سلام
ممنون بابت پاسخ شما
اما با اجرا این کار باز هم مشکل برطرف نشد.
می خواستم ببینم روشی هست که بتوانم از درایور های endless برای ubuntu استفاده کنم؟
یا روشی برای پیدا کردن مشکل اصلی ؟
ممنون
آپدیت :
ارورهای نمایش داده شده :
(Firmware Bug] : Tsc-Deadline disabled due to Errata;please update a microcode to version 0x52 (or later]
[[Firmware Bug] :ACPI region dosent cover the entire command/response buffer.[mem 0xfed 4000 - 0xfed 40487f flags 0x201]vs fed40080fBO]
خواهش میکنم.
در مورد اینکه بتونین درایورهای Endlessos رو روی اوبونتو استفاده کنین نظری ندارم و فکر نکنم کار راحت یا حتی امکان پذیری باشه.
کلا کارت گرافیکهای انویدیا با خیلی از توزیعها مشکل دارن ظاهرا مخصوصا جدیدترهاشون. اما معمولا با نصب درایور انحصاری حل میشه.
در مورد اون دوتا ارور هم، اون اولی رو همیشه منم موقع روشن کردن کامپیوترم میگیرم اما مشکلی برام به وجود نیاورده تا حالا. ظاهرا مربوط به microcode ها هست که با آپدیت اون باید درست بشه منطقا. اما خب فکر نکنم به کارت گرافیک و مشکل شما ربطی داشته باشه.
دومی هم مربوط به ACPI هست که من تا حالا باهاش کار نکردم، (چون مخصوص لپتاپ هاست و من لپتاپ ندارم.) اما این هم فکر نکنم ارتباط چندانی با کارت گرافیک و بالا اومدن درست سیستم عامل داشته باشه.