انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل تکراری ولی مهم  (دفعات بازدید: 427 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین a79r13

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
مشکل تکراری ولی مهم
« : 11 شهریور 1397، 07:25 ب‌ظ »
سلام خسته نباشید . میدونم این موضوع برای تازه کار های زیادی مثل من اتفاق افتاده و به کرات نقل شده اما چون وضعیت من یه خرده ویژه تر بود ترجیح دادم یه تاپیک جدید باز کنم . به طور مفصل بخوام توضیح بدم مشکل از جایی شروع شده که من یه ویندوز 7 تر و تمیز و سالم با چند پارتیشن که هر کدوم شامل فایل های یکی از اعضای خانواده بود داشتم . حسابییی کرمم گرفته بود که برم سراغ اوبونتو و یه تجربه جدید رو کسب کنم اما مشکلات از همون ابتدا سر راهم قرار گرفت . اول یک جا خوندم که قسمتی از درایو ترجیحا C رو شرینک کنید حین نصب اوبونتو در اختیارتون قرار داده میشه و میتونید به عنوان free space ازش استفاده کنین ولی همه چیز به این راحتی نبود . من در حال نصب آخرین نسخه اوبونتو 18.04 بودم که صفحه پارتیشن بندی و حتی پیشتر از اون نوع نصبش شبیه خیلی از آموزش هایی که تو اینترنت میدیدم نبود ( حماقت بزرگ دیگه ای که انجام دادم این بود که به جای نصب اوبونتو با یه ماشین مجازی اونو روی یه دی وی دی رایت کردم و به صورت بوت مشغول نصبش شدم )
وقتی وارد صفحه پارتیشن بندی میشدم هیچ کدوم از پارتیشن های من رو نشون نمیداد فقط و فقط یه پارتیشن حدودا 500 گیگابایتی در اختیارم قرار میداد که یعنی باید از اول پارتیشن بندی رو شروع میکردم . رفتم سراغ نرم افزار gpart در حالی که اوبونتو رو به صورت لایو از روی دی وی دی اجرا کرده بودم . اونجا هم با یه پارتیشن حول و حوش 500 گیگ رو به رو شدم که به صورت unlocated بود و کنارش یه مربع قرمز قرار داشت . روش که دابل کلیک میکردم تقریبا تمام پارتیشن بندی های سیستمم رو که مطابق ویندوز بود رو بهم نشون میداد . خب اونجا هم نمیتونستم کار زیادی انجام بدم . فایل هایی که تو هر کدوم از درایو ها بود بسیار مهم و حیاتی بودند و هیچ تغییری حتی resize هم نمیتونستم تو پارتیشن ها اعمال کنم تصمیم گرفتم منصرف شم و کلا از فکر اوبونتو و لینوکس بیام بیرون که نمیدونم چه اشتباهی انجام دادم یه دفعه تمام پارتیشن بندی هام توی نرم افزار gpart پرید و همون 500 گیگ پارتیشن به صورت unlocated منتها این بار بدون مثلث قرمز در کنارش برام ظاهر شد . هر چه تلاش کردم به در بسته خوردم و نتونستم دوباره به پارتیشن بندی اولیم دسترسی پیدا کنم . بله ! من تمام اطلاعاتم رو به خاک فنا داده بودم !!!  ](*,) ](*,) سریع سراغ سی دی ویندوز 8.1 رفتم که تنها سی دی ویندوز سالمم بود . حین پارتیشن بندی 20 گیگ از 500 گیگ فضایی که در اختیارم قرار داده بود رو برای ویندوز 8 جدا کردم به امید اینکه بتونم پارتیشن هامو اونجا برگردونم ولی نشد که نشد ! اینم حماقت دوم !!!
حماقت سوم ! رفتم سراغ اوبونتو . با دیسک به صورت لایو اجراش کردم و مثل احمق ها از نو دوباره با gpart پارتیشن بندی انجام دادم به امید اینکه بعد از پارتیشن بندی صحیح و اصولی و نصب اوبونتو میتونم با یه نرم افزار ریکاوری اطلاعات پارتیشن های قبلی رو برگردونم . خب تقریبا میتونم بگم این بزرگترین گند زندگیم بود ! پارتیشن ها نه تنها تغییر کردند بلکه هر کدومشون دوباره فرمت شدند برای نصب لینوکس . بعد از نصب اوبونتو هم که مشکل بوت نشدنش رو داشتم که خب خوشبختانه با boot repair تونستم این مشکل رو برطرف کنم .
حماقت چهارمم یک کاره برداشتم پارتیشنی که حدودا 300 خرده ای گیگ حجم داشت و برای فایل هام درست کرده بودم با بکاپ سی دی ویندوز و درایو هام بخشیشو پر کردم و کلی هم نرم افزار از اون توی درایوی که ویندوز 8.1 ام توش نصب بود ریختم .
حماقت اندر حماقت ! بعد هم رفتم سراغ یه نرم افزار ریکاوری به اسم comfy partition recovery چاره ای هم جز دانلود این نداشتم چون شارژ اینترنتم تموم شده و با سرعت نازلی دارم دانلود انجام میدم این کم حجم ترین نرم افزار ریکاوری اطلاعات پارتیشن های حذف و فرمت شده بود . کار جستجو رو انجام دادم و بعد از ساعتها سرچ و بعد خوشحال از اینکه ایول فایل هامو پیدا کرد وقتی برشون گردوندم با تلخ ترین صحنه عمرم مواجه شدم . هیچ کدوم از فایل ها باز نمیشد !  ](*,) ](*,) بدبختی اندر بدبختی و حماقت اندر حماقت . اینقدر دستکاری کردم هاردم رو که تمام اطلاعات مهمی که سالها برای جمع آوری اونها زحمت کشیدن پودر شد و به هوا رفت . حالا من موندم و لپ تاپی که هیچ اطلاعاتی روش نیست و یه اعصاب خیلی داغون !!!!

