انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: امکان نصب سفارشی لینوکس ها وجود داره؟  (دفعات بازدید: 706 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین imaniy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
    • imanam
سلام ایا همچین امکانی وجود داره؟ من مانجارو رو دوست دارم ولی خیلی برنامه های بیخود همراش نصب میشه در ضمن میدونم آرچ رو میشه از صفر نصب کرد ولی برای من نصبش سخته نمیتونم.

آپدیت پست :

وای یعنی من 12 ساله دارم با ویندوز کار میکنم نباید یک ویندوز خوب مایکروسافت بده بیرون؟ هر دفعه اپدیت جدید میده امیدوار میشیم بهتر شده باشه ولی هی اشغال تر میشه این رد استون 5 که کلا گند زده

دوستان آیا راهی هست که لینوکس رو تو فلش نصب کنم و اون رو بوت کنم؟ ایا میشه در این روش برنامه نصب کرد و ...؟

لطفا جواب همه سوال هام رو بدین.
« آخرین ویرایش: 10 مهر 1397، 07:07 ب‌ظ توسط imaniy »
سر بزنید بهم :))
.
www.iaghapour.ir

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
لینوکس رو روی یه فلش دیگه بوتیبل کنید ( یا روی یه دی وی دی ) بعد یه فلش دیگه موقع نصب هم کنار اون فلش بوتیبل شده وارد کنید و به جای پارتیشن بندی هارد درایوتون فلشتون رو پارتیشن بندی کنید :)

ویندوز هم که خب واقعا حرفی نمی شه زد...من ویندوزفون دارم و هر روز شاهد اضافه شدن باگ های جدید تر به سیستم عامل هستم :) دیگه حجمم رو برای اپدیت های احمقانه مایکروسافت دور نمی ریزم

در مورد مانجارو...می تونید بسته هایی که نمی خواهید رو خودتون دستی پاک کنید... ولی خب بسته زیادی که به شما کاری نداره. بزارید باشه D:
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین imaniy

• Full Member
  • *
    • imanam
لینوکس رو روی یه فلش دیگه بوتیبل کنید ( یا روی یه دی وی دی ) بعد یه فلش دیگه موقع نصب هم کنار اون فلش بوتیبل شده وارد کنید و به جای پارتیشن بندی هارد درایوتون فلشتون رو پارتیشن بندی کنید :)

ویندوز هم که خب واقعا حرفی نمی شه زد...من ویندوزفون دارم و هر روز شاهد اضافه شدن باگ های جدید تر به سیستم عامل هستم :) دیگه حجمم رو برای اپدیت های احمقانه مایکروسافت دور نمی ریزم

در مورد مانجارو...می تونید بسته هایی که نمی خواهید رو خودتون دستی پاک کنید... ولی خب بسته زیادی که به شما کاری نداره. بزارید باشه D:

ممنون جواد جان برای نصب لینوکس روی فلش من باید فلش چند گیگ تهیه کنم؟
سر بزنید بهم :))
.
www.iaghapour.ir

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
اوپن سوزه به دلیل داشتن یاست و یک مدیر بسته بسیار منعطف و هوشمند امکان انتخاب یا حذف تک-تک بسته ها را در هنگام نصب به صورت جزئی میدهد.

همچنین میتوانید از iso نصب از طریق شبکه استفاده کنید، تمام توزیع های بزرگ آن را دارند، اینطوری به راحتی میتوانید در حین یا پس از نصب، بسته های مورد نظر خود را نصب کنید.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
ممنون جواد جان برای نصب لینوکس روی فلش من باید فلش چند گیگ تهیه کنم؟

