0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: ahmaad در 02 اردیبهشت 1397، 03:59 بظسلامآقا منم همین مشکلو دارمداشتم اوبونتو نصب میکردم (تیک استفاده از نت رو هم برا اولین بار زده بودم)مراحل نصب خیلی طولانی تر از حالت عادی شد.اواخرش که نصب داشت تموم میشد سیستم رو خاموش کردم.ولی حالا محیط گراب میاد بالا ولی نه گزینه ای برای نصب اوبونتو میده و نه گزینه ای برای استفاده لایو. از اون طرفم سیستم عامل اوبونتو که نیمه کاره نصب شده بالا نمیاد.زدم ویندوز 10 نصب کردم و قبل از نصبش کل هاردو فرمت کردم ولی هنوزم همون حالت نصب ناقص اوبونتو توی کامپیوتر هست و محیط گراب تغییر نکردهچکار کنم که کامل گراب و باقی مونده اوبونتوی قبلی حذف بشه؟چرا رو تایپک 3 سال پیش پست گذاشتین؟! مشکل جدید، تایپک جدید!
سلامآقا منم همین مشکلو دارمداشتم اوبونتو نصب میکردم (تیک استفاده از نت رو هم برا اولین بار زده بودم)مراحل نصب خیلی طولانی تر از حالت عادی شد.اواخرش که نصب داشت تموم میشد سیستم رو خاموش کردم.ولی حالا محیط گراب میاد بالا ولی نه گزینه ای برای نصب اوبونتو میده و نه گزینه ای برای استفاده لایو. از اون طرفم سیستم عامل اوبونتو که نیمه کاره نصب شده بالا نمیاد.زدم ویندوز 10 نصب کردم و قبل از نصبش کل هاردو فرمت کردم ولی هنوزم همون حالت نصب ناقص اوبونتو توی کامپیوتر هست و محیط گراب تغییر نکردهچکار کنم که کامل گراب و باقی مونده اوبونتوی قبلی حذف بشه؟
عنوان تاپیک با مشکلم یکی بود. شاید بهتر باشه مشکلات شبیه به هم، تو یه تاپیک طرح شن
نقلقول از: ahmaad در 02 اردیبهشت 1397، 08:18 بظعنوان تاپیک با مشکلم یکی بود. شاید بهتر باشه مشکلات شبیه به هم، تو یه تاپیک طرح شنبهتره فکر اون کاربرایی که جستجو میکنن هم باشین. در ضمن دلیلی نداره تایپک سه سال پیش رو آورد بالا