انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اضافه کردن قابلیت حذف پست‌ها در انجمن  (دفعات بازدید: 3400 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
سلام.

پیشنهاد می‌کنم ناظران انجمن, قابلیتی اضافه کنند تا در اون کاربران بتونن پست‌هاشون پاک کنند, اگه کسی به اشتباه تاپیکی ایجاد کنه یا پستی را دوبار ارسال کنه یا یه پستی را در یک موضوع دیگه اشتباها ارسال کنه, خودش بتونه پاکش کنه!

طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
سلام.

پیشنهاد می‌کنم ناظران انجمن, قابلیتی اضافه کنند تا در اون کاربران بتونن پست‌هاشون پاک کنند, اگه کسی به اشتباه تاپیکی ایجاد کنه یا پستی را دوبار ارسال کنه یا یه پستی را در یک موضوع دیگه اشتباها ارسال کنه, خودش بتونه پاکش کنه!

ایده ی خوبیه، البته میتونه مشکلاتی هم به دنبال داشته باشه، با توجه به اهداف ذکر شده، میشه این قابلیت رو به صورت موقت گذاشت، مثلا کاربر بتونه تا یک ساعت بعد ارسال پست یا ایجاد تاپیک، حذفش کنه.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
سلام.

ایده ی خوبیه، البته میتونه مشکلاتی هم به دنبال داشته باشه، با توجه به اهداف ذکر شده، میشه این قابلیت رو به صورت موقت گذاشت، مثلا کاربر بتونه تا یک ساعت بعد ارسال پست یا ایجاد تاپیک، حذفش کنه.

حذف تاپیک شاید مشکل به وجود بیاره ولی حذف پست واقعا اینطوری نیست و به نظرم خیلی هم ضروریه!
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس