انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کرش کردن گنوم‌شل  (دفعات بازدید: 653 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Far7id

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
کرش کردن گنوم‌شل
« : 27 آبان 1396، 08:25 ب‌ظ »
سلام دوستان، گنوم‌شل جدیدا به شدت کرش میکنه.
مثلا مواقعی که برنامه‌ها minimize هستند و از لانچر روشون کلیک میکنم تا نشون داده بشن میزکار هنگ میکنه و دیگه نمیتونم کاری انجام بدم، و مجبور میشم با ctrl+F1 لاک کنم و دوباره که برمیگردم درست میشه.
تازگی‌ها اینجوری شده قبلا مشکلی نداشت، درضمن اوبونتو ۱۷.۱۰ دارم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : کرش کردن گنوم‌شل
« پاسخ #1 : 27 آبان 1396، 08:34 ب‌ظ »
نرم‌افزار جدیدی نصب نکردی که هماهنگی رو از بین برده باشه؟

یا یه سؤال؟
توی گنومی که اوبونتو توسعه داده، دکمه‌های Minimize و Maximize وجود داره؟ یا با Tweak Tool خودت اضافه کردی؟
اگه وجود داره، که خب به همین دلیله. چون که اوبونتو خودش داره گنوم‌شل رو برای اوبونتو توسعه می‌ده، به دلیل تازه بودنش این مشکلات هم وجود داره.
ولی اگه خودت با Tweak Tool اضافه کردی، خب بازم مشکل به خاطر همینه. چون گنوم رو اینجوری نساختن! و تغییر دادنش این جور مشکلات هم به بار میاره.

پس یه دلیلش جدید بودن گنوم‌شل روی اوبونتو (توسعه‌ش توسط اوبونتو) هست
یه دلیلش هم این‌که گنوم‌۳ با فلسفهٔ مینیمال بودن توسعه داده شد و قرار بود همه‌چیز همین‌جوری باشه. یعنی یه برنامه یا بازه و استفاده می‌کنی یا بسته‌س و استفاده نمی‌کنی. تمام صفحه کردن و فرستادنش به Panel جزو اهداف نسخهٔ جدید نبود.

راه‌حلش هم یکی اینه که صبر کنی! تا کم کم درست بشه. شما قبل از ۱۷.۱۰ اگه اوبونتو گنوم داشتی، گنومی بوده که چندین سال روش کار شده پس پایداریش بالاتره. ولی گنومی که الآن روی ۱۷.۱۰ می‌بینی یه چیز عجیب غریب اوبونتوییه که حساب کن بعد از ول کردن یونیتی چسبیدن بهش!
پس اینم طول می‌کشه تا راه بیفته.

یکی هم اینه که شما اگه می‌بینی Crash می‌کنه، توضیحاتش رو بخونی و براشون ارسال کنی. و طی مدتی که ارسال می‌کنی یا قراره صبر کنی، پس یه جورایی سعی کن با همون فلسفهٔ گنوم پیش بری تا به این مشکل مواجه نشی.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #2 : 28 آبان 1396، 08:05 ق‌ظ »
انیمیشن ها رو غیر-فعال کن احتمالن بهتر میشه.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین Far7id

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
« پاسخ #3 : 28 آبان 1396، 10:25 ق‌ظ »
نه نرم‌افزار جدیدی نصب نکردم. دکمه‌های minimize و maximize از اول وجود داشت خودم اضافه نکردم.
درسته این هم هست. صبر میکنم تا مشکلاتش برطرف شه.
ممنون.