فلش چند گیگ..... ??? ::) گمونم برای ورژن های 32 بیتی از فلش 8 گیگ هم بتونید استفاده کنید ( با یه میزکار خیلی خیلی سبک با یه توزیع با حداقل بسته های نصبی ) و برای 64 بیت 16 فکر کنم مناسب باشه :) البته در این صورت شما حافظه home زیادی نخواهید داشت و فقط می تونید به نصب سیستم عامل و یه حافظه حداقلی بسنده کنید....
ولی من اگه قرار باشه خودم این کار رو بکنم و از سیستم عامل درون اون فلش استفاده روزمره هم بکنم حداقل 32 گیگ رو انتخاب می کنم :) ( برای یه سیستم 64 بیت برای 32 بیت همون 16 رو انتخاب می کنم )

آفلاین farvahar_68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
شما میتونی آنارچی  رو نصب کنی کار نصب آرچ رو راحت کرده...در ضمن موقع نصب خودت انتخاب میکنی چه میزکاری و چه برنامه هایی نصب کنه ...حداقل بسته رو نصب میکنه....خلاصه راه فوق العادیه واسه نصب آسون آرچ...

https://anarchy-linux.org/download/
این جهان زندان و ما زندانیان....
حفره کن زندان و خود را وارهان...

آفلاین lingirl

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 72
سلام ایا همچین امکانی وجود داره؟ من مانجارو رو دوست دارم ولی خیلی برنامه های بیخود همراش نصب میشه در ضمن میدونم آرچ رو میشه از صفر نصب کرد ولی برای من نصبش سخته نمیتونم.

آپدیت پست :

وای یعنی من 12 ساله دارم با ویندوز کار میکنم نباید یک ویندوز خوب مایکروسافت بده بیرون؟ هر دفعه اپدیت جدید میده امیدوار میشیم بهتر شده باشه ولی هی اشغال تر میشه این رد استون 5 که کلا گند زده

دوستان آیا راهی هست که لینوکس رو تو فلش نصب کنم و اون رو بوت کنم؟ ایا میشه در این روش برنامه نصب کرد و ...؟

لطفا جواب همه سوال هام رو بدین.
نکته اول:هیچ سیستم عاملی بدون ایراد نیست. حتی اوبونتو هم که نسخه جدیدش اومد مشکلاتی داره. مثلا امکان نداشتن قراردادن پسورد هنگام فشرده سازی فایل در محیط گرافیکی گنوم.
نکته دوم: هر سیستم عاملی با هدف مشخص خودش مورد استفاده می گیره و در جایگاه خودش.
نکته سوم:میتونی فلش مموری مثلا 128 گیگ تهیه کنی و اونو مثل هارددیسک خودت پارتیشن بندی کنی و لینوکس نصب کنی روش.

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
نصب روی فلش مموری چندان ایده‌ی خوبی نیست. دلیلشم اینه که فلش مموری ضعیف تر از اونیه که همچین چیزی بهش بسپرین و اگه زیاد از سیستم عامل نصب شده روش استفاده کنین احتمالا مدت زیادی طول نمی‌کشه که فلش‌تون بسوزه.

در مورد بسته‌های اضافی مانجارو هم بهترین راهکار نصب کردن به صورت Architect هست. (آخرین قسمت این صفحه.)
« آخرین ویرایش: 11 مهر 1397، 09:50 ب‌ظ توسط Silvio Dante »
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
نصب روی فلش مموری چندان ایده‌ی خوبی نیست. دلیلشم اینه که فلش مموری ضعیف تر از اونیه که همچین چیزی بهش بسپرین و اگه زیاد از سیستم عامل نصب شده روش استفاده کنین احتمالا مدت زیادی طول نمی‌کشه که فلش‌تون بسوزه.

در مورد بسته‌های اضافی مانجارو هم بهترین راهکار نصب کردن به صورت Architect هست. (آخرین قسمت این صفحه.)

مطمئنید که فلش مموری با این حالت و استفاده امکان نابود شدن داره ؟
چون به هر حال اونم یه نوع حافظس دیگه...فقط قابل حمله و از اون سیستم عامل میشه جاهای مختلف استفاده کرد...

