سلام...
دوستان من بعد از استفاده از یه وی پی ان که یه پلاگین تو موزیلا بود دیگه نتونستم با DNSهایی که خود ISP برام میزاره پیج باز کنم و هرسری مجبور میشدم که خودم دستی اونارو عوض کنم. و چاره ای براش هم پیدا نکردم. تا اینکه از تو یه جریان دیگه مجبور شدم از اول هارد رو پارتیشن بندی و همچنین اوبونتو رو از اول نصب بکنم. ولی با کمال تعجب دیدم مشکل پابرجاست. جالبش اینجاست که با همین سیستم تو ویندوز مشکل ندارم! ابدا نمیخوام که برم سمت کارمندان ISP. تقریبا تمام فروم رو سرچ کردم ولی هیچ کدوم واسه من جواب نداد. مجبورم بعد از هر ریستارت سیستم DNS ست کنم. من از ubuntu 17.04 استفاده می کنم. اگه از دوستان راهی داره راهنمایی کنه. حتی اگه بشه که یه فایل اجرایی ساخت که با دوبل کلیک روی اون DNSهای دلخواهم ست بشن من مشکل ندارم... آخه من یه مشکل دیگه که دارم اینه که چندتا از دکمه های کیبوردم خراب شده و برای عوض کردن این DNSها خیلی مشکل دارم! قوز بالاقوز شده برام. تاچ پدم هم مشکل داره
یعنی شده قوزه بالاقوزه بالاقوز... یه موس بی سیم دارم که اونم باتریش امروز تموم شد! فکر کنم این جریان DNSهام درست نشه باید لپ تاپمو بایگانی کنم(به شوخی). آخه از این ور اون ور باید بگردم عدد کپی پیست کنم اونم با این تاچ پد خراب که جدیدا شده مثل اون گرگ تاسمانی تو کنسول بازی های خدابیامرز سگا. دست بهش میزنی میپره تا گیرش بیارم همه چیزو خراب کرده! میدونم باورش سخته... بهرحال من منتظر کمک اساتید هستم... کمک