انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پیشنهاد برنامه  (دفعات بازدید: 748 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Al!R3Za

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 375
  • Arch + KDE
پیشنهاد برنامه
« : 21 آبان 1396، 06:11 ب‌ظ »
سلام

شاید از نظر بعضی دوستان بحث در این مورد بیهوده به نظر برسه , اما به نظرم میتونه مفید باشه و باعث پیشرفت بشه ...

داشتم فکر میکردم گنو/لینوکس چه چیزی کم داره چه نیازی هست که براورده نشده ! کسی تا به حال نیازی رو حس کرده ؟!

برای اینکه یک نرم افزار جدیدی نوشته بشه معمولا به اون نیاز هست , یا اصلا در کاربر نیاز به یک نرم افزار رو به وجود میارن ...

نمونش میتونه پروژه پرسپولیس اقای صمیمی باشه , قبل از این دانلود منیجری وجود نداشت که هم ازاد باشه و هم محیط گرافیکی داشته باشه و کاربر پسند باشه (حداقل من ندیدم) ...

کسی اگر پیشنهاد یا نیاز یا ایده ای داره بگه ممنون  :) ...
اگر مشکلتون حل شده , [حل شد] رو به عنوان تاپیک اضافه کنید , اینطوری به کاربرای دیگه که مشکل شما رو دارن کمک میکنین ...

آفلاین amirabbas3

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
پاسخ : پیشنهاد برنامه
« پاسخ #1 : 21 آبان 1396، 06:44 ب‌ظ »
حسابداری
 \\:D/

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • ارسال: 231
  • viva ubuntu
« پاسخ #2 : 21 آبان 1396، 07:31 ب‌ظ »
در ادامه مطلب دوست عزیزمون باید بگم کیفیت نرم افزارها مهمه که بیشتر بشن نه اینکه فقط نوشته بشن بلکه بتونه کاربران رو جذب خودش بکنه!البته نظر شخصی من هستش!!!
فکر کنم نرم افزارهایی که برای ارتباط با گوشی های هوشمند نوشته شدن در لینوکس کمیاب باشن!نرم افزارهایی برای آپدیت کردن و نصب سیستم عامل در گوشی!!!
نرم افزارهای رشته های مهندسی و تخصصی میشه گفت کلا وجود ندارن یا خیلی بی کیفیت هستند! مثل رشته پزشکی .الکترونیک. و ...
تایپیک مفیدی باز کردید ممنون  ;)
freedom

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
« پاسخ #3 : 21 آبان 1396، 10:15 ب‌ظ »
نرم‌افزارهای تخصصی زیادی احساس نیاز میشه ولی نوشته نمیشه چون کار یک نفر دو نفر نیست که بنویسن. باید گروهی متشکل از چندین نفر دور هم جمع شن و همه‌ی اون گروه هم احساس نیاز کنن و هم دانش لازم رو داشته باشن و معمولا جور نمیشه

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #4 : 22 آبان 1396، 02:00 ب‌ظ »
دوستان وقتی می گید نرم افزار تخصصی مثال هم بزنید مثلا برای فلان کار پزشکی نرم افزار نداریم !
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #5 : 24 آبان 1396، 02:18 ق‌ظ »
@Al!R3Za

چیز خاصی به ذهنم نمی‌رسه.
فقط ای کاش که نسخهٔ Telegram-Cli رو توسعه می‌دادن و وسط کار ولش نمی‌کردن. ۲۰ ماه از آخرین Commitش می‌گذره!

نقل‌قول
حداقل من ندیدم
ولی من دیدم.
Kget
XDM
با آخری تقریباً ۱ سال کار کردم (اون اوایل)

البته طبق تجربهٔ چندین ساله، هیچی اندازهٔ aria2 کار آدمو راه نمی‌اندازه (از wget هم نمی‌شه چشم‌پوشی کرد)
من خودم توی این چندسال بالای ۱۰ هزار پیوند بارگیری کردم. فقط با همین aria2 که تمام قابلیت‌ها رو داره. و جالب‌ترینش اینه که نمی‌بینیش! ولی برات کار می‌کنه.  :)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Al!R3Za

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 375
  • Arch + KDE
« پاسخ #6 : 27 آبان 1396، 08:49 ق‌ظ »
بسیار عالی ...

ممنون از دوستان , اگر کسه دیگه ای هم مایل هست بگه ...
اگر مشکلتون حل شده , [حل شد] رو به عنوان تاپیک اضافه کنید , اینطوری به کاربرای دیگه که مشکل شما رو دارن کمک میکنین ...