0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: ALi.pAkrohk در 10 آذر 1397، 06:10 قظنقلقول از: Silvio Dante در 07 آذر 1397، 11:18 بظنقلقول از: ALi.pAkrohk در 07 آذر 1397، 03:25 بظگذینه 2 ( اصلا انگار بسته های اسنپ توی یه جای جدا از مسیر درختی گنو/لینوکس نصب میشن )*گزینهبله همینطوره هر بستهی snap (اگر اشتباه نکنم) در یک لوپ دیوایس و در محیطی کاملا ایزوله و یه جورایی مستقل از سیستم عامل اصلی اجرا میشه.هر کسی با یه چیزی لذت می بره ☺خوب پس اگه مستقل هست دلیل نگرفتن ایکن های نصب شده هم پیدا شد.خوب من الان کلا رفتم روی مانجارو + KDE ولی خب، خوبه که این پست رو پیش ببریم شاید در آینده بدرد کسی بخوره.مانجارو فقط با xfce !
نقلقول از: Silvio Dante در 07 آذر 1397، 11:18 بظنقلقول از: ALi.pAkrohk در 07 آذر 1397، 03:25 بظگذینه 2 ( اصلا انگار بسته های اسنپ توی یه جای جدا از مسیر درختی گنو/لینوکس نصب میشن )*گزینهبله همینطوره هر بستهی snap (اگر اشتباه نکنم) در یک لوپ دیوایس و در محیطی کاملا ایزوله و یه جورایی مستقل از سیستم عامل اصلی اجرا میشه.هر کسی با یه چیزی لذت می بره ☺خوب پس اگه مستقل هست دلیل نگرفتن ایکن های نصب شده هم پیدا شد.خوب من الان کلا رفتم روی مانجارو + KDE ولی خب، خوبه که این پست رو پیش ببریم شاید در آینده بدرد کسی بخوره.
نقلقول از: ALi.pAkrohk در 07 آذر 1397، 03:25 بظگذینه 2 ( اصلا انگار بسته های اسنپ توی یه جای جدا از مسیر درختی گنو/لینوکس نصب میشن )*گزینهبله همینطوره هر بستهی snap (اگر اشتباه نکنم) در یک لوپ دیوایس و در محیطی کاملا ایزوله و یه جورایی مستقل از سیستم عامل اصلی اجرا میشه.
گذینه 2 ( اصلا انگار بسته های اسنپ توی یه جای جدا از مسیر درختی گنو/لینوکس نصب میشن )