انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چجوری می تونم برنامه نویس بشم؟  (دفعات بازدید: 1517 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
    • www.darabweb.ir
چجوری می تونم برنامه نویس بشم؟
« : 04 بهمن 1396، 08:33 ب‌ظ »
به نام خدا

سلام

دوستان من در زمینه برنامه نویسی علاقه و استعداد دارم و تصمیم دارم وارد این مقوله شده و کسب درآمد کنم .

مسیرم هم تا حدودی مشخصه ، میدونم که به برنامه نویسی وب علاقه دارم و بنا به دلایلی php رو انتخاب کردم

یه بک گراندی هم دارم این که رشته کامپیوترم و زبان ها رو یه کم میشناسم گاها بعضی هاش رو تا حلقه ها هم بلدم به جز اون به اکثر cms ها خصوصا جوملا تسلط دارم.

سوالم اینه :

برای برنامه نویس حرفه ای شدن باید چه مسیری رو طی کنم ؟ یه راست شروع کنم به php ، html , css خوندن یا اینکه نه اول از c شروع کنم تا بفهمم دقیقا کامپیوتر زمانی که دستوری بهش میدم چجور رفتار میکنه ؟

من در کل میخوام php رو تسلط پیدا کنم و بتونم علاوه بر طراحی وب و توسعه اون پلاگین های اختصاصی مشتریان رو بنویسم همین .

آیا نیاز به c  دارم یا یک راست شروع به زبان های سطح بالاتر کنم

ممنون از دوستان صاحب نظر که راهنمایی میکنند.

آفلاین Emptyc

• Full Member
  • *
  • ارسال: 215
پاسخ : چجوری می تونم برنامه نویس بشم؟
« پاسخ #1 : 04 بهمن 1396، 10:08 ب‌ظ »
فکر میکنم دو تصویری که پیوست کردم بهت کمک کنه.
خیلی واضح و روشن مسیر یک فول استک وب رو داره نشون میده. موفق باشید
بُزُرْگي سَرآسَر بِهْ گُفتآرْ نيست ./. دُوصَد گُفْتِه چُو نیمْ کِرْدآرْ نیستْ.

آفلاین احمد حقیقی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 229
  • MrRolling
« پاسخ #2 : 05 بهمن 1396، 04:08 ب‌ظ »
برنامه بنویس تا برنامه‌نویس بشی

تحقیق و خوندن و بررسی سبک‌ها و فناوری‌های جدید لازمه
ولی اولویت اصلی به نظرم کار کردن و کد زدنه

پروژه برای خودت و برا تفریح انجام بده، پروه برا دیگران انجام بده
کدت رو منتشر کن (مثلا بذار تو gitlab.com) تا احیانا دیگران مطالعه‌اش کنند و بهبودش بدن یا نظر بدن و کد‌های دیگران رو مطالعه کن
این به بهبود خطاها و سبک برنامه نویسیت کمک می‌کنه و همچنین وقتی پروژه‌های دیگه رو ببینی و توشون مشارکت کنی و دانش و سبک و نحوه مدیریت و ...شون رو بررسی کنی، به مراتب بیشتر چیز یاد میگیری تا اینکه بیای تو یه شرکت کد بزنی
“Open source is a development methodology; free software is a social movement”

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #3 : 05 بهمن 1396، 06:10 ب‌ظ »
نیازی به C نیست، اگر بخوایی کدنویسی کنی، دو تا راه هست که میتونی یکی رو انتخاب کنی یا به مرور زمان هر دو رو پیش بری.
با مفهوم شی گرایی و سینتکس شی گرایی در php آشنا شو و بعد میتونی بری سمت MVC و فریمورک های php.
اما اگر بخوایی وارد بازار کار cms ها بشی، مثل وردپرس و جوملا، برای قالب که مشکلی نداری و به صورت فانکشنال هم میتونی پیش بری اما اگه بخوایی پلاگین بنویسی یا در توسعه ی پلاگینی مثل ووکامرس مشارکت کنی، فانکشنال خیلی خیلی دشوار میشه و استثنا توصیه می کنم در زمینه ی شی گرایی بیشتر خودتو تقویت کنی. این از کدنویسی.

اما اگه بخوایی برنامه نویسی بکنی و سطحی بالاتر کار کنی، کلا باید راه و روش ات رو عوض کنی، زیاد الگوریتم کار کنی تا بهتر شی، روش های برنامه نویسی یاد بگیری و کلی کار دیگه :)

آفلاین hosein.metro

• Full Member
  • *
  • ارسال: 154
« پاسخ #4 : 26 بهمن 1396، 05:07 ق‌ظ »
به نام خدا

سلام

دوستان من در زمینه برنامه نویسی علاقه و استعداد دارم و تصمیم دارم وارد این مقوله شده و کسب درآمد کنم .

مسیرم هم تا حدودی مشخصه ، میدونم که به برنامه نویسی وب علاقه دارم و بنا به دلایلی php رو انتخاب کردم

یه بک گراندی هم دارم این که رشته کامپیوترم و زبان ها رو یه کم میشناسم گاها بعضی هاش رو تا حلقه ها هم بلدم به جز اون به اکثر cms ها خصوصا جوملا تسلط دارم.

سوالم اینه :

برای برنامه نویس حرفه ای شدن باید چه مسیری رو طی کنم ؟ یه راست شروع کنم به php ، html , css خوندن یا اینکه نه اول از c شروع کنم تا بفهمم دقیقا کامپیوتر زمانی که دستوری بهش میدم چجور رفتار میکنه ؟

من در کل میخوام php رو تسلط پیدا کنم و بتونم علاوه بر طراحی وب و توسعه اون پلاگین های اختصاصی مشتریان رو بنویسم همین .

ممنون از دوستان صاحب نظر که راهنمایی میکنند.

تجربه شخصیم .

اول فیلم اموزشی بگیر . بعد به صورت فیلم  سینمایی وار  ;D نگاه کن تا متوجه بشی اصل موضوع چی هست و چطور کار میکنه . بعد سعی کن کار هایی که تو فیلم انجام میدن رو تکرار کنی . در مرحله بعد یک پروژه متفاوت اما نزدیک به اون پروژه رو درست کن و سعی کن کم کم چیز های جدید بهش اضافه کنی و هر جا مشکل برخوردی از بقیه بپرس . با CMS های اماده کار کن . بعد از اینکه فهمیدی چطور کار میکنن خودت شروع کن CMS خودتو بنویس . با فریم ورک ها اشنا شو مثل لاراول . روی حفظ کردن هم تمرکز نکن . بیشتر روش کلی کار رو یاد بگیر چون توابع رو راحت میتونی سرچ کنی و یک سری توابع هم این قدر استفاده میکین حفظت میشه . زبان برنامه نویسی PHP رو یاد بگیری بیشتر زیان های دیگه رو هم میتونی در زمان کوتاهی یاد بگیری .اما یادت باشه تقریبا 5 تا 6 سال زمان لازم هست تا به سطح قابل قبولی برسی . در کنار این ها همیشه خوندن کتاب به ادم کمک میکنه .
این هایی که گفتم با فرض این هست جیز های اولیه رو بلدی .
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد