انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: جایگزین برای wine  (دفعات بازدید: 949 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mehr1998

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
جایگزین برای wine
« : 03 خرداد 1396، 02:37 ب‌ظ »
سلام بر دوستان عزیز
برنامه ای برای جایگزین wine چی معرفی میکنین؟

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
پاسخ : جایگزین برای wine
« پاسخ #1 : 03 خرداد 1396، 02:48 ب‌ظ »
با سلام
شما برای اجرای نرم افزارهای ویندوزی روی گنو/لینوکس می تونین ویندوز رو روی ماشین مجازی (مثلا virtual box , vmware , gnome boxes) نصب کنین بعدش هر نرم افزاری که خواستین رو روی اون ویندوز نصب کنین این بهترین راه اجرای نرم افزارهای ویندوزی توی گنو/لینوکسه این طوری هم تمام نرم افزارهای ویندوزی بدون نقص اجرا می شن (واین همه ی نرم افزارهای ویندوزی رو نمی تونه به درستی اجرا کنه) و هم مشکل پایداری و امنیت تو گنو/لینوکس به وجود نمیاد (چون واین بستر اجرای ویروس های ویندوزی رو توی گنو/لینوکس فراهم می کنه)

مورد دیگه ای که معمولا معرفی می شه play on linux هستش که این به لحاظ اجرای نرم افزار تفاوت زیادی با wine نداره (چون playonlinux در واقع یه نسخه ی front-end برای واین محسوب می شه) ولی خب به لحاظ امنیتی کانفیگ بهتری نسبت به واین داره ولی در کل مزیت زیاد و خاصی نسبت به اصل و مبدا خودش یعنی واین نداره

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #2 : 03 خرداد 1396، 04:24 ب‌ظ »
سلام

من اسم برنامه ی CrossOver  شنیدم که سایت های ایرانی هم برای دانلود گذاشتن و خیلی هم ازش تعریف می کنن که هر برنامه ای رو از گیم گرفته تا فتوشاپ میتونه باز کنه ولی هیچ وقت سمتش نرفتم و نمی دونم چطوریه و نیازی هم بهش ندارم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 04 خرداد 1396، 06:57 ب‌ظ »
اون crossOver همون واینه. بهترین کار اینه که از برنامه‌های آشغال ویندوزی استفاده نکنی و از برنامه‌های آزاد گنو/لینوکسی استفاده کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #4 : 04 خرداد 1396، 07:22 ب‌ظ »
اون crossOver همون واینه. بهترین کار اینه که از برنامه‌های آشغال ویندوزی استفاده نکنی و از برنامه‌های آزاد گنو/لینوکسی استفاده کنی.
من نمی دونم کراس اوور چیه اصلا و علاقه هم ندارم بدونم ولی توی این مقاله خونده بودم قبلا
نقل‌قول
اما در آخرین نسخه این نرم افزار که بر پایه Wine 1.6.2 است، کار برای کاربران از قبل هم آسان تر می شود.
http://digiato.com/?p=7762

تا اونجا که من دیدم لینوکس واسه همه چی نرم افزار داره اگه بهتر نباشه بدتر نیس واسه همین نیازی به این چیزا نیس
اگه نرم افزار خاصی مد نظرته دوستان حتما میتونن جایگزین مناسب معرفی کنن
« آخرین ویرایش: 04 خرداد 1396، 07:24 ب‌ظ توسط Mr.Mehran »