انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کمبود حجم درایو بوت  (دفعات بازدید: 368 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
کمبود حجم درایو بوت
« : 28 مهر 1397، 09:25 ب‌ظ »
سلام من در  موقع نصب ابونتو   18.04  مقدار 10 گیگابایت را به درایو root اختصاص دادم ولی هم اکنون سیستمم اخطارهای پی در پی  کمبود جا میفرستد با gparted  خواستم  به این درایو حافظه اضافه کنم ولی امکانپذیر نیست لطفا  راهنمایی نمایید چه کنم ، آیا میشه قسمتهایی از لاگ ها را پاک کنیم تا حجم  اشغال شده درایو پایین بیاید ؟

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
پاسخ : کمبود حجم درایو بوت
« پاسخ #1 : 28 مهر 1397، 09:31 ب‌ظ »
سلام اگر امکان این رو دارید که فضای روت رو زیاد کنید (فضای خالی در کنار پارتیشن روت دارید) می‌تونید با دیسک زنده بیاین بالا و فضا رو زیاد کنین بعدش فایل fstab رو از اول ایجاد کنین.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین tux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
« پاسخ #2 : 28 مهر 1397، 09:54 ب‌ظ »
ممنون من رفتم فایلهای این پوشه که حجمی در حدود یک گیگابایت داشتند را حذف کردم     
/var/log
البته احتمالا کار اشتباهی کردم ولی فعلا که دیگر پیام خطای کمبود فضا برام نمی فرسته   ، خب احتمالا بعدا از راهنمایی شما هم استفاده می کنم به هر حال خیلی ممنون

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #3 : 23 آبان 1397، 08:50 ق‌ظ »
همه کارهایی که تو سیستم انجام میدید تو log ذخیره میشه.
پیشنهاد من از ابونتو ریمستری بگیرید تا نیازی به دوباره آپدیت کردن و نصب مجدد برنامه ها نباشه.بعد با حوصله دوباره پارتیشن بندی کنید و ابونتو رو از ریمستر نصب کنید.
https://pinguyos.com/2015/09/pinguy-builder-an-app-to-backupremix-buntu/
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها