انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: قطع شدن تور با اضافه کردن پل  (دفعات بازدید: 1219 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین imaniy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
    • imanam
قطع شدن تور با اضافه کردن پل
« : 04 آذر 1397، 11:06 ب‌ظ »
نمیدونم چرا اینطوری شده قبلا اصلا مشکلی نداشتم ایندفعه سیستم رو دوباره نصب کردم این مشکل بوجود اومده پل نیستش کار مکینه ولی با سرعت داغون و وقتی پل رو اضافه میکنم اصلا تور از کار میفته.
سر بزنید بهم :))
.
www.iaghapour.ir

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
پاسخ : قطع شدن تور با اضافه کردن پل
« پاسخ #1 : 05 آذر 1397، 02:24 ق‌ظ »
لاگ تور رو بذارین.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین imaniy

• Full Member
  • *
    • imanam
« پاسخ #2 : 05 آذر 1397، 03:14 ق‌ظ »
لاگ تور رو بذارین.

جالبه با این که تو کانفیگ بهش گفته بودم لاگ رو کجا ذخیره کنه اصلا همچین کاری نکرد بهش گفته شده بود تو مسیر /var/log/tor این کار رو بکنه بعد دیدم وقتی دستور journalctl -exfu tor رو میزنم اروری میده مبنی بر این که همچین دایرکتوری وجود نداره :
Nov 26 02:52:45 iman-pc tor[24523]: Nov 26 02:52:45.000 [warn] Couldn't open file for 'Log notice file /var/log/tor/notices.log': No such file or directory
Nov 26 02:52:45 iman-pc tor[24523]: Nov 26 02:52:45.000 [warn] Couldn't open file for 'Log debug file /var/log/tor/debug.log': No such file or directory

بعد اومدم دستی شاخه tor و فایل های notices.log و debug.log رو ساختم بعد دستور journalctl -exfu tor رو زدم این دفعه ارور زیر رو داد مبنی بر نداشتن دسترسی به این فایل ها !!!
Nov 26 03:04:41 iman-pc tor[26722]: Nov 26 03:04:41.000 [warn] Couldn't open file for 'Log notice file /var/log/tor/notices.log': Permission denied
Nov 26 03:04:41 iman-pc tor[26722]: Nov 26 03:04:41.000 [warn] Couldn't open file for 'Log debug file /var/log/tor/debug.log': Permission denied
.
www.iaghapour.ir

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #3 : 05 آذر 1397، 01:06 ب‌ظ »
فکر کنم باید دسترسی نوشتن روی اون فایل رو به کاربر تور بدین که دقیقا نمی‌دونم توی اوبونتو اسمش چیه اما در کل نیازی به این کار نیست؛ توی فایل کانفیگ خط‌های مربوط به محل ذخیره سازی فایل لاگ و دیباگ رو حذف کنین با همون journalctl لاگ رو چک کنین.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #4 : 06 آذر 1397، 10:12 ب‌ظ »
توی اوبونتو بهتره با خود لاگی که توی پرونده‌های لاگ تور ذخیره میشه مشکل رو بررسی کرد و نه چیز دیگه.

اول این دستور رو بذارید توی /etc/tor/torrc:
Log notice file /var/log/tor/notices.logبعد سرویس تور رو با این دستور مجددا راه‌اندازی کنید:
sudo service tor restartبعد با دستور زیر  لاگ رو ببینید:
tail -f /var/log/tor/notices.log
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین imaniy

• Full Member
  • *
    • imanam
« پاسخ #5 : 10 آذر 1397، 12:30 ق‌ظ »
الان پل رو هم قبول کرده ولی بازم سرعت 60 تا بالاتر نمیره قبلا اصلا اینطور نبود الان پل جدید هم میزارم بازم داغونه :(( ](*,)

آپدیت :
الان یک پل گرفتم سرعت کمی بهتر شده فعلا فک کنم مشکل از پل ها هستش بعد 10 ها پل یکی خوب در اومده کسی پل تست شده با سرعت خوب داره تلگرام برام بفرسته؟  :(

imaniy1@
« آخرین ویرایش: 10 آذر 1397، 01:56 ق‌ظ توسط imaniy »
.
www.iaghapour.ir

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #6 : 10 آذر 1397، 09:18 ق‌ظ »
خیلی وقته دیگه از تور سرعت بالاتر از این حرفا نمی‌تونیم بگیریم ! من سرعت دانلودم در حالت 2 مگابایت بر ثانیه هست که با تور میاد زیر 200 کیلوبایت ! فکر کنم با پل خصوصی بهتر بشه اما مدتی هست که تور اینطوری شده و فکر نکنم با پل‌های همگانی تغییر عجیبی بکنه !
فریدون فرخزاد

آفلاین imaniy

• Full Member
  • *
    • imanam
« پاسخ #7 : 10 آذر 1397، 12:32 ب‌ظ »
اگه امکانش هست درباره پل خصوصی بیشتر توضیح بدین.. هزینه زیادی داره؟
.
www.iaghapour.ir

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #8 : 10 آذر 1397، 12:55 ب‌ظ »
اگه امکانش هست درباره پل خصوصی بیشتر توضیح بدین.. هزینه زیادی داره؟
پل خصوصی رو روی سرور شخصی خودتون باید راه اندازی کنین اینجوری کامپیوترتون اول وصل می‌شه به سرور شخصی‌تون و بعد ترافیک شما رو از شبکه‌ی تور عبور می‌ده. هزینه‌ش هم بستگی به سرورتون داره.
فریدون فرخزاد