انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک برای virtual box  (دفعات بازدید: 652 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hampoil

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
کمک برای virtual box
« : 17 مهر 1396، 11:03 ق‌ظ »
با سلام
برروی اوبونتو 16.04 ویرچوال باکس نصب کردم و در داخل آن ویندوز 10 در اوبونتو پوشه ای را شیر کردم و از داخل ویندوز 10 وقتی می خواه پوشه شیر شده را باز کنم ایراد عدم دسترسی می دهد من چگونه می توانم آنرا رفع کنم در ضمن gust additional هم از طریق اینترنت نصب نمی شود و من فایل ایزوی آنرا پیدا کردم ولی نصب نمی شود.
با تشکر

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
پاسخ : کمک برای virtual box
« پاسخ #1 : 17 مهر 1396، 11:50 ق‌ظ »
با سلام
برروی اوبونتو 16.04 ویرچوال باکس نصب کردم و در داخل آن ویندوز 10 در اوبونتو پوشه ای را شیر کردم و از داخل ویندوز 10 وقتی می خواه پوشه شیر شده را باز کنم ایراد عدم دسترسی می دهد من چگونه می توانم آنرا رفع کنم در ضمن gust additional هم از طریق اینترنت نصب نمی شود و من فایل ایزوی آنرا پیدا کردم ولی نصب نمی شود.
با تشکر
بارها در انجمن در این باره صحبت شده که از virt-manager استفاده کنید:

https://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_Machine_Manager
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین ubulink

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • متن شخصی
    • عنوان وب سایت
پاسخ : کمک برای virtual box
« پاسخ #2 : 17 مهر 1396، 12:22 ب‌ظ »
تا وقتی gust additional را نصب نکنید نمی توانید پوشه ای را شیر کنید برای نصب gust additional  اولا فایل  iso رو مطابق نسخه  virtual box  باشه  بعد انو مونت کنید به  virtual box  (این کار رو میتونید از طریق منوی  Devices>Optical Device<choose Disk image  انجام بدید بعد  دوبار روش کلیک کنید و ...
اگر مشکل شما حل شد پست اول را ویراش کنید و به موضوع تایپیک عبارت    (حل شد)    را اضافه کنید تا کسی بیهوده برای پاسخ به یک موضوع حل شده زمان صرف نکند و اگر  علت و نحوهء حل شدن مشکل رابیان کنید به بسیاری از افرادی که بعدا به مشکل شما برخواهند خورد کمک خواهید کرد