ببخشید تقریبا قصه حسین کرد شبستری تعریف کردم ولی واقعا مغزم دیگه به جایی قد نمیده . آخرین امیدم این انجمنه ... لطفا یه راهی پیش روم بزارین حداقل بتونم فایل های مهمم رو برگردونم . حالا نمیگم همه اطلاعات اون هارد مهم بوده ولی حداقل نصفشون خیلی اطلاعات مهم و حیاتی بودند .  :(
« آخرین ویرایش: 12 شهریور 1397، 02:56 ق‌ظ توسط a79r13 »

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
پاسخ : مشکل تکراری ولی مهم
« پاسخ #1 : 12 شهریور 1397، 11:24 ق‌ظ »
درود
پشتیبان داشتن از اطلاعات برای همینه که توصیه میشه، شما با هر بیت اطلاعاتی که روی دیسک نوشتید، شانس خودتون رو برای بازگردانی اطلاعات کم و کم‌تر کردید، الان هم با testdisk امتحان کن، حتا یک بایت هم روی دیسک ننویس، اول از همه از یک توزیع زنده استفاده کن و بعد هم روی یک هارد دیکه اطلاعاتی که پیدا شده رو بنویس.

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
پاسخ : مشکل تکراری ولی مهم
« پاسخ #2 : 12 شهریور 1397، 11:28 ق‌ظ »
شما بهتره هارد یا لپ تاپ خود را به مراکز تخصصی بازیابی اطلاعات ببرید تا بلکه شاید اطلاعات گذشته آن را بتوانند بازیابی کنند. این بهترین کاری است که الان میتونید انجام بدید و تا قبل از انجام این کار دیگه پارتیشن بندی هارد خود را تغییر ندهید یا اطلاعاتی روی آنها کپی نکنید.

مورد شما بسیار عجیب و غیرعادی است، من زمانیکه خواستم برای بار اول گنو/لینوکس را نصب کنم، 5 سال قبل اون هم با دبیان شروع کردم! و تا دو هفته کلی مطلب و مقاله راجع به خود سیستم و تفاوت هاش با ویندوز و مخصوصا اصول پارتیشن بندی موقع نصب لینوکس و به طور خاص توزیع های دبیان و اوبونتو را به هردو زبان فارسی-انگلیسی مطالعه کردم و بعد رفتم سراغ نصب، چون من هم تنها یک هارد دیسک داشتم و امکان بک-آپ گرفتن از اون هارد را نداشتم، این مشکل شما بخش بزرگش به علت سهل انگاریه خودتان است.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند