انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: داک داک گو فیلتر شد!  (دفعات بازدید: 13770 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
پاسخ : داک داک گو فیلتر شد!
« پاسخ #45 : 08 تیر 1396، 10:55 ق‌ظ »
در ضمن هزینه ها چطور کاهش پیدا میکنه؟
طبق گفته های این دوستمون برادران دارن با مصرف بیت المال درخواست های ما رو آنالیز می کنن ، حالا ایشون میخوان از یه موتوری استفاده کنن که از قبل همه چی رو غربال کرده و دیگه نیازی به آنالیز نداره!

چرا که نه؟ به هر حال پارسی جو یک کالای ملی محسوب میشه، بهتر است برای کاهش هزینه ها و حمایت از تولید داخلی برای جستجوی چیزهای ساده و زبان فارسی از پارسی جو استفاده بشه.
این جمله مثل این میمونه که چون یه عده شغلشون دزدیه ، ما هم باید ازشون حمایت کنیم و در خونمون رو باز نگهداریم تا این دزد ها بیکار نشن یه وقت! چون اگه از قفل استفاده کنیم ممکنه به زحمت بیوفتن یه وقت از پول بیت المال برای شکستن قفل ها استفاده کنن!

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #46 : 08 تیر 1396، 11:05 ق‌ظ »
اینم از اون حرفا بود! ما باید در جستجو هامون صرفه جویی کنیم تا خرج ها بالا نره!
چرا که نه؟ به هر حال پارسی جو یک کالای ملی محسوب میشه، بهتر است برای کاهش هزینه ها و حمایت از تولید داخلی برای جستجوی چیزهای ساده و زبان فارسی از پارسی جو استفاده بشه.
دوست عزیز به بهانه ی همین کالای داخلی هستش که یه عمر داریم پراید سوار می شیم
واقعاً هر حمایت از کالای داخلی خوبه ؟
یکی از ایرادات کشور ما اینه که می خوایم تو هر زمینه ای بهترین باشیم و نتیجه اش شده این : همه کاره و هیچ کاره
بابا آمریکا با اون عظمت و بودجه همه کارا رو خودش نمی کنه ولی ما دوست داریم نسخه ی بومی همه چی رو داشته باشیم ...

پ.ن:اگه یک نفر نتایج دقیق براش مهم باشه google قطعاً با هوش مصنوعی بی نظیری که داره میدان رو بر رقیباش تنگ می کنه ..
و اگه یک نفر حریم شخصی براش مهم باشه duckduckgo انتخاب بسیار بهتریه ...
و در هر دو حالت استفاده از یوز و پارسی جو بی معنیه
« آخرین ویرایش: 08 تیر 1396، 11:07 ق‌ظ توسط ali76 »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #47 : 08 تیر 1396، 11:02 ب‌ظ »
اینم از اون حرفا بود! ما باید در جستجو هامون صرفه جویی کنیم تا خرج ها بالا نره!

کسایی که علاقه‌ی خاصی به مصرف محصولات داخلی دارن، بهتره که دیگه از سی‌پی‌یوهای اینتل استفاده نکنن. چون شرکت اینتل شعبه اسراییل هست که اون‌ها رو طراحی و تولید می‌کنه. یه جست‌وجوی ساده توی اینترنت کنی متوجه میشی.

https://www.chiploco.com/intel-cannonlake-10-nm-cpu-36508

منم موافق حمایت از تولید داخلی هستم ولی آیا به قیمت اینکه راه رو برای تبدیل شدن ایران به کره‌شمالی هموار کنم؟ نرم‌افزار آزاد به معنای پیشرفت همه با همدیگه هست.

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #48 : 09 تیر 1396، 10:15 ق‌ظ »
لازمه دو نکته را بگم:

1. متاسفانه یک نفر واژه "دزد" را تو این تاپیک به کار برد و دیگران هم مثل طوطی تکرارش کردند! آقاجون یک شرکتی یک سرویس وب را به طور رایگان در اختیار شما گذاشته و سیاست حریم خصوصی را هم به طور واضح اعلام کرده، حالا شما صلاح دونستی استفاده کن یا استفاده نکن، خود ریچارد استالمن داره از گوگل استفاده میکنه! به این دلیل که جاوا اسکریپتش آزاده، در حالیکه جاوا اسکریپت داک داک گو متن بسته است، البته ریچارد استالمن با استفاده از پروکسی به اینترنت وصل میشه و به طور مستقیم استفاده نمیکنه. خلاصه اینکه واژه دزد یا هر واژه مشابه را با احتیاط استفاده کنید، اینکه به رایگان از گوگل و یا پارسی جو استفاده کنید و با اینکه به طور واضح سیاست حریم خصوصی خودشونو اعلام کردند، به انها بگید دزد، کار نادرستی هستش.

