انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مزایا و معایب دبیان نسبت به اوبونتو  (دفعات بازدید: 8635 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مزایا و معایب دبیان نسبت به اوبونتو
« پاسخ #15 : 11 فروردین 1397، 02:41 ق‌ظ »
3.اوبونتو "پایداریش خیلی خیلی بالاس" ؟! ناپایداری نسخه های Rapid اوبونتو زبان زد خاص و عامه
والا من که خیلی سواد ندارم، ولی تو این پونزده سالی که با گنو کار می‌کنم، ننشنیده بودم اوبونتو نسخه‌هایی با نام Rapid داشته باشه، حالا این که چه‌طوری ناپایداری اون‌ها زبانزد خاص و عامه رو نمی‌دونم دیگه…
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #16 : 11 فروردین 1397، 02:45 ب‌ظ »
3.اوبونتو "پایداریش خیلی خیلی بالاس" ؟! ناپایداری نسخه های Rapid اوبونتو زبان زد خاص و عامه
والا من که خیلی سواد ندارم، ولی تو این پونزده سالی که با گنو کار می‌کنم، ننشنیده بودم اوبونتو نسخه‌هایی با نام Rapid داشته باشه، حالا این که چه‌طوری ناپایداری اون‌ها زبانزد خاص و عامه رو نمی‌دونم دیگه…

اون چیزی که شما باهاش کار میکنید لینوکس نامیده شده توسط اکثریت منابع معتبر، دانشگاهی و تجاری، حالا به احترام بنیاد نرم افزارهای آزاد و پروژه گنو یک "گنو/" هم میتوان به اولش اضافه کرد! ولی گفتن "گنو" برای اشاره به این سیستم عامل اشکالات بسیار بزرگی داره.

من واژه Rapid را از فایرفاکس الهام گرفتم، نسخه های معمولی فایرفاکس، Rapid نامیده میشوند و اونهایی که پشتیبانی بلند مدت دارند به طور مخفف ESR نامیده میشوند، و منظور من همین انتشار های شش ماهه اوبونتو با پشتیبانی کوتاه مدت بود.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #17 : 11 فروردین 1397، 03:38 ب‌ظ »
اون چیزی که شما باهاش کار میکنید لینوکس نامیده شده توسط اکثریت منابع معتبر، دانشگاهی و تجاری، حالا به احترام بنیاد نرم افزارهای آزاد و پروژه گنو یک "گنو/" هم میتوان به اولش اضافه کرد! ولی گفتن "گنو" برای اشاره به این سیستم عامل اشکالات بسیار بزرگی داره.

من واژه Rapid را از فایرفاکس الهام گرفتم، نسخه های معمولی فایرفاکس، Rapid نامیده میشوند و اونهایی که پشتیبانی بلند مدت دارند به طور مخفف ESR نامیده میشوند، و منظور من همین انتشار های شش ماهه اوبونتو با پشتیبانی کوتاه مدت بود.
من توزیعی نصب دارم که از لینوکس استفاده نمی کنه اسم سیستم عاملش چطور لینوکس؟
روزی که داشتن گنو رو می ساختن، گنو رو می ساختن، کرنلش که لینوکس شد گنو ساخته شده بود.
« آخرین ویرایش: 11 فروردین 1397، 08:13 ب‌ظ توسط ALi.pAkrohk »
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #18 : 11 فروردین 1397، 06:04 ب‌ظ »

اتفاقاٌ گنو یا گنو/لینوکس درسته، اون چیزی که بهش میگید لینوکس فقط و فقط یک کرنله، مهم نیست چقدر قبولش دارند، چون انسان عقل داره برای اینه تحقیق کنه و درست رو انتخاب کنه نه تقلید.
حق اسم گذاری هم با خالق محصول هست، نه دانشگاه‌ها و.....

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
« پاسخ #19 : 12 فروردین 1397، 01:21 ب‌ظ »
اتفاقاٌ گنو یا گنو/لینوکس درسته، اون چیزی که بهش میگید لینوکس فقط و فقط یک کرنله، مهم نیست چقدر قبولش دارند، چون انسان عقل داره برای اینه تحقیق کنه و درست رو انتخاب کنه نه تقلید.
حق اسم گذاری هم با خالق محصول هست، نه دانشگاه‌ها و.....

ایشون خودش اسم اوبونتو رو Rapid گذاشتن،‌ دیگه جایی برای صحبت درباره حق اسم گذاری باقی نذاشتن :|
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #20 : 12 فروردین 1397، 01:39 ب‌ظ »
ایشون خودش اسم اوبونتو رو Rapid گذاشتن،‌ دیگه جایی برای صحبت درباره حق اسم گذاری باقی نذاشتن :|

اون پست من که اوبونتو را Rapid نام گذاری کرده باشم را نشان دهید.

من فقط گفتم:

........
3.اوبونتو "پایداریش خیلی خیلی بالاس" ؟! ناپایداری نسخه های Rapid اوبونتو زبان زد خاص و عامه، البته نه اینکه خیلی ناپایدار باشه ولی خود در مقایسه با توززیع های پایدار کمتره.

توصیه من به اشخاصی که توزیع پایدار با به-روز-رسانی های کم میخواهند دبیان هستش،‌CentOS هم بد نیست البته گرفتاری های خاص خودشو داره.

دبیان هم البته بدون باگ نیست.

که بعدا هم توضیح دادم منظورم کدام نسخه ها است.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند