با سلام
قاسم جان، نیازی به استفاده از gksu و همچنین gedit برای ویرایش اون فایل نیست. ویرایشگر gedit برای اجرا با دسترسی روت بهینه نشده و باعث ناپایداری و مشکلاتی میشه. برای مثال چند تا از این مشکلات توی
این پست مطرح شده.
من حتی اجرا کردن gedit رو همراه sudo -H و یا gksu و ابزارهای مشابه رو هم توصیه نمی کنم. دلیلش ساختار اکثر نرم افزارهای گرافیکی هست که برای اجرا شدن با این سطح دسترسی ساخته و بهینه نشدن. برای مثال
این هشدار ویکی آرچ رو می تونین ببینین که گفته شده شما با اینکار میلیون ها خط کد رو با دسترسی اجرا می کنین که برای اون سطح از دسترسی ساخته نشدن:
Warning: All of the following methods have security implications that users should be aware of. As put by Emmanuele Bassi, a GNOME developer: "there are no *real*, substantiated, technological reasons why anybody should run a GUI application as root. By running GUI applications as an admin user you're literally running millions of lines of code that have not been audited properly to run under elevated privileges; you're also running code that will touch files inside your $HOME and may change their ownership on the file system; connect, via IPC, to even more running code, etc. You're opening up a massive, gaping security hole [...]."
شما کافی بود به جای استفاده از
gksu gedit /usr/share/applications/xampp-control-panel.desktop
از دستور زیر استفاده کنین :
sudo nano /usr/share/applications/xampp-control-panel.desktop
و فایل موردنظر رو با یک ویرایشگر خط فرمان مناسب (برای مثال nano) ویرایش کنین.
ویرایش:با توجه به اینکه پست ها، سال ها می مونن و ممکنه بدرد دیگران بخورن این رو هم مفید دیدم که اضافه کنم.
بعضی از توسعه دهنده های ویرایشگرهای گرافیکی، حتی به حدی روی این مسئله حساس شدن که جلوی اجرای اون ویرایشگرها با sudo رو گرفتن.
برای مثال می شه به kate اشاره کرد که تیم kde در اقدامی جالب جلوی اجرای اون با sudo رو گرفته :
sudo -H kate
Executing Kate with sudo is not possible due to unfixable security vulnerabilities.