انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: Read-only file system  (دفعات بازدید: 814 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین isaeed

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
Read-only file system
« : 20 مهر 1397، 01:06 ب‌ظ »
سلام دوستان . ۲ تا مشکل دارم .. ممنون میشم راهنمایی کنید .

۱ -- اول اینکه phpstorm نصب کردم . برای یه سری تغییرات مشکل دارم. phpstorm داخل مسیر زیر هستش

/snap/phpstorm/current/
هر کاری که میخوام بکنم پیام  Read-only file system  میده . دستورات رو با sudo هم وارد کردم اما جواب نداد. داخل خود فولدر PHPSTORM تونستم با SUDO فولدر بسازم .. اما داخل current  مشکل  Read-only file system هستش.
ورژن 18.4 - در کنار ویندوز ۱۰ نصبه - از داخل ویندوز FAST STARTUP رو خاموش کردم -

۲-- مشکل دوم اینه که گرافیک رو زده Intel® Haswell Mobile ... طبیعی هست ؟

خروجی دستور glxinfo |grep direct

GL_ARB_derivative_control, GL_ARB_direct_state_access,
    GL_ARB_draw_elements_base_vertex, GL_ARB_draw_indirect,
    GL_ARB_half_float_vertex, GL_ARB_indirect_parameters,
    GL_ARB_multi_draw_indirect, GL_ARB_occlusion_query2,

مدل لبتاپ ASUS N550JK
ویرایش
« آخرین ویرایش: 20 مهر 1397، 02:56 ب‌ظ توسط isaeed »

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
پاسخ : Read-only file system
« پاسخ #1 : 20 مهر 1397، 02:33 ب‌ظ »
1. اینجا دزدی کردن رو به کسی یاد نمی‌دیم و صحبت از کرک و دزدی خلاف قوانین انجمن هست.
نقل‌قول
۳. انجمن‌های فارسی اوبونتو از پذیرش هر گونه عنوانی که به نحوی قوانین حقوق مؤلفین و مصنفین (کُپی‌رایت) را زیر پا بگذارد معذور است و حق حذف، قفل، انتقال یا ویرایش ارسال‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. از مواردی که در شمول این بند قرار گیرند می‌توان به بکارگیری warez، توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرم‌افزار، کتب، تولید Spam (هرزنامه) و موارد مشابه اشاره نمود.

2. اگه کارت گرافیک مجزا (به‌جز پردازنده‌ی گرافیکی سی پی یو) دارین اسم سازنده و مدلشو بگین.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین isaeed

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 20 مهر 1397، 02:58 ب‌ظ »
1. اینجا دزدی کردن رو به کسی یاد نمی‌دیم و صحبت از کرک و دزدی خلاف قوانین انجمن هست.
نقل‌قول
۳. انجمن‌های فارسی اوبونتو از پذیرش هر گونه عنوانی که به نحوی قوانین حقوق مؤلفین و مصنفین (کُپی‌رایت) را زیر پا بگذارد معذور است و حق حذف، قفل، انتقال یا ویرایش ارسال‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. از مواردی که در شمول این بند قرار گیرند می‌توان به بکارگیری warez، توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرم‌افزار، کتب، تولید Spam (هرزنامه) و موارد مشابه اشاره نمود.

2. اگه کارت گرافیک مجزا (به‌جز پردازنده‌ی گرافیکی سی پی یو) دارین اسم سازنده و مدلشو بگین.

اصلاح شد .gtx 850 m  هست که نصب کردم.

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #3 : 20 مهر 1397، 04:32 ب‌ظ »
در مورد سوال اول‌تون، من با snap آشنایی درست و حسابی‌ای ندارم و تقریبا هیچوقت هم ازش استفاده نکردم [و به کسی هم توصیه نمی‌کنم استفاده از اسنپ رو] اما با یه جستجوی کوچیک به این رسیدم که خودش گویای همه چیز هست:
نقل‌قول
A snap: is a squashFS filesystem containing your app code and a snap.yaml file containing specific metadata. It has a read-only file-system and, once installed, a writable area.
فایل سیستم اسنپ یک فایل سیستم فقط خواندنی هست و [حداقل در حالت عادی] نمی‌تونین محتویاتش رو دستکاری کنین. (و البته نیازی هم نیست و معمولا همه‌ی پرونده‌های مورد نیاز کاربر توی دایرکتوری هومش ذخیره میشه. و قرار نیست دایرکتوری اون بسته‌ی اسنپ دستکاری بشه.)

در مورد کارت گرافیک هم، درایور انحصاری کارت گرافیک‌تون رو از Software and Updates و تب additional drivers نصب کردین؟ لینک
« آخرین ویرایش: 20 مهر 1397، 04:34 ب‌ظ توسط Silvio Dante »
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین isaeed

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 20 مهر 1397، 04:43 ب‌ظ »
در مورد سوال اول‌تون، من با snap آشنایی درست و حسابی‌ای ندارم و تقریبا هیچوقت هم ازش استفاده نکردم [و به کسی هم توصیه نمی‌کنم استفاده از اسنپ رو] اما با یه جستجوی کوچیک به این رسیدم که خودش گویای همه چیز هست:
نقل‌قول
A snap: is a squashFS filesystem containing your app code and a snap.yaml file containing specific metadata. It has a read-only file-system and, once installed, a writable area.
فایل سیستم اسنپ یک فایل سیستم فقط خواندنی هست و [حداقل در حالت عادی] نمی‌تونین محتویاتش رو دستکاری کنین. (و البته نیازی هم نیست و معمولا همه‌ی پرونده‌های مورد نیاز کاربر توی دایرکتوری هومش ذخیره میشه. و قرار نیست دایرکتوری اون بسته‌ی اسنپ دستکاری بشه.)

در مورد کارت گرافیک هم، درایور انحصاری کارت گرافیک‌تون رو از Software and Updates و تب additional drivers نصب کردین؟ لینک

در حالت غییر عادی که نیاز هست باید چیکار کنم ..
بله از اون قسمت نصب شد

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #5 : 21 مهر 1397، 04:02 ق‌ظ »
نقل‌قول

در حالت غییر عادی که نیاز هست باید چیکار کنم ..
بله از اون قسمت نصب شد
خودتونم دارید می گید دیگه غیر عادی.
یعنی یا خطای وجود داره یا مشکلی که انوقت باید طبق اون عمل کرد.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).