0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
انجمن رو جستجو کن
سلام دوستان برنامه های با پسوند run رو چطور باید نصب کنم لطفا راهنماییم کنید ممنون
sudo chmod -x filename.runsudo bash filename.run
نقلقول از: shahramlok در 28 فروردین 1393، 02:24 بظسلام دوستان برنامه های با پسوند run رو چطور باید نصب کنم لطفا راهنماییم کنید ممنونسلام دوست عزیزبوسیله دستور زیرکد: [انتخاب]sudo chmod -x filename.runsudo bash filename.run
دوستان با راهنماییتون روی لینوکس مینیت بدون مشکل اجرا میشه ولی تو ابنتو 1 پوشه ایجاد میکنه که فایلهاش توش هستش مثل ممینیت ولی اجرا نمیشه هر کاری میکنم فکر کنم دسترسی روت رو میخواد چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین ممنون
نقلقول از: shahramlok در 31 امرداد 1396، 12:57 بظدوستان با راهنماییتون روی لینوکس مینیت بدون مشکل اجرا میشه ولی تو ابنتو 1 پوشه ایجاد میکنه که فایلهاش توش هستش مثل ممینیت ولی اجرا نمیشه هر کاری میکنم فکر کنم دسترسی روت رو میخواد چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین ممنونلطفاً در یک تاپیک مستقل موضوع رو به طور کامل مطرح کنین مثلاً بگین می خواین چه چیزی رو اجرا کنین (تا مثلاً بفهمیم اون فایل دسترسی روت برای اجرا می خواد یا نه و ...)
chmod +x TeamSpeak3-Client-linux_amd64-3.1.6.run./TeamSpeak3-Client-linux_amd64-3.1.6.run