انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سوال در مورد برنامه های نوشته شده در جاوا  (دفعات بازدید: 1968 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Aristan0

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
سوال در مورد برنامه های نوشته شده در جاوا
« : 20 اردیبهشت 1397، 04:58 ب‌ظ »
سلام دوستان
من چند روزه که لینوکس نصب کردم و به شدت آماتورم امیدوارم به کمک شما اساتید در کم کم راه بیفتم...
من برنامه نویسی جاوا رو هم دارم یاد میگیرم...
اما سوالی ک چند وقته ذهنمو در گیر خودش کرده اینه که نهایت برنامه نویسی جاوا کجاست؟؟؟!!!
منظورم اینه که چیا میشه با زبان جاوا نوشت؟؟؟!!
آیا در زمینه هک هم ازش استفاده میشه؟؟؟
بهترین کارهایی که میشه باهاش کرد چیه؟؟
و برای یادگیریش چ منابعی رو پیشنهاد میدید..؟؟
بی نهایت از همه عزیزانی که دست ما مبتدیا رو میگیرن تشکر میکنم...
« آخرین ویرایش: 20 اردیبهشت 1397، 05:45 ب‌ظ توسط Aristan0 »
بگذار هر چه از دست می‌رود برود! آنچه را می‌خواهم که به التماس نیالوده باشد هر چه باشد حتی زندگی.

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
پاسخ : سوال در مورد برنامه های نوشته شده در جاوا
« پاسخ #1 : 20 اردیبهشت 1397، 10:10 ب‌ظ »
فکر کنم بیشترین کاربرد جاوا این روزا توی اندروید باشه اما جاهای مختلف دیگه هم کاربرد‌های زیادی داره. بد نیست این صفحه رو بخونین و همچنین نسخه‌ی فارسیش هم موجوده.

در مورد هک و چگونگی هکر شدن هم اینجا رو بخونین. و مفهوم مسخره‌ و خطرناک هکر (حکر) که دزدی و خرابکاری هست رو فراموش کنین!  ;)

برای یادگیری هم اگر با زبان انگلیسی مشکل ندارین، من سایت tutorialspoint رو توصیه میکنم که این بخش مربوط به جاواشه. هم ویدیویی هست و هم متنی.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین Aristan0

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 21 اردیبهشت 1397، 05:33 ب‌ظ »
ینی به عنوان مثال تلگرامی که برای اندروید نوشته شده بنظرتون همش با جاوا نوشته شده؟؟؟!!! یا اینستاگرام یا هر اپلیکیشنی که در اندروید استفاده میشه...؟؟؟؟
در مورد هک هم منظورم حرفه ای شدن بود نه خرابکاری و اینا... اینکه چجوری میتونیم مسلط بشیم... که لینوکس و زندگی | چگونه هکر شویم؟؟ خیلی کمکم کرد. مرسی
و اینکه سورس کد یعنی چی؟
بگذار هر چه از دست می‌رود برود! آنچه را می‌خواهم که به التماس نیالوده باشد هر چه باشد حتی زندگی.

آفلاین Aristan0

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 21 اردیبهشت 1397، 05:45 ب‌ظ »
الان من این سورس کد تلگرامو از اینجا دانلود کردم http://dl.sourceiran.com/5/01/Telegram-Completed-Source-Code-Sourceiran.com.zip
ولی نمیدونم چجوری ویرایشش کنم:(

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #4 : 21 اردیبهشت 1397، 06:06 ب‌ظ »
ینی به عنوان مثال تلگرامی که برای اندروید نوشته شده بنظرتون همش با جاوا نوشته شده؟؟؟!!! یا اینستاگرام یا هر اپلیکیشنی که در اندروید استفاده میشه...؟؟؟؟
در مورد هک هم منظورم حرفه ای شدن بود نه خرابکاری و اینا... اینکه چجوری میتونیم مسلط بشیم... که لینوکس و زندگی | چگونه هکر شویم؟؟ خیلی کمکم کرد. مرسی
و اینکه سورس کد یعنی چی؟
بله تلگرام با جاوا نوشته شده اما در نظر داشته باشید که اگر میخواید برنامه‌های اندروید بنویسین یا ویرایش کنین تنها جاوا کافی نیست. خود اندروید مسئله‌ی جداگانه‌ای هست که بعد از یادگیری جاوا تا یه سطح مناسب باید برین و اون رو یاد بگیرین.
همچنین لزوما برنامه‌های اندروید همگی با جاوا نوشته نشده‌ن. این روزها فریمورک‌های مختلفی وجود داره که میشه توسط اون‌ها با زبان‌های برنامه نویسی مختلف مثل جاوا اسکریپت یا پایتون، برای اندروید برنامه نوشت که معروف‌ترینش این روزا ری‌اکت نیتیو هست که با استفاده از جاوا اسکریپت میتونین باهاش کار کنین.(معروف ترین برنامه‌ی نوشته شده با ری‌اکت نیتیو، اینستاگرام هست، هم نسخه‌ی اندروید و هم نسخه‌ی iOS.) برای پایتون هم Kivy و BeeWare هستند که توسط خیلی‌ها توصیه نمیشن مخصوصا Kivy . اما در نظر داشته باشید هنوز هیچ فریمورکی نداریم که برنامه‌هایی بشه باهاش برای اندروید نوشت که به خوبی جاوا کار کنن!

سورس کد هم یعنی کدها و فایل های مرجعی که بعد از کامپایل خود نرم افزار رو تشکیل میده. توی زبان‌هایی مثل جاوا، سی، سی پلاس پلاس و ... برای رسیدن به برنامه‌ای که کار میکنه سورس کد رو بعد از اینکه نوشتن و مشکلاتش رو برطرف کردن، کامپایل میکنن و در نهایت به یه فایل اجرایی میرسن.
توی زبان‌های مفسری هم مثل پایتون، پرل، جاوااسکریپت، پی اچ پی و ... کدها نیازی به کامپایل شدن ندارن و مستقیم از روی سورس کد با استفاده از مفسر مربوط به اون زبان قابل اجرا هستن.

نکته‌ای که در مورد کدهایی که کامپایل شدن و به برنامه تبدیل شدن اینه که نمیشه برنامه‌ی کامپایل شده رو به سورس تبدیل کرد مگر با استفاده از Decompiler ها که من باهاشون کار نکردم تا حالا و بعید میدونم به خوبی سورس تحویلمون بدن!

الان من این سورس کد تلگرامو از اینجا دانلود کردم http://dl.sourceiran.com/5/01/Telegram-Completed-Source-Code-Sourceiran.com.zip
ولی نمیدونم چجوری ویرایشش کنم:(

سورس تلگرام یا هر نرم افزار آزاد و متن باز دیگه‌ای رو بهتره از مرجع رسمی ای که خود توسعه دهنده یا شرکت ارائه داده دریافت کنین. برای مثال توی سایت تلگرام توی برگه‌ی apps و قسمت source code ، برای دریافت سورس کد ارجاعتون میده به صفحه‌ی گیت‌هاب مخصوص به سورس کد اون کلاینت؛ برای مثال سورس کد کلاینت اندروید.
در مورد ویرایش هم همونطور که گفتم باید زبان برنامه نویسی جاوا و در کنارش ساختار و چگونگی برنامه نویسی برای اندروید رو یاد بگیرین.
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1397، 06:16 ب‌ظ توسط Silvio Dante »
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین Aristan0

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 21 اردیبهشت 1397، 07:02 ب‌ظ »
خیلی ممنون از لطفت دوست عزیز