از این چیزای عجیب غریب واسه همه پیش اومده.
قصد جسارت ندارم ولی چرا همین چیزای عجیب غریب تو ویندوز یه معضل بزرگ میشه ولی تو لینوکس چیزی که واسه همه پیش میاد و خیلی هم عادیه
در ضمن همین مشکل کوچیک نخوندن سی دی تو لینوکس واسه من شده یه معضل بزرگ تا جایی که برای استفاده از رایتر باید برم تو ویندوز(به این نمیگن ناپایداری میگن یه عیب بزرگ البته در مورد خودم حرف میزنم)
چون ويندوز ادعا ميكنه يه سيستم عامله پايداره اما با اون گيراي اعصاب خورد كني كه ميده يا اون ويروساي قشنگش يا اون ارورهاي جورواجورش يا ... ديگه جايي براي حرف زدن نميذاره.
ايني كه بنده گفتم با يه ريست درست ميشه يا يه بار سيستم رو poweroff كنم و دوباره On كنم Okميشه اما منكر اين نيستم كه اشكال نيست اما به بزرگي مشكلات زياد ويندوز نيست.
در ضمن كي لينوكس گفت من پايدار شدم و ديگه كار تمومه؟؟ هر 6ماه يه نسخه مياد بيرون كه باگها رو رفع كرده(كم وبيش) رايگانه و من و شما خيلي راحت ازش استفاده ميكنيم بدون هيچ منتي!و اين راهيه كه بايد يه پروژه در حال پيشرفت طي كنه.
حالا بايد براي يه نسخه از وين حداقل 150$ پول داد و در آخر همون بحث پيشرفت و باگ هم وجود داره!!!!تازه ماها كه نسخه قفل شكسته هم استفاده ميكنيم هم بايد هفته اي 2بار عوضش كنيم تا بشه ازش استفاده كرد....