2. دلیل من برای استفاده از پارسی جو کاهش هزینه ها هم برای خودم و هم کشور است، و هم حمایت از تولید داخلی. با توجه به اینکه تعرفه ترافیک داخلی نصف ترافیک خارجی هستش، و از اونجایی که این موتور جستجو سرورهاش در داخل ایران هست، ترافیک و نتایجش یا آنالیز نمیشه یا اگر بشه قطعا هزینش به مراتب کمتر از گوگل و یاهو خواهد بود.

در کشورهای اروپای شرقی مردم عمدتا از "یاندکس" استفاده میکنند، در کره جنوبی اکثرا از Naver استفاده میکنند، در چین از "بایدو" و در بعضی از کشورهای اروپایی مثل جمهوری چک و آلمان موتورهای جستجویی وجود دارند که کم و بیش مطرح هستند، برید ببینید این سه کمپانی که نام بردم الان تو چه جایگاهی هستند، چقدر ارزش مالی دارند، چه سرویس ها و کمک هایی به جامعشون ارائه میدند، هر جامعه ای برای پیشرفت باید به تولیدات داخلی ارزش و بها بده.

نقل‌قول
منم موافق حمایت از تولید داخلی هستم ولی آیا به قیمت اینکه راه رو برای تبدیل شدن ایران به کره‌شمالی هموار کنم؟
قرار نیست به طور مطلق از پارسی جو استفاده کنیم، اصلن چنین چیزی در حال حاضر امکانش نیست چون حتی جستجوی فارسیش هم ضعیفه، حرف من این بود برای کاهش هزینه ها و حمایت از تولید داخلی، جستجوهای ساده را با پارسی جو انجام بدیم.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین aet

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85
« پاسخ #49 : 09 تیر 1396، 10:55 ق‌ظ »
لازمه دو نکته را بگم:

1. متاسفانه یک نفر واژه "دزد" را تو این تاپیک به کار برد و دیگران هم مثل طوطی تکرارش کردند! آقاجون یک شرکتی یک سرویس وب را به طور رایگان در اختیار شما گذاشته و سیاست حریم خصوصی را هم به طور واضح اعلام کرده، حالا شما صلاح دونستی استفاده کن یا استفاده نکن، خود ریچارد استالمن داره از گوگل استفاده میکنه! به این دلیل که جاوا اسکریپتش آزاده، در حالیکه جاوا اسکریپت داک داک گو متن بسته است، البته ریچارد استالمن با استفاده از پروکسی به اینترنت وصل میشه و به طور مستقیم استفاده نمیکنه. خلاصه اینکه واژه دزد یا هر واژه مشابه را با احتیاط استفاده کنید، اینکه به رایگان از گوگل و یا پارسی جو استفاده کنید و با اینکه به طور واضح سیاست حریم خصوصی خودشونو اعلام کردند، به انها بگید دزد، کار نادرستی هستش.

2. دلیل من برای استفاده از پارسی جو کاهش هزینه ها هم برای خودم و هم کشور است، و هم حمایت از تولید داخلی. با توجه به اینکه تعرفه ترافیک داخلی نصف ترافیک خارجی هستش، و از اونجایی که این موتور جستجو سرورهاش در داخل ایران هست، ترافیک و نتایجش یا آنالیز نمیشه یا اگر بشه قطعا هزینش به مراتب کمتر از گوگل و یاهو خواهد بود.

در کشورهای اروپای شرقی مردم عمدتا از "یاندکس" استفاده میکنند، در کره جنوبی اکثرا از Naver استفاده میکنند، در چین از "بایدو" و در بعضی از کشورهای اروپایی مثل جمهوری چک و آلمان موتورهای جستجویی وجود دارند که کم و بیش مطرح هستند، برید ببینید این سه کمپانی که نام بردم الان تو چه جایگاهی هستند، چقدر ارزش مالی دارند، چه سرویس ها و کمک هایی به جامعشون ارائه میدند، هر جامعه ای برای پیشرفت باید به تولیدات داخلی ارزش و بها بده.

