انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سرعت پایین tor  (دفعات بازدید: 775 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین bed123derkelo

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 658
سرعت پایین tor
« : 12 آبان 1397، 04:54 ب‌ظ »
باسلام

سرعت دانلود با (uget) از سایتهای داخلی ۱مگ و سایتهای خارجی بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ کیلو هست ولی با

تور وقتی یه فایل آموزشی از یوتوب دانلود میکنم ۶۰تا ۷۰ کیلو بیشتر نیست.

با (openconnect) و (kerio) هم امتحان کردم ۲۵۰ کیلو نهایت.مشکل از سرویس اینترنت نیست چون

با همین (openconnect) و (kerio) تو ویندوز امتحان کردم افت سرعت نداره

آیا برای شما هم سرعت دانلود انقدر پایین هست؟ سرعت شما دوستان با تور چقدره؟

وقتی از تور استفاده میکنم حجم بیشتری مصرف میشه آیا تور هم مثل تورنت مقداری از حجم رو میگیره؟

در ضمن من الان دارم (tor-browser)استفاده میکنم بازم هیچ فرقی نداره

راه حل دوستان چیه؟

آفلاین imaniy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
    • imanam
پاسخ : سرعت پایین tor
« پاسخ #1 : 12 آبان 1397، 07:56 ب‌ظ »
کلا تور خیلی سرعت بالایی هم نداره نباید انتظار زیادی داشته باشین با این حال پل جدید اضافه کردین؟
سر بزنید بهم :))
.
www.iaghapour.ir

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #2 : 13 آبان 1397، 10:17 ق‌ظ »
نباید از tor انتظار سرعت سرویس‌های وی پی ان رو داشته باشین. به هر حال اگه پل مناسب پیدا کنین سرعت قابل قبولی خواهید داشت.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #3 : 15 آبان 1397، 04:03 ق‌ظ »
درود امیدوارم خوب باشی

جواب من خیلی فنی نیست اما برداشت خودمه از فیلترشکن‌ها

ببین، تور کلن نسبت به فیلترشکن‌های دیگه کند‌تره. این کندی دلایل زیادی داره، از اعمال محدودیت توسط ارائه دهنده اینترنت بر روی سرویس بگیر تا اعمال محدودیت از سوی نگه‌دارنده‌ی شبکه‌ی تور.
کسی که یه سرور تور رو مدیریت می‌کنه میتونه محدودیت‌های سرعت هم روش اعمال کنه. البته این مورد نادره و بیشتر کند بودن تور به دلیل استفاده همزمان خیلی از افراد از این سرویسه.
بعد از قضیه فیلتر تلگرام هم شخصا دچار افت شدید سرعت به هنگام استفاده از تور شدم. قبلن سرعت ۱مگ رو با تور راحت میگرفتم.

دلیل دیگه‌ی کندی تور اون نوشته‌های آخر پله. اگر دقت کرده باشی آخر پل‌ها نوشته iat=0 یا ۱ و یا ۲. ظاهرن هر پلی که آخر iat-mode=2 داره کند‌تر از بقیست اما شناساییش سخت‌تره. و اون پلی که iat-mode=0 داره اون سرعتش بیشتره ولی قابل شناسایی شدنه.

شناسایی هم به این معنیه که ممکنه سرورش رو عزیزان ببندن.

در مورد مصرف هم تور زیاد مصرف بالایی نداره. طبق چیزی که من دیدم خیلی حجم مصرف نمی‌کنه.

مرورگر تور هم باز به شکبه تور وصله و همون قضایای بالا رو داره.

درحال حاظر، به دلیل استفاده از پل iat-mode=2 سرعت منم غالبا بین ۱۲۰ تا ۶۰هستش.

با اوپن‌کانکت و شادوساکس، به راحتی از کل سرعت سرویسم میتونم استفاده کنم.

موفق باشی...
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین bed123derkelo

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 658
« پاسخ #4 : 15 آبان 1397، 09:04 ب‌ظ »
باسلام

ممنون از دوستان بخاطر پاسخ ها

نقل‌قول

متاسفانه برا من از کل سرعت استفاده نمیکنه.بهترین حالت ۲۵۰ کیلو

بازم ممنون از شما.

آفلاین Far7id

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
« پاسخ #5 : 16 آبان 1397، 08:17 ب‌ظ »
درود.
از تور زیاد استفاده کردم ولی تجربه شخصیم اینه که سرعتش هیچوقت به سرعت معمولی خط تون نمیرسه، نهایتا شاید بتونید با تعویض پل کمی سرعت رو بهبود ببخشید.
پیشنهادم اینه که اکانت vpn بخرید و برای همیشه راحت باشید از نظر سرعت.

آفلاین Yoord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 476
« پاسخ #6 : 17 آبان 1397، 08:10 ب‌ظ »
درود امیدوارم خوب باشی

ببین، تور کلن نسبت به فیلترشکن‌های دیگه کند‌تره. این کندی دلایل زیادی داره، از اعمال محدودیت توسط ارائه دهنده اینترنت بر روی سرویس بگیر تا اعمال محدودیت از سوی نگه‌دارنده‌ی شبکه‌ی تور.
کسی که یه سرور تور رو مدیریت می‌کنه میتونه محدودیت‌های سرعت هم روش اعمال کنه. البته این مورد نادره و بیشتر کند بودن تور به دلیل استفاده همزمان خیلی از افراد از این سرویسه.
بعد از قضیه فیلتر تلگرام هم شخصا دچار افت شدید سرعت به هنگام استفاده از تور شدم. قبلن سرعت ۱مگ رو با تور راحت میگرفتم.

دلیل دیگه‌ی کندی تور اون نوشته‌های آخر پله. اگر دقت کرده باشی آخر پل‌ها نوشته iat=0 یا ۱ و یا ۲. ظاهرن هر پلی که آخر iat-mode=2 داره کند‌تر از بقیست اما شناساییش سخت‌تره. و اون پلی که iat-mode=0 داره اون سرعتش بیشتره ولی قابل شناسایی شدنه.

در مورد مصرف هم تور زیاد مصرف بالایی نداره. طبق چیزی که من دیدم خیلی حجم مصرف نمی‌کنه.

موفق باشی...
سوشا جان آیا بصورت کلی، استفاده از تور به همراه پل، نسبت به توری که بدون پل وصل میشه سرعت کمتری داره؟
Everything started from a dream

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #7 : 17 آبان 1397، 09:04 ب‌ظ »
نمی‌دونم...
من هیچوقت بدون پل وصل نشدم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین علیرضا. آ.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 333
« پاسخ #8 : 20 آبان 1397، 06:28 ب‌ظ »
درود امیدوارم خوب باشی

موفق باشی...
سوشا جان آیا بصورت کلی، استفاده از تور به همراه پل، نسبت به توری که بدون پل وصل میشه سرعت کمتری داره؟
من بدون پل استفاده میکنم چون اصلا با پل وصل نمیشه  :o :o