انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: login loop  (دفعات بازدید: 1786 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین moe

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
login loop
« : 23 مهر 1395، 10:19 ب‌ظ »
سلام
بعد از اپدیت های 16.04 وقتی خواستم دوباره لاگین کنم یک لحظه صفحه سیاه میشه و دوباره میره برای لاگین . اوایل برای چند ثانیه وارد میشد ولی الان دیگه اصلا وارد نمیشه, به احتمال زیاد مشکل گرافیکی هست یا مشکل از lightdm  توی  ترمینال از sudo mv .Xauthority .xauthority.bak  هم استفاده کردم ولی فایده ای نداره.فضای خالی هم در خانه زیاد هست. ممنون میشم کمک کنید.
« آخرین ویرایش: 24 مهر 1395، 09:49 ق‌ظ توسط moe »

آفلاین Borderliner

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • macOS Sierra 10.12.6
    • Borderliner | GitHub
پاسخ : login loop
« پاسخ #1 : 28 مهر 1395، 10:56 ق‌ظ »
میشه یکم اطلاعات بیشتری بهمون بدید؟ از جمله:
۱. آیا آپدیت شما از 16.04 به 16.10 بود (و آیا به نسخه Development آپدیت کردید)، یا اینکه آپدیت خود 16.04 بود؟
۲. سازنده چیپ کارت گرافیکی و مدلش رو ذکر کنید، و اینکه از درایورهای متن باز استفاده میکردید یا درایورهای شرکت سازنده. برای اینکار دستور زیر رو وارد کنید و نتیجه رو اعلام کنید:
lspci -k | grep -A 2 -E "(VGA|3D)"
۳. گفتید که قبلن برای چند ثانیه وارد میشد. قبلن دقیقن کی؟ و اینکه بعد از ورود، دوباره میومد بیرون؟
..::Borderliner::..

آفلاین moe

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 08 آبان 1395، 05:10 ب‌ظ »
۱۶.۰۴ روی سیستم تازه دوال بوت کردم و اپدیت هم برای خوده ۱۶.۰۴ بود , گرافیک هم nvidia gtx 860m هست , مجبور شدم دوباره بریزم اوبونتو رو ولی یادمه درایور رو از یک درایور متن باز به درایور های  خوده nvidia  تغییر داده بودم , مشکلو واقعا نمیدونم چی بوده ولی از حالت لاگین و لاگ اوت شدن های پشت هم حدس میزنم مربوط به گرافیک سیستم بوده وقتی برای اولین بار لاگ اوت کردم اینجوری شد که وقتی لاگین میکردم خودش بعد چند ثانیه لاگ اوت میشد ,  بعد رفتم lightdm رو تو ترمینال reset کردم , دیگه تا لاگین میشد میومد بیرون  :oops: , خلاصه اینکه با کلی کلنجار درس نشد و دوباره اوبونتو ریختم :(

آفلاین Sadegh Alirezaie

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
  • Pythonista
    • Sadegh
« پاسخ #3 : 13 آبان 1395، 11:17 ب‌ظ »
سلام
بعد از اپدیت های 16.04 وقتی خواستم دوباره لاگین کنم یک لحظه صفحه سیاه میشه و دوباره میره برای لاگین . اوایل برای چند ثانیه وارد میشد ولی الان دیگه اصلا وارد نمیشه, به احتمال زیاد مشکل گرافیکی هست یا مشکل از lightdm  توی  ترمینال از sudo mv .Xauthority .xauthority.bak  هم استفاده کردم ولی فایده ای نداره.فضای خالی هم در خانه زیاد هست. ممنون میشم کمک کنید.
فایل های مربوط به X رو که توی home خودتون کپی کردید رو باید دسترسی بدید ومالکیت اون ها رو هم به یوزر خودتون بدید
Poor Are Those Who Have Eyes But Can Not See