آفلاین imaniy1994

• Full Member
  • *
  • ٌطراح وب
ممنون از تمام عزیزانی که کمک میکنن شما هستین که بتعث میشین دوباره نرم سمت ویندوز اشفال :))
تازه کار در لینوکس ولی عاشق دستکاری لینوکس :)

برنامه نویس و طراح وب

آفلاین imaniy1994

• Full Member
  • *
  • ٌطراح وب
شما میتونی آنارچی  رو نصب کنی کار نصب آرچ رو راحت کرده...در ضمن موقع نصب خودت انتخاب میکنی چه میزکاری و چه برنامه هایی نصب کنه ...حداقل بسته رو نصب میکنه....خلاصه راه فوق العادیه واسه نصب آسون آرچ...

https://anarchy-linux.org/download/

جدی چطوریاست؟ آموزش خاصی داره؟ + اینکه تو صفحه دانلودش یکی زده Anarchy Live GUI: و دیگری Anarchy Minimal CLI: کدومو من دان کنم؟
تازه کار در لینوکس ولی عاشق دستکاری لینوکس :)

برنامه نویس و طراح وب

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
چون به هر حال اونم یه نوع حافظس دیگه...فقط قابل حمله و از اون سیستم عامل میشه جاهای مختلف استفاده کرد...
من خودم این کار رو نکردم تا حالا اما یکی از دوستان این کار رو انجام داده بود و بعد از مدتی فلشش سوخته بود.
دلیلشم منطقیه، وقتی روی فلش سیستم عامل رو نصب می‌کنین، منطقا هنگام استفاده از یک سیستم عامل در مدت زمان طولانی فشار بیشتری بهش میاد نسبت به کپی کردن فایل [یا اصولا کارهایی که براش ساخته شده] و این فشار باعث میشه دماش بالا بره و دمای خیلی بالا هم به راحتی بهش آسیب می‌زنه.
اگه خیلی زیاد ازش استفاده نشه، مشکلی پیش نمیاد اما اگه بخواین به عنوان سیستم عامل اصلی کامپیوتر خونگی‌تون بیشتر روز رو باهاش بگذرونین، نباید انتظار سالم موندن فلش رو داشته باشین.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
غیر از مسئله افزایش دما که کاربر ... اشاره کرد، من به طور گذرا خوانده ام که حافظ های فلش و SSD دارای محدودیت در چرخه نوشتن-خواندن هستند، فکر کنم بهش میگند P/E cycle

دقیق نمیدونم بهش چی میگند، اگر کسی میدونه لطفا بگه.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
غیر از مسئله افزایش دما که کاربر ... اشاره کرد، من به طور گذرا خوانده ام که حافظ های فلش و SSD دارای محدودیت در چرخه نوشتن-خواندن هستند، فکر کنم بهش میگند P/E cycle

دقیق نمیدونم بهش چی میگند، اگر کسی میدونه لطفا بگه.
بله درسته طبق ویکی پدیا بیشتر فلش‌های در دسترس ما در حدود 100,000 حلقه نوشتن و پاک کردن رو پوشش می‌دن:
نقل‌قول
Another limitation is that flash memory has a finite number of program – erase cycles (typically written as P/E cycles). Most commercially available flash products are guaranteed to withstand around 100,000 P/E cycles before the wear begins to deteriorate the integrity of the storage.

و البته در ادامه هم تو همون صفحه آورده که شرکت‌های Micron Technology و Sun Microsystems در سال 2008 یک چیپ فلش مموری معرفی کردن که مقدار این حلقه در اون چیپ 1 میلیون تا هست. و همچنین مهندسین IEEE هم در سال 2012 هم گفتن تونستن این مقدار رو به 100 میلیون افزایش بدن.

‌حالا اینکه فلش مموری‌هایی که توی بازار هستن شرایط‌‌‌شون چجوریه و از چه چیپی استفاده می‌کنن مشخص نیست. اما در کل نصب سیستم عامل روی فلش مموری فکر نکنم ایده‌ی خوبی باشه.
فریدون فرخزاد