انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: unlock from launcher  (دفعات بازدید: 1032 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sarsaro

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
unlock from launcher
« : 28 آذر 1396، 06:14 ب‌ظ »
سلام،به صورت تصادفی وقتی که راست کلیک کردم رو این گزینه زدم و یکی از درایو هام حذف شد چطور میشه حل کرد این قضیه رو ؟

آفلاین bed123derkelo

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 658
پاسخ : unlock from launcher
« پاسخ #1 : 28 آذر 1396، 09:02 ب‌ظ »
باسلام

برو داخل درایور وقتی آیکن اومد تو launcher راست کلیک lock

آفلاین sarsaro

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 29 آذر 1396، 12:23 ق‌ظ »
منظور چ آیکونیه دقیقا من هرچی تو درایو گشتمو راست کلیک کردم block  ندیدم

آفلاین bed123derkelo

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 658
« پاسخ #3 : 29 آذر 1396، 08:25 ب‌ظ »
مگه آیکون درایورت از launcher نرفته؟ وقتی درایور رو باز کنی یا بری داخلش دوباره آیکنش میاد تو launcher روش راست کلیک کن بزن lock

آفلاین sarsaro

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 30 آذر 1396، 12:12 ق‌ظ »
من راست کلیک کردم رو تب گوشه ی سمت چپ دسکتاب که درایو ها رو نشون میده تصادفی یکی از اونها دستم خورد رو این گزینه و رفت این درایو حالا دیگه نمیتونم بییارمش launcher دقیقا منظورتون چیه؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #5 : 30 آذر 1396، 12:21 ق‌ظ »
شما برو توی Files
از سمت چپ، پارتیشنی که می‌گی از Launcher حذف شده رو انتخاب کن، دوباره می‌آد توی Launcher
بعد روش راست کلیک کن، بزن قفل بشه همون‌جا.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین sarsaro

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 30 آذر 1396، 01:35 ب‌ظ »
اینو ببینین نیست اصلا block

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 30 آذر 1396، 02:31 ب‌ظ »
قرار نیست اون‌جا Lock باشه! من نگفتم توی Files راست کلیک کن. با دقت بخون پیام من رو. گفتم توی Launcher راست کلیک کن.
قراره توی Launcher شما Lock رو بزنی.
در حالت معمول توی Launcher اوبونتو، تمام پارتیشن‌ها و DVDRW و Flash Disk و ... حضور دارن و به عبارتی Lock هستن.
وقتی Unlock کنی از توی Launcher به شرطی که اون پارتیشن یا Block Device در حالت Unmount قرار گرفته باشه، حذف می‌شن.
شما یه نرم‌افزار دیگه رو در نظر بگیر.
مثلاً فایرفاکس.
فایرفاکس وقتی اجرا نیست بازم Icon اون توی Launcher دیده می‌شه. درسته؟ چون Lock هست.
حالا شما Unlockش کن. می‌بینی که می‌ره.
بعد که فایرفاکس رو اجرا می‌کنی، دوباره میاد. ولی اگه ببندیش باز می‌ره. چون نگفتی که Lock باشه.
پس وقتی که فایرفاکس اجرا می‌شه و Icon اون می‌آد توی Launcher شما دوباره می‌تونی قفلش کنی که اگه بستیش، بازم باشه!
حالا برای پارتیشن‌هات هم همین رو در نظر بگیر.
پارتیشنت وقتی سوار بشه (Mount) می‌آد توی Launcher. وقتی Unmount بشه، از Launcher می‌ره.
خب حالا کافیه وقتی پارتیشنت سواره و Icon اون توی Launcher هست، توی Launcher روی Icon راست کلیک کنی و بزنی Lock تا مشکلت حل بشه.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین sarsaro

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 30 آذر 1396، 03:46 ب‌ظ »
من واقعا ممنونم که اینقد کامل وقت گذاشتینو کلی توضیحِ خوب دادین در مورد فایر فاکس قبوله حرفتون ولی درایو آنبلاک شده وقتی از فایلز باز میشه دیگه تو لانچر نمیاد ، عکسی ک فرستادم رو ببینین من ۴ تا درایو دارمو اونی که انبلاک شده بازه ولی تو لانچر درایو باز نشده ۳ تان هنوز منظورم درایو انبلاکمه! ک در واقع باز شدنش تو فایلز نشون داده میشه ، نمیدوم شاید من منظورتونو نفهمیدم! ولی ممنونن ازتون🙏خیلی زیاد لطف کردین

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 30 آذر 1396، 04:34 ب‌ظ »
اگه با سوار کردن پارتیشن بازم Iconش توی Launcher نمی‌آد، اینو دیگه نمی‌دونم والا! من این میزکار که شما داری رو ندارم.
قبلاً که یونیتی رو امتحان می‌کردم، این‌شکلی بود.
این Launcher جدید که تیم اوبونتو برای گنوم طراحی کردن رو هنوز کار نکردم. نمی‌دونم، شاید باگی چیزی باشه چون این Launcher جدیده و دارن توسعه‌ش می‌دن.
شما مثلاً Flash Disk رو بزن، اگه اونم نیاد، پس احتمالاً Launcherت به مشکل خورده.
اگه دیدی اون میاد توی Launcher، پس یه کار کن. تمام پارتیشن‌هات رو Unmount کن. (اون شکل مثلث کنار نوشته‌ها) بعد دوباره روشون کلیک کن.
راه دیگه‌ای فعلاً به ذهنم نمی‌رسه. باید صبر کنی اونایی که گنوم دارن و از اوبونتو ۱۷.۱۰ استفاده می‌کنن راهنماییت کنن.

آفلاین sarsaro

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 04 دی 1396، 03:18 ب‌ظ »
ممنونم به هر حال خیلی لطف کردی