آفلاین ubuntulove74

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #4 : 30 آبان 1395، 12:58 ب‌ظ »
 دیشب به خاطر انگولک بازی که انجام دادم سر موضوع X متوجه شدم بعد ریستارت و ورود به یوزرم دوباره بر میگرده به قسمت لاگین یعنی لوپ لاگین میشه !
خیلی تو گوگل گشتم اما هیچ دارویی رو نتونستم واسه مشکلم پیدا کنم :(
خب شاید شما اولش  مثل من بلافاصله فکر کنین که اگه ایکس رو دوباره حذف و نصب کنیم این موضوع درست میشه ولی مشکلش این نبود!
اولش رو گوگل خیلی گشتم اما راه حلی رو پیدا نکردم!
خوب با ctrl+alt+f1 رفتم رو ترمینال و یه یوزر  جدید ایجاد کردم ؛ به یوزر جدیدی که ایجاد کرده بودم می‌رفت اما به یوزر  قبلی که توش ایکس رو به صورت دستی فراخوانی کرده بودم نه!
یه شک‌های کردم که مشکل از lightdm و gdm می تونه باشه !
با یوزر  جدید وارد شدم ولی واقعاً نمی دونستم  فایل مربوط به  lightdm که اسمش Xauthority است رو باید چی کار کنم (اینو می دونستم که  Xauthority که کانفیگ های مربوط به  lightdm رو ذخیره میکنه اما نمی دونستم باید چه کاری انجام بدم ) :(
با ریکانفیگ  کردن مشکل  lightdm حل نشد ، یه سرچی  در مورد  lightdm و اون کانفیگش  که  Xauthority بود کردم بلاخره نتیجه داد و اون چیزی که می‌خواستم رو آورد :D
 تو اسک اوبونتو توضیح داده بودن که چه بلایی رو سر  Xauthority باید آورد ، با حذف کردن اون این مشکل برطرف میشه !!البته می‌خواستم حذفش کنم اما گفتم بزار احتیاط کنم و ممکنه این حذف کردنا  دردسر ساز بشه :|
به یه دستور جالب برخوردم که اونو حذف نمیکنه بلکه به جای دیگه میفرسته و از دسترس  lightdmخارجش میکنه  تا اگه مشکلی پیش بیاد بتونیم اونو  برگردونیم دستور این بود :

sudo mv ~/. Xauthority ~/. Xauthority.backup

خب حالا  lightdm رو یه ریستارتی کردم  :
sudo service lightdm restart
دوباره  ctrl+alt+f1 رو زدم و این دفعه هم فایل  lightdm و هم فایل  gdm رو ریکانفیگ کردم
sudo dpkg-reconfigure gdm
 sudo dpkg-reconfigure  lightdm

گذاشتم  رو  lightdm و دستور reboot زدم تا گذاشتم ریبورت بشه پی سیم  به یوزر قبلیم تونستم وارد بشم  و دیگه خبری از  لوپ لاگین  نبود ! :D
فقط یه نکته اگه واسه شما بازم لوپ لاگین رو آورد با دستور sudo dpkg-reconfigure  lightdm اونو بزارین به gdm3 می دونم درست کار نمی کنه موقتیه
reboot کنین  قطعاً درست کار نمی کنه اما اگه دوباره با دستور  sudo dpkg-reconfigure  lightdm اونو بزارین به  lightdm و با دوباره ریستارت  کردن ممکنه  کار کنه و لوپ لاگین پیش نیاد!

آفلاین ubuntulove74

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #5 : 30 آبان 1395، 01:19 ب‌ظ »
سلام
البته پیشنهاد میکنم یه یوزر جدید بسازین ببینین به اون وارد میشه
اگه وارد شد یعنی مشکلتون مثل مشکل لوپ لاگین منه ، دستورات بالا رو که گفتم رو وارد کنین ، مطمئنا مشکلتون حل میشه

آفلاین Abtin71

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 29 خرداد 1396، 08:35 ب‌ظ »
آقا من چون تازه واردم درست متوجه نشدم.
خب اول    ctrl+alt+f1 رو میزنیم تا وارد ترمینال بشه، بعد یوزر و پسورد برای لاگین میزنیم ، بعد useradd amin مثلا برای ساخت اکانت جدید( اینو تو نت پیدا کردم که با پیام permission denied مواجه شدم
حالا ممنون میشم قدم قدم یکی توضیح بده

