انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر نام درایوهای ویندوزی + جایگزین برنامه xampp  (دفعات بازدید: 298 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین imaniy1994

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
  • ٌطراح وب
سلام دوستان درایو های ویندوز من همشون اسم های یکجور دارن و من کمی قاطی میکنم امکان تغییر اسم اونها مثالا به c و D و ... هست؟ و مشکل دیگه اینه که اول همچین مشکلی نداشتم ولی الاندرایو های ویندوزی من فقط خواندنی هستن و نمیشه چیزی توشون دلیت کرد یا...

2- در مروگر کروم من بنده افزونه دانبود منجر پرسپولس رو نصب کردم و وقتی میرم تو ویندوز میبینم اونجا هم فعال هستش و با با idm سازگار نیست بعد میام اونو تو ویندوز غیرفعال میکنم میبینم تو لینوکس هم غیرفعال شده دلیلش هم متصل بودن هر دو مروگر کروم به یک ایمیل هستش راهی سراغ دارین برای حل این مشکل؟ من که چیزی به مغزم نمیرسه ](*,)

3- من تو ویندوز از برنامه xampp استفاده میکردم برای این که وردپرس رو توش نصب کنم تو لینوکس هم این برنامه هست؟ محیط گرافیکی هم داره؟

4- من برای برنامه رادیو جوان تو ویندوز از شبیه ساز اندروید استفاده میکردم برای لینوکس چه برنامه شبیه سازی هستش؟
« آخرین ویرایش: 13 مهر 1397، 06:42 ب‌ظ توسط imaniy1994 »
تازه کار در لینوکس ولی عاشق دستکاری لینوکس :)

برنامه نویس و طراح وب

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
1. برای تغییر نامشون می‌تونین از نرم افزار Gparted استفاده کنین و title هر پارتیشن رو عوض کنین. در مورد دسترسی‌ها هم نظری ندارم چون نمی‌دونم روی چه حالتی هستن اما تا جایی که یادمه تمامی فایل‌های موجود در پارتیشن‌های نوع NTFS سطح دسترسی 777 داشتن!!

2. چرا از فایرفاکس استفاده نمی‌کنین؟ :) کروم انحصاری هست و از این موضوع بگذریم حافظه‌ی رم خیلی بیشتری هم نسبت به فایرفاکس اشغال می‌کنه. همچنین تو فایرفاکس می‌تونین مشخص کنین که چه چیزهایی sync بشه و چه چیزهایی نشه.

3. بله، در گنو/لینوکس می‌تونین از Lamp استفاده کنین که بسیار بهتر از xampp یا wamp کار می‌کنه. رابط گرافیکی نداره اما راه انداختن و کار کردن باهاش کار سختی نیست، مثلا با این آموزش می‌تونین نصبش کنین.
همچنین خود xampp هم در گنو/لینوکس موجوده اما نصبش توصیه نمیشه چرا که اولا نرم افزارهایی مثل xampp یاwamp برای این ساخته شدن که نقش lamp رو در سیستم عامل‌های دیگه مثل مک یا ویندوز بازی کنن. دوما تقریبا توی هیچ توزیعی xampp در مخازن رسمی وجود نداره و توسط توزیع پشتیبانی نمی‌شه.

4. می‌تونین از ایمیج android x86 روی یک ماشین مجازی مثل qemu/kvm یا VirtualBox استفاده کنین. همچنین نرم افزارهایی مثل Genymotion یا anbox هم برای شبیه سازی سیستم عامل اندروید موجودن که نسخه‌ی گنو/لینوکسی هم دارن.
« آخرین ویرایش: 13 مهر 1397، 07:21 ب‌ظ توسط Silvio Dante »
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
این تاپیک قفل می‌شه.

هر تاپیک یک سوال.