نقل‌قول
منم موافق حمایت از تولید داخلی هستم ولی آیا به قیمت اینکه راه رو برای تبدیل شدن ایران به کره‌شمالی هموار کنم؟
قرار نیست به طور مطلق از پارسی جو استفاده کنیم، اصلن چنین چیزی در حال حاضر امکانش نیست چون حتی جستجوی فارسیش هم ضعیفه، حرف من این بود برای کاهش هزینه ها و حمایت از تولید داخلی، جستجوهای ساده را با پارسی جو انجام بدیم.
دوست عزیز - قدم اول در حمایت از تولید داخلی اینه که سازندها *وجدان* داشته باشند.
وقتی که سازنده تمام انرژی خودش رو گذاشت روی محصول و سلیقه کشورش رو درنظر گرفت و بهترین محصول رو تولید کرد، اونوقته که مردم باید ازش حمایت کنند.

الان وقتی پارسی جو میاد، سلیقه یه عده آدم مذهبی رو با سانسور کردن به من تحمیل میکنه(که خود این آدم های *مومن* از این وبسایت های سانسوری استفاده میکنند و این حذف مطالب فقط برای ما هست)، این یعنی سازنده پارسی جو وجدان نداره و یا حداقل کسایی که بهش این رو دیکته کردند وجدان نداشتند.

الان من دوست دارم توی youtube به یه موسیقی گوش کنم. پارسی جو توی این مورد چطور میتونه به من کمک کنه؟

توی کشور هایی هم که ذکر کردین، به جز چین هیچ کدوم سانسور بازی درنمیاند! مردم چین هم *مجبورند* ازش استفاده کنند. البته اکثریت مردم چین از اینکه دولت چیزایی رو براشون سانسور کنه بدشون نمیاد.

یک چیز دیگه: اگه همه بیان از پارسی جو حمایت کنند، راه برای دولت باز میشه که گوگل رو هم به سرنوشت داک داک گو دچار کنه.
 چرا که استفاده از گوگل کم میشه، و تنها چیزی که ستاد منفور و ملعون *تعیین مصادق مجرمانه* نیاز داره دو سه تا دلیل من دراوردی هست برای فیلتر کردن + سه چهار ماه تحمل کردن انتقاد مسالمت امیز مردم

یه لطفی به خودتون و مردمتون بکنید و از پارسی جو استفاده نکنید. من شخصا قدردان شما خواهم بود.
« آخرین ویرایش: 09 تیر 1396، 10:59 ق‌ظ توسط aet »

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #50 : 09 تیر 1396، 11:59 ق‌ظ »
نقل‌قول
متاسفانه یک نفر واژه "دزد" را تو این تاپیک به کار برد و دیگران هم مثل طوطی تکرارش کردند!
عزیزم به شعور بقیه توهین نکن دست کم همون قدر که شما قدرت تعقل و تفکر داری بقیه هم دارن و نیازی نیس یکی ، یه واقعیتی رو بگه و بقیه بدون تحقیق ، تایید و تکرارش کنن. فعلا حوصله ی کشش دادن این بحث رو ندارم.
نقل‌قول
آقاجون یک شرکتی یک سرویس وب را به طور رایگان در اختیار شما گذاشته
دستش درد نکنه صد برابرش از تبلیغات پول دراورده نوش جونش

نقل‌قول
سیاست حریم خصوصی را هم به طور واضح اعلام کرده
نمی دونم چند ساله با وب کار می کنید اما تا جایی که یادمه همون صفحه ی سیاست حریم خصوصی گوگول روز به روز داره پر مطلب تر میشه ، چرا؟؟ چون هر دفعه که یکی از دزدی های گوگل بر ملا میشد ، به ناچار مجبور میشد بندی مودبانه در مورد اون سیاستش بنویسه! فیسبوک که از اون بدتر!

نقل‌قول
حالا شما صلاح دونستی استفاده کن یا استفاده نکن
نقل‌قول
خلاصه اینکه واژه دزد یا هر واژه مشابه را با احتیاط استفاده کنید، اینکه به رایگان از گوگل و یا پارسی جو استفاده کنید و با اینکه به طور واضح سیاست حریم خصوصی خودشونو اعلام کردند، به انها بگید دزد، کار نادرستی هستش.
باید به کارمندان گوگول بگم بیان این استدلال ها رو ترجمه کنن بچسبونن به سایتشون و به وکیل هاشون هم این براهین رو یاد بدن! عزیزم اگه یه شرکت اعلام بکنه که داره دزدی میکنه ، نمیشه صورت مسئله رو پاک کرد و گفت که دزدی نمیکنه! اما در مورد اون جمله که گفتید مختار هستیم که استفاده بکنیم یا نکنیم ، بهله ، با این جمله تون موافقم اما مشکل اینکه من و شما ، رفتیم و جستجو کردیم و من به این نتیجه رسیدم که گوگل دزدی میکنه و دزد هست اما شما به این نتیجه رسیدی که گوگل دزدی میکنه ولی دزد نیست! در حالی که درصد بسیار عظیمی از کاربران از این مسائل خبر ندارن و از اون بسیاری ، بسیاری هم! با خوندن عبارت "حریم خصوصی" واقعا درک نمی کنن که در وب معنیش چی میشه ، پس برای این کاربران باید ماهیت گوگل و دزدی رو که می کنه بگیم! (البته به نظر شما بگیم دزدی میکنه ولی دزد نیست!)

