انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: در تغییر دادن دائمی DNSها مشکل دارم (حل شد)  (دفعات بازدید: 1165 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Fadaei.a

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
سلام...
دوستان من بعد از استفاده از یه وی پی ان که یه پلاگین تو موزیلا بود دیگه نتونستم با DNSهایی که خود ISP برام میزاره پیج باز کنم و هرسری مجبور میشدم که خودم دستی اونارو عوض کنم. و چاره ای براش هم پیدا نکردم. تا اینکه از تو یه جریان دیگه مجبور شدم از اول هارد رو پارتیشن بندی و همچنین اوبونتو رو از اول نصب بکنم. ولی با کمال تعجب دیدم مشکل پابرجاست. جالبش اینجاست که با همین سیستم تو ویندوز مشکل ندارم! ابدا نمیخوام که برم سمت کارمندان ISP. تقریبا تمام فروم رو سرچ کردم ولی هیچ کدوم واسه من جواب نداد. مجبورم بعد از هر ریستارت سیستم DNS ست کنم. من از ubuntu 17.04 استفاده می کنم. اگه از دوستان راهی داره راهنمایی کنه. حتی اگه بشه که یه فایل اجرایی ساخت که با دوبل کلیک روی اون DNSهای دلخواهم ست بشن من مشکل ندارم... آخه من یه مشکل دیگه که دارم اینه که چندتا از دکمه های کیبوردم خراب شده و برای عوض کردن این DNSها خیلی مشکل دارم! قوز بالاقوز شده برام. تاچ پدم هم مشکل داره :-X یعنی شده قوزه بالاقوزه بالاقوز... یه موس بی سیم دارم که اونم باتریش امروز تموم شد! فکر کنم این جریان DNSهام درست نشه باید لپ تاپمو بایگانی کنم(به شوخی). آخه از این ور اون ور باید بگردم عدد کپی پیست کنم اونم با این تاچ پد خراب که جدیدا شده مثل اون گرگ تاسمانی تو کنسول بازی های خدابیامرز سگا. دست بهش میزنی میپره تا گیرش بیارم همه چیزو خراب کرده! میدونم باورش سخته... بهرحال من منتظر کمک اساتید هستم... کمک
« آخرین ویرایش: 05 تیر 1396، 10:36 ق‌ظ توسط kiarash_mardani »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : در تغییر دادن دائمی DNSها مشکل دارم
« پاسخ #1 : 02 تیر 1396، 08:53 ب‌ظ »
چرا dnscrypt-proxy نصب نمی‌کنی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Fadaei.a

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
پاسخ : در تغییر دادن دائمی DNSها مشکل دارم
« پاسخ #2 : 02 تیر 1396، 10:10 ب‌ظ »
چرا dnscrypt-proxy نصب نمی‌کنی؟

به سرت قسم نصب کردم و جواب نداد... کلی ارور میداد... الآن سیستم روشن کردم درست شده بود. آخه این از همه مواردا بیشتر بود تو انجمن. اون هم پیشنهاد شده از طرف خود شما... یاد روزای قدیم تو آرایشگاه می افتم. موهام پدرمو درمی آوردن، میرفتم آرایشگاه که اصلاحشون کنم. این موها عین دم اسب با شونه های آرایشگر اینور اونور میرفتن، که یاد موهای لئوناردو دیکاپریو می افتادم تو فیلم تایتانیک! یه جوری که از کوتاه کردنشون پشیمون میشدم. یا یه سری از دندون درد با کله رفتم دندون پزشک. مطب که رسیدم دکتر از دور نگام کرد دردش خوابید! حالا اینم منتظر گفتن شما بود... بهرحال کلی ممنون.
فقط یه چیز دیگه، این سایت های مربوط به خود ISP که سرورهاشون همینجاست برام باز نمیشه. با چیز شکن میشن. این دیگه راه نداره نه؟
« آخرین ویرایش: 02 تیر 1396، 10:32 ب‌ظ توسط kiarash_mardani »