وحید جان سلام
تو اینجا هم عموم کاربران قدیمی با کابران تازه کار با ادب برخورد می کنن
مثلاً شما تو این پست که همین مربوط به همین 1 ساعت قبله به برخورد من و مهران عزیز نیگاه کنین :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,33777.msg1145407.html#msg1145407همون طور که می بینین برخورد ها در عین ادب و احترام و بوده ...
حتی اگه یک نفر برخورد نامناسبی داشته باشه نمی تونیم تعمیم بدیم به همه ی ایرانی و یا همه ی کاربران این انجمن اون مسئله مربوط به فقط یک نفر میشه نه همه
اینجا کسی دیگران رو تحقیر نمی کنه و در واقع تحقیر کردن بی معنیه به چند دلیل :
1.درجه ی کاربری لزومی بر باسواد بودن فرد نیست شاید یک نفر علاقه ای به عضویت نداشته و وقتی که تازه عضو شده , کاربر Newbie محسوب می شه ولی ممکنه سطح اطلاعات خیلی بالایی داشته باشه (و البته برعکسش هم ممکنه یعنی یک نفر با سطح اطلاعات پایین و درجه ی کاربری بالا)
2.خود کاربرای به اصطلاح حرفه ای هم یک زمانی آماتور بودن و تو همین انجمن هم کاربر تازه وارد محسوب می شدن ولی با فعالیت خوب خودشون رو اثبات کردن
3.حتی اگه فرد مقابل اطلاعات کمی هم داشته باشه دلیلی بر تحقیر نمی شه چون هر کس تو یک زمینه مهارت داره و مثلاً ممکنه طرف مقابل من نوازنده ی ماهری باشه پس اونم باید من رو در زمینه ی موسیقی تحقیر کنه و این عمل کاملاً بی معنیه چون باعث می شه یک عده آدم دور هم جمع بشیم و همدیگرو به خاطر اطلاعات خودمون که دیگران ازش بی بهره هستند مسخره کنیم ...
مطلب بعدی در مورد بالا آوردن پست های قدیمی به چند دلیل اجازه داده نمی شه :
1.صاحب اون پست بعد چندین سال یا جوابش رو گرفته و یا کلاً بی خیال شده
2.باعث آشفتگی می شه مثلا یه نمونه اش رو من بالا لینک دادم خودتون قضاوت کنین اگه این اتفاق هر روز چند بار بیوفته چی می شه
3.بعضی مطالب کاملاً منسوخ و قدیمی شدن و ادامه دادنشون بی معنیه مثلا ممکنه تو یک تاپیک در مورد مشکلات لینوکس 2 صحبت کنن حالا در شرایط فعلی که کرنل 4 برای اوبونتو اومده ادامه ی بحث قبلی بی معنیه
به هر حال خوب یا بد هر فروم یک سری قوانین داره و باید اونا اجرا بشه مثلاً همینی که شما مطرح کردین از قوانین ubuntuforums هم هستش ولی از قوانین AskUbuntu نیست به هر حال قوانین بستگی به خود فروم و ناظرهاش داره و کاربرا من الجمله خود من باید اونا رو رعایت کنن
مثلاً AskUbuntu هم قانون داره که پرسیدن سوالات تکراری غیرمجازه و یا پرسیدن سوال از مابقی توزیع ها غیرمجازه و اونجا هم کاربرها نمیان اعتراض کنن (و یا پستی توی meta بذارن) چرا بر فرض مثال پست منو Duplicate و یا off-topic زدین ؟ چون می دونن این قانونه و افراد موظف به اجراش هستن
و یا مثلاً قانونی که وجود داره شما اجازه ی پرسیدن سوال برای دریافت اطاعات بیشتر رو تو قسمت Answer ندارین و اگه سوالی هم دارین باید تو کامنت ها بپرسین
و یا مثلاً اجازه ی نوشتن تشکر و غیره تو صورت سوال وجود نداره و کاربرا با دیدن چنین جملاتی پست شما رو ویرایش خواهند کرد و کلاً مسائل از این دست زیاده ...
در کل وحید جان , اگر برخورد کسی هم ناراحت شدین به دل نگیرین
در ضمن می تونین پست مفیدتون رو هم تحت عنوان آموزش توی پست جدید مطرح کنین مطمئناً استقبال می شه
موفق باشین