0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
درود بر دوستانهمانطور که می دانید سرعت سیستم عامل لینوکسی در بدترین حالت ها آنقدر بیشتر ازرقبای ویندوزیست که بعضی وقت ها آدم دنبال راهی می گردد تا کمی سرعت را کم کند یا حداقل من که در میز کار xfce دبیان ۹٫۶ از سرعت زیادبه مشکل بر می خورم حالا وای به روزی که محض تنوع برم توی میز کار lxde....بگذریم اما جهت داغ نکردن سیستم مخصوصا وقتیکه نرم افزار سنسور را فعال کرده ایم و با گرم شدن اخطار داده و بعد از مدتی ریست می کند بهتر است سرویسهای غیر ضروری را غیر فعال کرد(یکی از راه ها)حالا برای شناسایی این سرویس ها اگر از دستور top استفاده کرده و کلید M را بزنیم از بیشترین استفاده کننده سورت کرده و آن را در معرض تماشا قرار میدهد همچنین اگر از کلید u استفاده کنیم می توانیم در حالت استفاده کننده مثل user و root و .... سورت کنیم و با کلید c می توانیم آدرس دستوری سرویس یا برنامه را مشاهده کنیم........حال برای من مبتدی این سوال پیش می آید که چرا در ستون user نام های +-Debian و otrs وجود دارد....شاید بگویید که در ویکی جستجو کن اما وقتی otrs را در ویکی فارسی خواندم نوشته بود برنامه ای اجرا شونده درپشت صحنه که توسط شرکتی انگلیسی ساخته شده و .......که ناگهان دائی جان ناپلئون درونم به صدا در آمد ; اما جدای از بعضی دستورها که کاملا منشأشون معلومه و کارکردشون هم... مثل chromium بعضیاشون برامن مبتدی قابل شناسایی نیستند.....البته در منوی برنامه های دبیان services هم هست که بانام های نا آشنا فرصتی به من مبتدی نمی دن که از کار بندازمشون...................................حالا با این تفاصیل به نظر شما باید چکارکنم که این مشکل حل شه؟ راهنمایی کوچولو و اساسی هم کنین سپاسگزارم توقع لقمه آماده هم ندارم )اگر هم کلا اشتباه می کنم اشاره کنین خوبه یه چیزی یاد می گیرم........................................................{ازیک رنگ برا نوشتن مطلب استفاده کردم تا ناظرهم ناراحت نشه و اخطار نده...فقط نمی دونم اگه قراره در انتخاب رنگ آزاد نباشیم چراحق انتخاب گذاشتین؟؟؟؟؟ نا سلامتی همه ما آزادی دوستیم حداقل در سیستم عامل های آزاد.....و دیگر اینکه با رنگ سیاه در زمینه روشن از نظر بینایی مشکل دارم و کاشکی توی درج اولیه مطلب هم می شد رنگی نوشت تا مجبور به ده بار ویرایش نشم!}پیشاپیش سپاس ازنگاهتون
درود بر شماچه رنگ آلبالویی قشنگی شده رنگ نقل قولتون.....اما نظرتون چقدر به طرز تفکر مایکروسافت نزدیکه ....کاربرهای ٬٬یکدست و یک طرزتفکره٬٬ برای به چشم نیامدن ایرادها به جای برطرف کردن ایرادها......پیشاپیش سپاس از نگاهتون
http://iaghapour.ir/how-faster-linux-boot/
درود بر دوستانحال برای من مبتدی این سوال پیش می آید که چرا در ستون user نام های +-Debian و otrs وجود دارد....شاید بگویید که در ویکی جستجو کن اما وقتی otrs را در ویکی فارسی خواندم نوشته بود برنامه ای اجرا شونده درپشت صحنه که توسط شرکتی انگلیسی ساخته شده و .......که ناگهان دائی جان ناپلئون درونم به صدا در آمد ;
.....اگر از دستور top استفاده کرده و کلید M را بزنیم از بیشترین استفاده کننده سورت کرده و آن را در معرض تماشا قرار میدهد همچنین اگر از کلید u استفاده کنیم می توانیم در حالت استفاده کننده مثل user و root و .... سورت کنیم و با کلید c می توانیم آدرس دستوری سرویس یا برنامه را مشاهده کنیم.............البته در منوی برنامه های دبیان services هم هست .....