انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب نرم افزار stata  (دفعات بازدید: 1690 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rahgozar71

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
نصب نرم افزار stata
« : 06 مهر 1397، 09:41 ب‌ظ »
سلام. وقت بخیر. میخوام نرم افزار Stata رو روی اوبونتو 18.04 نصب کنم اما هر کار کردم نشد. به همراه فایلی که دانلود کردم که آموزش نصب وجود دارد اما وقتی میخوام بر اساس اون فرایند نصب رو انجام بدم به هیچ نتیجه ای نمیرسم. دیستور نصب رو اینجا قرار میدم، امیدوارم کی از دوستان بتونه به زبان ساده روند نصب رو توضیح بده، شاید کلا مسیر اشتباهی رو رفتم. بعد از توضیح دوستان اگر موفق به نصب نشدم، خطاهایی که میده رو بگم.
Installation Instructions:

1) Create a directory for installing Stata and go to it: $ sudo mkdir -p / opt / Stata / stata14; cd / opt / Stata / stata14
2) Run the Stata installer: $ sudo / absoulte_path_to / stata_14 / 64-bit / install
3) After the installation is complete, run the license manager, enter the appropriate codes from the readme_serial file: $ sudo ./stinit
4) To the question of the license manager "Enter what you would like the first line to say", enter anything, repeat the operation for the second line.
5) Run Stata: sudo ./xstata-mp
6) Install the update through the command: update all, from (/ absolute_path_to / stata_14 / updates / stata14update_linux64)
7) Done