انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب cadence در اوبونتو  (دفعات بازدید: 2614 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین s_g

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
نصب cadence در اوبونتو
« : 15 آبان 1397، 02:08 ب‌ظ »
سلام
آیا اینجا تا به حال کسی موفق به نصب کیدنس در اوبونتو شده؟
راستش من برای اولین بار می خواهم کیدنس را نصب و اجرا کنم و اطلاعاتی که قبل از نصب در سایت ها جمع کردم در این حد هست که در اپن سوزه نصب می شه اما هستند افرادی که می گن در اوبونتو نصب می شه.در این سایت:
https://kxstudio.linuxaudio.org/Applications:Cadence
راستش خیلی هم مطمئن نیستم این همون cadence ic design باشه.
من در ابونتو تازه کار هستم و تجربه ایی که تا به حال کسب کردم این بوده که ممکنه اشتباهی کنم که بمونم توش. بنابراین می خواستم بدونم آیا کسی هست که با موفقیت کیدنس رو در اویونتو نصب کرده باشه یا خیر؟
در غیر این صورت با ویرچوال باکس در سوزه نصب کنم.
« آخرین ویرایش: 24 آبان 1397، 11:41 ب‌ظ توسط s_g »

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
پاسخ : نصب cadence در اوبونتو
« پاسخ #1 : 15 آبان 1397، 02:42 ب‌ظ »
سلام
آیا اینجا تا به حال کسی موفق به نصب کیدنس در اوبونتو شده؟
راستش من برای اولین بار می خواهم کیدنس را نصب و اجرا کنم و اطلاعاتی که قبل از نصب در سایت ها جمع کردم در این حد هست که در اپن سوزه نصب می شه اما هستند افرادی که می گن در اوبونتو نصب می شه.در این سایت:
https://kxstudio.linuxaudio.org/Applications:Cadence
راستش خیلی هم مطمئن نیستم این همون cadence in design باشه.
من در ابونتو تازه کار هستم و تجربه ایی که تا به حال کسب کردم این بوده که ممکنه اشتباهی کنم که بمونم توش. بنابراین می خواستم بدونم آیا کسی هست که با موفقیت کیدنس رو در اویونتو نصب کرده باشه یا خیر؟
در غیر این صورت با ویرچوال باکس در سوزه نصب کنم.
  دوست من این نرم افزار به راحتی روی اوبونتو قابل نصب هستش(فکر می کنم توی اوبونتو استودیو خودش نصب هستش ) و در aur توزیع آرچ هم وجود داره از چیزی نترسید.
https://wiki.ubuntu.com/Testing/ISO/Cadence
« آخرین ویرایش: 15 آبان 1397، 02:47 ب‌ظ توسط ALi.pAkrohk »
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین s_g

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
« پاسخ #2 : 15 آبان 1397، 06:06 ب‌ظ »
این نرم افزار کیدنس برای شبیه سازی مدارات الکترونیکی هست. من فکر نکنم ابونتو استدیو داشته باشه.یعنی فکر کنم اون کیدنس فرق داره. cadence ic design نیست. ولی من می خواستم بدونم کسی در اوبونتو تونسته نصب کنه یا نه؟
تا سال ۹۵ خیلی ها نوشتن که در اوبونتو نمی شه نصب کرد.
من الان دارم سوزه رو نصب می کنم. تشکر
« آخرین ویرایش: 24 آبان 1397، 11:42 ب‌ظ توسط s_g »

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #3 : 16 آبان 1397، 12:26 ق‌ظ »
سلام
Cadence SPB Allegro رو من چند سال قبل استفاده می کردم ، تا جایی که یادمه روی اوبونتو درست نصب نمی شد و توی یکی از مراحل نصب به خطا می خورد. (جزئیاتش یادم نیست و ممکنه شاید توی نسخه های جدید رفع شده باشه) اون موقع من روی سنت او اس نصبش کردم خوب کار می کرد و قسمت های مختلف نرم افزار به درستی کار می کردن. طبق داکیومنت های cadence ، این نرم افزار تنها روی RHEL 5.5 (64-bit) SP2, RHEL 6.0, (64-bit), SLES 10 (64-bit) SP2, SLES 11 (64-bit) SP2 پشتیبانی رسمی می شه و روی بقیه توزیع ها باید مقداری آزمون خطا کنین و حتی ممکنه باز هم به درستی نصب نشه و یا به درستی کار نکنه.

در مورد لینکی هم که دادین بله ، اون لینک مربوط به یک نرم افزار موسیقی هست و ربطی به حوزه ی طراحی pcb نداره.