انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نظرتون درباره Elementary OS  (دفعات بازدید: 581 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین imaniy1994

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
  • ٌطراح وب
نظرتون درباره Elementary OS
« : 19 آذر 1396، 07:47 ب‌ظ »
سلام نظرتون دربارش چبه؟ احساس میکنم سبستم قدرتمند و زیبا هستش و تغاوت اصلیش با بقیه نصب نبودن برنامه های زیاد تو خودش هست.

راستی فرق دبیان با ارچ یه جور میط گرافیکی هستش هنگام نصب درسته؟ البته میدونم هر کدوم سیستم جداگانه اب دارن. به نظر شما به عنوان یه سیستم خام ارچ بهتره یا اوبونتو یا دبیان؟

البته انصافا اوبونتو سرور ضعیفی داشت برای من.
تازه کار در لینوکس ولی عاشق دستکاری لینوکس :)

برنامه نویس و طراح وب

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : نظرتون درباره Elementary OS
« پاسخ #1 : 19 آذر 1396، 08:53 ب‌ظ »
المنتری همون اوبونتو هست با میزکار Pantheon
حتی از همون مخازن اوبونتو استفاده می‌کنه. فقط اومدن کاری کردن که شبیه به MacOS به نظر برسه!

آرچ و دبیان خیلی تفاوت‌ها با هم دارن.
میزکار و محیط گرافیکی رو که توی همه می‌شه دید. از قضا توی بحث محیط گرافیکی با هم شباهت دارن نه تفاوت!
نصاب اصلاً نکتهٔ مهمی به حساب نمیاد! آرچ و دبیان هر دو نسخه‌هایی از نصاب دارن که متنی هست.

آرچ توسعه‌اش غلتان هست، مدیربسته‌ش فرق داره. نحوهٔ نصب و کامپایل بسته‌هاش فرق داره با مال دبیان.
دبیان توسعه‌ش بر پایهٔ توزیع پایدار هست. فلسفه‌ش آزاد بودن هست. مدیربسته‌ش با مال آرچ فرق داره. بسته‌های نصبیش با مال آرچ فرق داره.
تنها نکته‌شون اینه که همه‌شون "گنو" هستن!

اگه توی اوبونتو سرعت بارگیری بسته‌هات پایین بوده، این هیچ ارتباطی با اوبونتو بودن یا نبودن نداره. اون مشکل از کارساز یا آیینه هست! که کافی بود عوضش می‌کردی به یک کارساز پرسرعت‌تر.

اساساً تمام این توزیع‌ها سیستم‌عامل گنو هستن. من به شخصه اصلاً کوچ به این توزیع به اون توزیع رو درک نمی‌کنم!
کاری نیست که روی یکیشون بشه انجام داد ولی روی اون یکی نشه!
تفاوت توزیع‌ها هم فقط در فلسفه‌شون و مدیربسته‌شونه. نهایتِ تفاوت، در مدل توسعه‌شون.
وگرنه سیستم‌عامل همونه. اسمش گنو هست.

توزیع‌های زیادی بوجود اومدن به خاطر سلیقه‌ها و طرزفکر‌های مختلف کاربران دنیا.
ولی این برای شروعشه! چندسال بعد دیگه چنین فکری نمی‌کنی. چون متوجه می‌شی که تمام این توزیع‌ها در حقیقت همون گنو هستن و اصلاً مهم نیست که از چه توزیعی داری استفاده می‌کنی. مهم اینه که از گنو داری استفاده می‌کنی.
شما یه توزیع رو انتخاب کن. شروع کن باهاش کار کردن. مشکلاتت رو حل کردن. بدون نیاز به تعویض مجدد، بدون نیاز به مهاجرت از یه توزیع به توزیع دیگه!
شناخت توزیع‌های مختلف بد نیست. تجربه رو زیاد می‌کنه. منتها نه در سال ۲۰۱۸،
الآن آدمای باتجربه‌تر که قبلاً این راه رو رفتن زیاده. دیگه نیاز نیست شما هم همون راه رو دوباره از اول طی کنی! کافیه نیازت رو تشریح کنی و نسخهٔ مناسب خودت رو از کاربرای باتجربه بگیری و از ادامهٔ راه اونا شروع کنی نه دوباره از 0. این که خیلی باعث سوخت و هدررفت زمان و عمر آدم می‌شه.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت