انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کمک در مورد ساخت پکیج deb برای سیستم عامل MAEMO  (دفعات بازدید: 1489 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین techno2001

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.
درمورد ساخت پکیج های deb راهنمایی می خواستم.
امبدوارم سوالم رو جای درستی مطرح کرده باشم.
اونطوری که من فهمیدم فایل های deb از 3 فایل اصلی ساخته شده .
که با xarchiver من این 3 تا رو دیدم :
control.tar.gz
data.tar.gz
debian-binery
البته فایل Deb ، مربوط به سیستم عامل Maemo هست که حتما در موردش میدونید.
داخل فایل control.tar.gz که 4 تا فایل دیگه هست که دقیقا نیمدونم کارشون چی هست :
control
postinst
postrm
preinst
باتوجه به متنشون فکر کنم یه چیزایی در مورد سازنده فایل و ورژن اون هست که قبل از نصب نمایش داده میشه.
فایل data.tar.gz که فایل اصلی هست و همه ی فایل ها و پوشه هایی که که قرار نصب بشه درونش هست.
فایل debian-binery رو نفهمیدم چی هست .
من data.tar.gz رو از فایل deb استخراج کردم و داخلش تغییراتی ایجاد کردم. چندا فایل اضافه کردم.
و بعد خواستم جای گزین فایل data.tar.gz ای داخل deb هست بکنم که نشد !!!
هر تغییری داخل فایل deb انجام میدم save نمیشه .

من سوالم این هست که چطوری میتونم فایل data.tar.gz رو تبدیل به deb بکنم و چطوری میتونم موقع تبدیلش فایل های control , postinst , postrm ,preinst رو بسازم .
درکل جریان فایل control.tar.gz چی هست؟
در سایت زیر درمورد ساخت فایل های deb و فایل های control , postinst , postrm ,preinst کلی توضیح داده که من چند سطرش رو خوندم و کل بیخیالش شدم خیلی پیچیده و ... بود.
http://wiki.maemo.org/Packaging#Packaging_a_.deb
یه سوال دیگه من که داخل data.tar.gz چندتا پوشه ایجاد کردم بعد از ساخت فایل deb ، موقع نصب ، اون پوشه هایی رو که به data.tar.gz اضافه کردم هم نصب میشه یا ... ؟

من دقیقا فایل deb مورد نظر رو براتون میزارم :
(فایل deb که برای mameo ساخته شده و کارش هم اینه که چنتا شکلک (smiley) اضافه میکنه)
http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/w/windows-live-emoticons/windows-live-emoticons_0.3_all.debدرضمن سیستم عاملم linux mint9 هست.

پشاپیش تشکر میکنم