نقل‌قول
دلیل من برای استفاده از پارسی جو کاهش هزینه ها هم برای خودم و هم کشور است
میگن ملانصر الدین یه سکه میندازه تو چاه ، ده سکه خرج میکنه تا افرادی برن تو چاه و اون سکه رو در بیارن!

نقل‌قول
هم حمایت از تولید داخلی
حمایت از تولید ملی جایی معنا پیدا میکنه که در یک بازار برابر ، هر کسی بتونه فعالیت کنه و منحصرا دست افراد خاص نباشه ، آیا من می تونم یه تیم شامل افراد متخصص تشکیل بدم و شروع به ساخت موتور جستجو بکنیم؟؟ مطمئنا پاسخ منفی هست! یعنی درست اینکه می تونیم بسازیم ولی چیلتر میشه! پس حمایت از یک تولید ملی در بازار انحصاری معنی نداره. پاسخ دوم هم اینکه مثلا وقتی از نرم افزار آزاد حرف زده میشه نمی گن فلانی چینی هست فلانی سیاه پوست فلانی اسپانیایی تبار پس حق داره / نداره از اون استفاده کنه. در مورد موتور جستجو هم ، اگر هدف کمک به انسان ها برای دستیابی به اطلاعات بدون محدودیت باشه و حریم خصوصی کاربر حفظ بشه من دلیلی برای مخالفت باهاش ندارم.

نقل‌قول
در چین از "بایدو"
دلایل استفاده از بایدو یه چیز دیگه اس! که یکیش میشه چیلتر بودن سایر موتور ها در چین! اما چینی های خارج از چین هم از بایدو استفاده می کنن چون اونا مشکلاتی از قبیل حروف چینی و ... دارن و اون موتور جستجو کاملا براشون بهینه است.

نقل‌قول
از کشورهای اروپایی مثل جمهوری چک و آلمان موتورهای جستجویی وجود دارند که کم و بیش مطرح هستن
نتیجه ی اخلاقی اینکه در موتور ها جستجوی آلمانی همچون پارسی جو و یوز ، با جستجوی facebook.com عبارت نتیجه ای یافت نشد میاد ، البته به زبان آلمانی!! چی رو با چی مقایسه کردی!

نقل‌قول
ریچارد استالمن داره از گوگل استفاده میکنه!
این هم مطلبی از وبلاگ استالمن :
For searching, I have mostly used DuckDuckGo for the past couple of years. It does work with JS disabled, but you have to follow a link before you search.

I also sometimes use ixquick.com and google.com. My usual precautions should stop them from knowing it is me.

البته فکر کنم چون داک داک گو فیلتر شد استالمن هم داره دنبال یه موتور جستجوی دیگه میگرده :)

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #51 : 09 تیر 1396، 01:33 ب‌ظ »
ترس از قدرت گرفتن و فراگیر شدن پارسی جو دلایل درستی نداره، این موتور جستجو بنا به دلایل مختلف نهایتا میتونه پنجاه درصد از بازار ایران را به خودش اختصاص بده، و کمیته فیل-ترینگ هرگز گوگل را به خاطر پارسی جو فیلتر نخواهد کرد.

دزدی تعریف مشخصی داه:

"برداشتن اشیای فیزیکی یا جمع آوری اطلاعات، بدون کسب اجازه از صاحب آن"

