انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چجوری lamp رو به ftp وصل کنم؟  (دفعات بازدید: 839 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
چجوری lamp رو به ftp وصل کنم؟
« : 10 آذر 1396، 12:33 ق‌ظ »
شاید سوالم رو درست نپرسیدم ولی کاملا توضیح میدم الان
من lamp رو کاملا نصب کردم و بعدش روش سیستم مدیریت محتوای وردپرس رو نصب کردم. بعدش که اومدم یه قالب از سیستمم روش آپلود کنم از من مشخصات ftp خواست که مشخصات دیتابیسی که برای وردپرس ساخته بودم  رو بهش دادم اما قبول نکرد.
رفتم filezilla نصب کردم و سعی کردم که با اون به ftp وصل بشم اما نشد که نشد!
توی اینترنتم خیلی گشتم و آموزش خاصی پیدا نکردم و تنها چیزی که متوجه شدم این بود که باید یه اف‌تی‌پی سرور نصب کنم که اونم vsftpd رو نصب کردم اما نمی‌دونم کانفیگ خاصی می‌خواد یا نه چون نمی‌تونم باهاش وارد شم.
این مشکل رو قبلا هم داشتم روی نسخه‌ی قبلی سیستم عاملم که البته اونجا از xampp استفاده می‌کردم اما الان دیدم xampp توی مخازن رسمی نیست و کلی جا هم خوندم که lamp خیلی بهتر از xampp هست و توی مخازن رسمی هم بود که نصبش کردم. اما اون‌موقع مشکلم با زمپ در عرض چند دقیقه حل شد (فکر کنم خودش اف‌تی‌پی سرور هم داشت)
حالا نظر شما چیه؟ چجوری می‌تونم این کار رو انجام بدم یعنی یه ftp داشته باشم برای دیتابیسی که روش وردپرسم رو نصب کردم؟
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
پاسخ : چجوری lamp رو به ftp وصل کنم؟
« پاسخ #1 : 10 آذر 1396، 02:53 ق‌ظ »
مشکل اینکه وردپرس دسترسی نوشتن در wp-content رو نداره و دسترسی هات قاطی شدن و ربطی به خود ftp در این مورد نداره:
sudo chmod -R 755 /var/www && sudo chown -R $USER:www-data /var/www

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #2 : 10 آذر 1396، 03:55 ق‌ظ »
مشکل اینکه وردپرس دسترسی نوشتن در wp-content رو نداره و دسترسی هات قاطی شدن و ربطی به خود ftp در این مورد نداره:
sudo chmod -R 755 /var/www && sudo chown -R $USER:www-data /var/www
ممنون ولی همچنان مشکل سرجاشه!

و اینکه قبلا روی xampp هم دقیقا یادمه یه ftp داشت که فعال نبود و این مشکل رو داشتم اما بعد از خوندن راهنماهاش توی سایتش ftp شو فعال کردم و دقیقا یادمه با filezilla هم میتونستم بهش وصل شم! بعدش مشخصات اون رو دادم و دقیقا بعدش مشکل پرمیشن پیش اومد که با همین دستور منتهی با دسترسی 777 (مبتدی تر بودم  ;D) درستش کردم.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #3 : 10 آذر 1396، 01:37 ب‌ظ »
ممنون ولی همچنان مشکل سرجاشه!
علتش اینکه الان که دقیق نگاه کردم دیدم باید باشه ۷۷۵ تا www-data بتونه دسترسی نوشتن داشته باشه ;D
sudo chmod -R 775 /var/www && sudo chown -R $USER:www-data /var/www
این مشکل شما در لوکال، هیچ ربطی به ftp نداره و علتش درخواست ftp هم اینکه دسترسی نوشتن نداره، فقط من فرض کردم که این فایل های وردپرس در مسیر /var/www هستن (مثلا /var/www/html/wp) که اگر در یه مسیر دیگه باشه خودت باید عوض کنی.