نقل‌قول از: ubuntulove74
link=topic=141166.msg1122936#msg1122936 date=1479634111
دیشب به خاطر انگولک بازی که انجام دادم سر موضوع X متوجه شدم بعد ریستارت و ورود به یوزرم دوباره بر میگرده به قسمت لاگین یعنی لوپ لاگین میشه !
خیلی تو گوگل گشتم اما هیچ دارویی رو نتونستم واسه مشکلم پیدا کنم :(
خب شاید شما اولش  مثل من بلافاصله فکر کنین که اگه ایکس رو دوباره حذف و نصب کنیم این موضوع درست میشه ولی مشکلش این نبود!
اولش رو گوگل خیلی گشتم اما راه حلی رو پیدا نکردم!
خوب با ctrl+alt+f1 رفتم رو ترمینال و یه یوزر  جدید ایجاد کردم ؛ به یوزر جدیدی که ایجاد کرده بودم می‌رفت اما به یوزر  قبلی که توش ایکس رو به صورت دستی فراخوانی کرده بودم نه!
یه شک‌های کردم که مشکل از lightdm و gdm می تونه باشه !
با یوزر  جدید وارد شدم ولی واقعاً نمی دونستم  فایل مربوط به  lightdm که اسمش Xauthority است رو باید چی کار کنم (اینو می دونستم که  Xauthority که کانفیگ های مربوط به  lightdm رو ذخیره میکنه اما نمی دونستم باید چه کاری انجام بدم ) :(
با ریکانفیگ  کردن مشکل  lightdm حل نشد ، یه سرچی  در مورد  lightdm و اون کانفیگش  که  Xauthority بود کردم بلاخره نتیجه داد و اون چیزی که می‌خواستم رو آورد :D
 تو اسک اوبونتو توضیح داده بودن که چه بلایی رو سر  Xauthority باید آورد ، با حذف کردن اون این مشکل برطرف میشه !!البته می‌خواستم حذفش کنم اما گفتم بزار احتیاط کنم و ممکنه این حذف کردنا  دردسر ساز بشه :|
به یه دستور جالب برخوردم که اونو حذف نمیکنه بلکه به جای دیگه میفرسته و از دسترس  lightdmخارجش میکنه  تا اگه مشکلی پیش بیاد بتونیم اونو  برگردونیم دستور این بود :

sudo mv ~/. Xauthority ~/. Xauthority.backup

خب حالا  lightdm رو یه ریستارتی کردم  :
sudo service lightdm restart
دوباره  ctrl+alt+f1 رو زدم و این دفعه هم فایل  lightdm و هم فایل  gdm رو ریکانفیگ کردم
sudo dpkg-reconfigure gdm
 sudo dpkg-reconfigure  lightdm

گذاشتم  رو  lightdm و دستور reboot زدم تا گذاشتم ریبورت بشه پی سیم  به یوزر قبلیم تونستم وارد بشم  و دیگه خبری از  لوپ لاگین  نبود ! :D
فقط یه نکته اگه واسه شما بازم لوپ لاگین رو آورد با دستور sudo dpkg-reconfigure  lightdm اونو بزارین به gdm3 می دونم درست کار نمی کنه موقتیه
reboot کنین  قطعاً درست کار نمی کنه اما اگه دوباره با دستور  sudo dpkg-reconfigure  lightdm اونو بزارین به  lightdm و با دوباره ریستارت  کردن ممکنه  کار کنه و لوپ لاگین پیش نیاد!

آفلاین Sadegh Alirezaie

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
  • Pythonista
    • Sadegh
« پاسخ #7 : 30 خرداد 1396، 05:53 ق‌ظ »
آقا من چون تازه واردم درست متوجه نشدم.
خب اول    ctrl+alt+f1 رو میزنیم تا وارد ترمینال بشه، بعد یوزر و پسورد برای لاگین میزنیم ، بعد useradd amin مثلا برای ساخت اکانت جدید( اینو تو نت پیدا کردم که با پیام permission denied مواجه شدم
حالا ممنون میشم قدم قدم یکی توضیح بده

باید از sudo استفاده کنید:
$ sudo useradd -m username
Poor Are Those Who Have Eyes But Can Not See