد.نزدیک ترین جا به من مشهده البته با ۴۳۸ کیلومتر فاصله.بعدش توی این جشن اونجوری که من فهمیدم باید ابونتو توزیع بشه.خب سی دی ها رو باید از کجا تهیه کرد؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز ! من یه پیشنهاد برای شما داشتم !
چون تعداد افراد اون جا کم هست برای شروع با جلسات دوستانه (مثلا همین ۵−۶ نفر) با هم دیگه در پارک و فضای باز یا اگه امکانش رو دارین توی دفتر های اداری و ... برگذار کنین
فعلا برای توزیع سی دی و جشنواره ی نصب و خرید دامین و هاست برای وبسایت و ... ، زود هست ... و در کل فکر نکنم نیاز داشته باشید ... شهرستان شما نیروی پتانسیل اجرای همچین لاگی رو نداره : ؛جمعیت ۱۳٬۷۷۸؛
بشرویه در ویکی پدیامی تونین مثلا همین چند نفر به عنوان یه زیر گروه از یه لاگ بزرگ تر بیاید و هر از گاهی با هماهنگی به اون جا برید و مشکلات خودتون رو برطرف کنید و مثلا به اجرای جشنواره ی نصب در اون لاگ کمک کنید .
اما سی دی ها رو می تونین به چند صورت تهیه کنین :
اول این که اگه دسترسی به اینترنت پر سرعت دارین خب نسخه های جدید رو به راحتی دانلود کنین و روی سی دی یا دی وی دی رایتش کنین .
دوم این که به
خوده شرکت کانیوکال سفارش بدین تا براتون بیارن (به گفته ی خودش حداقل ۵−۶ هفته طول میکشه ... ولی برای من نزدیک به ۲−۳ ماه طول کشید .)
راه سوم اینه که از شرکت هایی که لینوکس ها رو می فروشن تهیه کنید .(اسم شرکت رو بگم احتمالا تبلیغ بشه ! ولی سرچ کنین چند تا شرکت خوب هست .)
راه چهارم هم اینه که بگید به کسایی که به شما نزدیک هستند برای شما تهیه کنن .(لیستی از این ها رو داشتیم ! پیداش نکردم .)
دوستان حرفه ای تر احتمالا بیشتر به شما کمک کنن