این طور نیست دوست من،من به راحتی دارم از پرینتر و اسکنر استفاده می کنم.
اطلاعات نداشتن دلیل بر نشدن نمیشه.
مهم سخت افزار شماست که ببینید در قبال پولی که بش دادین،همه جا شما رو پشتيبانی می کنه یا نه
برای این که دوستان بتونن بهتر به شما کمک کنند.
نام و مدل پرینتر رو اینجا ذکر کنید.(و باید صبور باشید.)
و به پست زیر هم که از انجمن آرچ هست. یه سری بزنید.
انشاالله که مشکل شما هم حل میشه.
http://bbs.archusers.ir/viewtopic.php?id=1192
پ.ن : قطعا شما در ویندوز هم برای استفاده از پرینتر نیاز به نصب نرم افزار و گاه درایور مربوط به دستگاه خود دارید.
ممنون از پاسخ شما
بنده هم عرض نکردم نمیشه, گفتم امکانش برای کاربرای عادی و تازه کار نیست و باید یجورایی متخصص بشی!
که متاسفانه اگر امکان استفاده موارد ابتدایی از لینوکس نباشه و نیاز به پیش زمینه و تخصص داشته باشه, فکر کنم بسیاری از کاربران مثل من نتوتن بطور دائم استفاده کنن.
چون شخصا فکر میکردم (با توضیحاتی که راجع پیشرفت لینوکس دسکتاپ شده) میتونم بعداز نصب توزیع مورد نیاز و استفاده کارهای روزانه, به مرور چیزهایی که لازمم میشه را یادبگیرم و تجربه کسب کنم.
Canon I-Sensys LBP6000B
و عرض کردم درایورها را از سایت سازنده پرینترهام دریافت کردم و الان هم در مینت و هم در اوبونتو/گنوم نصب شدن و سیستم میشناسه, اما پرینت گرفته نمیشه (هیچ عملی انجام نمیشه)
و نکته آخر اینکه:
قبل از پست زدن در این انجمن, خودم خیلی جستجو کردم و مطالبی هم در سایتهای خارجی پیدا کردم که متاسفانه دقیق متوجه نشدم و باعث شد که کلا سیستم عامل بالا نیاد و مجددا نصب کردم.
دوست من برای ویندوز هم یه کاربر تازه وارد نمی تونه درایور پرینتر نصب کنه و به راحتی ازش استفاده کنه
اصلا کار با پرینتر رو هم نمی دونه.
کار های روز مره میشه
وب کردی، گوش دادن به موزیک، فیلم دیدن و....
کار های گرافیکی و پرینت روز مره نیست دوست من.
در مورد بالا هم گفتم صبور باید.
این فقط منم که جواب دادم هنوز کلی کاربر دیگه در انجمن هستند که انلاین هم نشدن.
و مورد دیگه.
شما هنوز ویندوزی فکر می کنید
چون فایل Deb دانلود کردین.
ذقیقا کاری که یک ویندوز کار می کنه به دنبال EXE می گرده.
باز هم می گم صبور باشد.
انجمن آرچ رو دیدید؟
آیا لینکی برای دانلود گذاشته بودن؟
صبور باشید. شما پابه تفکری جدید گذاشته اید نه سیستم عاملی جدید.