وقتی یک سرویس وب که بابت استفاده ازش پولی هم پرداخت نکردید، به طور علنی و واضح داره میگه بابت استفاده از سرویس ما شما سیاست و قوانین ما را تایید کرده اید، و لینک هم میده به صفحه "سیاست حریم خصوصی"، شما اگر از آن سرویس مصرف کنید، تابع سیاست و قوانین خواهید بود، اگر با اون سیاست و قوانین موافق نیستی، استفاده نکن!! یا به طور غیر مستقیم استفاده کن! ولی نمیتونی بگی داره دزدی میکنه.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #52 : 09 تیر 1396، 01:47 ب‌ظ »
برای اعتراض به تولید محصولات آشغال انحصاری، باید ازشون استفاده نکرد. چرا پول بیت‌المال من باید خرج یه پروژهٔ آشغالی بشه که نه نیاز من رو برآورده می‌کنه و نه حتا می‌تونم ببینم داره چی‌کار می‌کنه؟ اگه با پول بیت‌المال قراره نرم‌افزاری ساخته بشه، قبلش باید از من پرسیده بشه که آیا اصلاً دوست دارم پولم خرج چنین کاری بشه یا نه و بعد از ساخته شدن هم باید با یه پروانهٔ کپی‌لفت نثل GPLv3 در اختیار عموم مردم قرار بگیره. هر کاری غیر از این کلاه‌برداریه و من نه فقط ازش استفاده نمی‌کنم، که بقیه رو هم آگاه می‌کنم که ازش استفاده نکنن و بهش اعتراض کنن!

آقاجون یک شرکتی یک سرویس وب را به طور رایگان در اختیار شما گذاشته و سیاست حریم خصوصی را هم به طور واضح اعلام کرده،
آیا در ضفحهٔ نخست و پیش از نخستین جست‌وجو به من می‌گه اطّلاعات شخصیت رو جمع‌آوری و در اختیار دیگران قرار می‌دیم؟ نه! آیا کدی رو که با استفاده از پول من ساخته، بهم می‌ده تا ببین داره چی‌کار می‌کنه؟ نه! پس دزده!

خود ریچارد استالمن داره از گوگل استفاده میکنه!
منبع؟

این موتور جستجو سرورهاش در داخل ایران هست، ترافیک و نتایجش یا آنالیز نمیشه
اتّفاقاً یکی از دلایلی که صنعت آی‌تی در ایران سرعت رشد کمی داره، اینه که برای هر محصول آی‌تی، هزاران شرط و شروط امنیتی احمقانه وجود داره.

یا اگر بشه قطعا هزینش به مراتب کمتر از گوگل و یاهو خواهد بود.
من ترجیح می‌دم هزینه‌های یه سری کلاه بردار خودکامهٔ سر گردنه بش‌تر بشه. اون‌قدر بیش‌تر که دست از دزدی و استبداد بردارن!

اشتباه می‌کنن. چون اون‌ها هنوز به اندازهٔ ما خطرهای نشت اطَلاعانی رو ندیدن. وظیفهٔ ماست که اون‌ها رو هم آگاه کنیم!

از یک دزد و کلاه‌بردار نباید مطلقاً استفاده کرد. بلکه باید رسواشون کرد!
« آخرین ویرایش: 09 تیر 1396، 01:54 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #53 : 09 تیر 1396، 04:26 ب‌ظ »
ترس از قدرت گرفتن و فراگیر شدن پارسی جو دلایل درستی نداره، این موتور جستجو بنا به دلایل مختلف نهایتا میتونه پنجاه درصد از بازار ایران را به خودش اختصاص بده، و کمیته فیل-ترینگ هرگز گوگل را به خاطر پارسی جو فیلتر نخواهد کرد.

دزدی تعریف مشخصی داه:

"برداشتن اشیای فیزیکی یا جمع آوری اطلاعات، بدون کسب اجازه از صاحب آن"

وقتی یک سرویس وب که بابت استفاده ازش پولی هم پرداخت نکردید، به طور علنی و واضح داره میگه بابت استفاده از سرویس ما شما سیاست و قوانین ما را تایید کرده اید، و لینک هم میده به صفحه "سیاست حریم خصوصی"، شما اگر از آن سرویس مصرف کنید، تابع سیاست و قوانین خواهید بود، اگر با اون سیاست و قوانین موافق نیستی، استفاده نکن!! یا به طور غیر مستقیم استفاده کن! ولی نمیتونی بگی داره دزدی میکنه.

تعریف دزدی در ویکی پدیا :

نقل‌قول
دزدی یا سرقت در حقوق کیفری به گرفتن غیرقانونی اموال دیگران بدون رضایت آنها می‌گویند. به کسی که عمل دزدی را انجام می‌دهد دزد می‌گویند.

و یا تعریف دزدی از نگاهی دیگر : سوء استفاده از جهل یا غفلت شخصی برای به دست آوردن بخشی از اموال مادی یا معنوی وی به نفع خود یا دیگران.

اگر فردی باز هم قبول نداره می تونه در منابع حقوقی سرچ کنه. اگر باز هم قبول نکرد بره از گوگل یا پارسی جو یا هر مورد مشابه ای استفاده کنه.