انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اکسترکت کردن در لینوکس  (دفعات بازدید: 543 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir.

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
اکسترکت کردن در لینوکس
« : 12 آذر 1397، 05:11 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان . بنده از وقتی لینوکس رو نصب کردم ؛ دارم دنبال روش اکسترکت کردن فایل میگردم . الان مینت نصب کردم و فقط یه برنامه به نام آرشیو منیجر روش نصب هست ؛ یکسری از فایل ها رو اکسترکت میکنه ولی فایل هایی که tar.gz هستن رو پشتیبانی نمیکنه ؛ فایل باز میکنه ولی نمیشه محتوا رو استخراج کرد.
چند بار خواستم برنامه winrar نصب کنم وقتی فایل رو دانلود میکنم نمیدونم باید چطور نصب کنم.!! وقتی از فشرده درش میارم فقط یه پوشه هست و هیچ راه اندازی برای نصب وجود نداره !!

برنامه 7zip با تمامی پلاگین هاش رو نصب کردم ولی اصلا معلوم نیست برنامه کجاست !از تو خود مخزن هم باز نمیشه!

خلاصه دوستان یکبار برای همیشه یه توضیح دقیق بدید تا من و دوستان جدید دیگه که بعدها و یا الان با این مشکل مواجه هستن و یا خواهند شد یاد بگیرن که با چه برنامه ایی  یا دستوری و یا .... بتونن تمامی فایل های فشرده رو استخراج کنن و سردرگوم نشن

آفلاین علیرضا. آ.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 333
پاسخ : اکسترکت کردن در لینوکس
« پاسخ #1 : 12 آذر 1397، 05:26 ب‌ظ »
اول بزنید 7zip رو نصب کنید و سپس این صفحه از ویکی اوبونتو رو بخونید ( فارسی هست )
https://wiki.ubuntu.ir/wiki/7z

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
پاسخ : اکسترکت کردن در لینوکس
« پاسخ #2 : 15 آذر 1397، 01:46 ب‌ظ »
سلام،
برای باز کردن فایل gz می‌تونین از gunzip استفاده کنین:
gunzip file.tar.gz
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد