انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ایجاد خط روی مانیتور توسط نرمافزار یا ویندوز (حل-شد)  (دفعات بازدید: 466 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین bahram.alef

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام روزتان بخیر این اولین پست من است که میگزارم
مشکلی برای من پیش اومده :روی مانیتور سیستم من ۲خط یکی افقی و یکی عمودی افتاده اسکریین شات گرفتم دسکتاپم سفید کردم میزارم .
هرجا پرسیدم میگن باید پنل مانیتور عوض شه که خب فکر میکنم برای من اینجوری نیست چون تو سفحه بوت (نمیدونم درستش سیف مد هست یا چی) اون آبیِ که با f8 اول بالا اومد میاریمش که بوت فلش یا سی دی یا .. رو تنظیم میکنیم مانیتور سالم سالم .
اما زمانی که سیستم عاملم لود میشه (لینوکس مینت ۱۹ tara هست ) خودش این خط ها رو ایجاد میکنه . سیستمو آپدیت کردم درست نشد. با تشکر
اگه کمک کنید ممنونتون میشم. :)
اگه غلطی چیزی تو املا بود ببخشید.

راستی اینجا اپلود سنتر نداره؟     
« آخرین ویرایش: 22 آبان 1397، 01:01 ق‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
صد البته وقتی توی اسکرین‌شات هم می‌بینینش به پنل مانیتور ارتباطی نداره.
مطمئن نیستم اما با توجه به اینکه میزکارتون xfce هست احتمالا بخاطر کامپوزیتوره.
یادمه روی xfce وقتی داک نصب می‌کردیم همچین خطی بالاش میومد. مشکل مشابهی به همراه راه حلش در اینجا مطرح شده.

در مورد آپلود کردن تصاویرتون در انجمن هم می‌تونین با زدن گزینه‌ی "انتخابهای اختیاری بیشتر..." که در زیر ویرایشگر متن قرار داره فایل یا تصویر موردنظرتون رو آپلود کنین.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین bahram.alef

• Newbie
  • *
با تشکر از شما این لینک رو دیدم با برداشتن یک تیک مشکل حل شد

خیلی حال داد میخواستم دوباره لینوکسمو عوض کنم دم شما گرم
اقا ولی توی انتخاب های بیشتر من ۳ مورد بیشتر ندارم بصورت تیک در صورت پاسخ خبرم کن > صورتکها غیر فعال باشند > بازگشت به موضوع بعد از ارسال البته مشکلی هم نیست جایی دیگه آپلود میکنم اینجوری میزارم شایدم یکم ور برم درست شه در کل
بابت وقتی که گزاشتید میدونی مه این چیزا برای شما راحت اما برا تازه کار هایی مثل من ... واقعا دیوونه میکنه

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
خواهش میکنم.

به تصویر ضمیمه شده توجه کنید گزینه‌ی پیوست مشخصه.
اگر ندارینش احتمالا این قابلیت توسط مدیران برای کاربرانی که تازه عضو شدن برداشته شده، البته مطمئن نیستم اما دلیل دیگه‌ای به ذهنم نمی‌رسه.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین bahram.alef

• Newbie
  • *
بله آقا همینطوره پس برای من که نیست

http://uplod.ir/yc9iq8vg503h/screenshot1.png.htm