انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: روشهای افزایش سرعت دانلود تورنت در لینوکس چیه؟  (دفعات بازدید: 890 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 876543210

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
سلام دوستان
ببخشید راههای افزایش سرعت دانلود تورنت در لینوکس چیه ؟

از چه نرم افزاری برای دانلود تورنت استفاده کنیم بهتره ؟

از چه سایتی تورنت بگیریم؟

ضمنا من به توصیه یکی از دوستان upnp رو در مودمم غیر فعال کردم می خواستم بدونم مشکلی برا تورنت ایجاد نمی کنه ؟

آفلاین Mehregaan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 113
این که تنها از کرنل استفاده نکنیم و از یه سیستم عامل مثل "گنو/لینوکس" استفاده کنیم! :D
« آخرین ویرایش: 27 آذر 1396، 09:22 ب‌ظ توسط arkidie »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
کارخواه‌های تورنت زیادی برای سیستم‌عامل گنو نوشته شدن.
مثلاً من خودم از aria2 استفاده می‌کنم. مدیربارگیری قدرتمندی که می‌تونه پیوند از تورنت هم بگیره. توی این چندسال که مشکلی نداشتم.
سرعت بارگیری در تورنت هم بستگی به Seed اون پرونده داره. البته تجربه نشون داده حتی با ۵-۶ نفر هم می‌شه سرعت خوبی داشت (به فرض برای پهنای باند ۸ مگابیت، با ۵-۶ نفر هم می‌شه ۱ مگابایت رو کامل بارگیری داشت) ولی خب ممکنه بعضی اوقات هم به تعداد بیش‌تری نیاز باشه.
تا جایی که من اطلاع دارم، اون upnp هم ارتباطی با Torrent نداره. اون یه پروتکل جداست.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین 876543210

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
کارخواه‌های تورنت زیادی برای سیستم‌عامل گنو نوشته شدن.
مثلاً من خودم از aria2 استفاده می‌کنم. مدیربارگیری قدرتمندی که می‌تونه پیوند از تورنت هم بگیره. توی این چندسال که مشکلی نداشتم.
سرعت بارگیری در تورنت هم بستگی به Seed اون پرونده داره. البته تجربه نشون داده حتی با ۵-۶ نفر هم می‌شه سرعت خوبی داشت (به فرض برای پهنای باند ۸ مگابیت، با ۵-۶ نفر هم می‌شه ۱ مگابایت رو کامل بارگیری داشت) ولی خب ممکنه بعضی اوقات هم به تعداد بیش‌تری نیاز باشه.
تا جایی که من اطلاع دارم، اون upnp هم ارتباطی با Torrent نداره. اون یه پروتکل جداست.
خیلی ممنون از راهنماییتون
یکی از دوستان که تورنت باز بود می گفت یه سری از تورنتها فیک هستن آیا این موضوع واقعیت داره؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
از تعداد افرادی که یه پرونده رو Seed و یا Leech می‌کنن، می‌شه فهمید که اون پرونده درسته یا الکیه
اگه مثلاً یه فیلم می‌خوای بگیری که جدید اومده و معروفه، پس باید تعداد افرادی که اونو Seed می‌کنن یا بارگیری می‌کنن زیاد باشه. مثلاً 2k
اگه یه فیلم جدید و معروف رو دیدی که 5 نفر Seed می‌کنن، پس معلومه یا الکیه. یا خرابه. یا کیفیتش داغونه و ...
نظراتشون رو هم می‌تونی بخونی. اگه Fake باشه توی نظرات می‌تونی ببینی.
از نظر اینکه بدافزار باشه و اینا هم مشکلی در گنو نداریم. کافیه پرونده رو با ابزار file بررسی کنی ببینی آیا پرونده دقیقاً همونی هست که گرفتی یا نه!
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
در لینوکس یا حتا گنو که خیلی کار خاصی نمی‌تونی بکنی. ولی در مودمت باید درگاهی که کارخواه تورنت ازش استفاده می‌کنه رو به نشانی ip رایانه‌ای که کارخواه تورنت روش هست منتقل کنی تا از بیرون دیده بشه. بهتره upnp رو روشن و firewall رو هم خاموش کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
فکر نکنم سرعت ربطی به نرم افزاری که باش دانلود کنی داشته باشه.
بسته به تعداد seed و لیچر ها داره.
واس من که اینطوریه حداقل.
خودم از qbittorrent استفاده می کنم.تو قسمت tools از گزینه options بخش connection ماکزیمم کانکشنو بذار روی 200

در بخش bit torrent هم encryption mode رو require بزن.

اگه بتونی از یه شیلترشکن پر سرعت هم استفاده کنی چه بهتر.

والبته میتونی از سایتهای مثل zbigz هم استفاده کنی که تورنتو ریموت کنی و بعد دان کنی.

سایتهای مثله *1377x.to* تورنتهای خوبی داره.