انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: امنیت گیتهاب  (دفعات بازدید: 829 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین beautilinux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 48
امنیت گیتهاب
« : 10 خرداد 1398، 12:13 ب‌ظ »
امیت گیت هاب رو چطور میشه بالا برد؟ تایید دومرحله داره؟ چطور میشه انجامش داد؟

پسوردم قویه ولی میترسم بورت فورس بشه

آفلاین beautilinux

• Jr. Member
  • *
پاسخ : امنیت گیتهاب
« پاسخ #1 : 10 خرداد 1398، 11:39 ب‌ظ »
ینی کسی از گیت هاب استفاده نمیکنه؟
یا نمیدونین مسایل امنیتیش رو.؟

آفلاین helium

• Full Member
  • *
  • ارسال: 168
« پاسخ #2 : 13 خرداد 1398، 06:14 ب‌ظ »
سلام ارتقاامنیت گیت‌هاب رو که توسعه‌دهندگانش انجام می‌دهند، حفظ امنیت حساب کاربری هم که بر عهده شماست که با رعایت یک سری مسائل و موارد عملی می‌شود.
به خدا چنان امیدوار باش که اگر گناه جن و انس را بیاوری به تو رحم کند.

لقمان حکیم

آفلاین beautilinux

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 14 خرداد 1398، 12:08 ق‌ظ »
سلام ارتقاامنیت گیت‌هاب رو که توسعه‌دهندگانش انجام می‌دهند، حفظ امنیت حساب کاربری هم که بر عهده شماست که با رعایت یک سری مسائل و موارد عملی می‌شود.
بهتر بود جواب نمیدادی تا اینکه بصورت تماما گنگ و بی ربط جواب بدی. گیتهاب امنیت خودش برعهده من کاربر نیس که. منظورم این بود اکانتمو چطور امنیتشو ببرم بالا؟ گیتهاب اینجور که دیدم تایید دو مرحله نداره. خب حالا اگه پسوردم با بروت فورس بدست یکی دیگه افتاد اونموقع تکلیف چیه؟

آفلاین nino

• Full Member
  • *
  • ارسال: 224
    • Gitlab
« پاسخ #4 : 14 خرداد 1398، 12:27 ق‌ظ »
تا جایی که من دیدم تایید دو مرحله ای نداره.
ولی توی تنظیمات پروفایل می تونید یک ایمیل ثانویه برای حسابتون تعریف کنید تا در کنار ایمیل اصلی تون برای بازیابی پسوورد ازش استفاده کنید.
...

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4880
  • masoft قدیم
« پاسخ #5 : 14 خرداد 1398، 12:52 ق‌ظ »
بهتر بود جواب نمیدادی تا اینکه بصورت تماما گنگ و بی ربط جواب بدی.
اگر فردی اینجا جواب شما رو میده، داره به شما لطف میکنه و این سبک جواب دادن شما، می‌تونه توهین‌آمیز باشه. لطفا رعایت کنید.

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #6 : 14 خرداد 1398، 12:59 ق‌ظ »
با سلام
گیت هاب تایید دو مرحله ای داره.
کافیه توی صفحه ی گیت هابتون، به قسمت Settings برین، بعد از قسمت Personal settings روی Security کلیک کنین.
توی صفحه ی باز شده Two-factor methods رو مشاهده می کنین که روش های مختلفی برای 2FA وجود داره. مثلاً خود من از متد Authenticator app استفاده می کنم ولی روش های دیگه ای مثل SMS number هم برای تایید دو مرحله ای وجود داره که پیش شماره ی ایران (+98) رو هم پشتیبانی می کنه.
برای استفاده از روش Authenticator app، کافیه از یک نرم افزار TOTP بیسد استفاده کنین. من خودم از Google Authenticator برای این کار استفاده می کنم ولی متاسفانه نسخه های جدید اون با لایسنس انحصاری ارائه می شه و احتمالاً خودم هم در آینده به نرم افزارهای آزاد جایگزین کوچ کنم.

اگر فردی اینجا جواب شما رو میده، داره به شما لطف میکنه و این سبک جواب دادن شما، می‌تونه توهین‌آمیز باشه. لطفا رعایت کنید.
+1
داشتم همین مورد رو تایپ می کردم، که موقع ارسال دیدم شما هم بهش اشاره کردین.
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1398، 01:02 ق‌ظ توسط علی رزم دیده »

آفلاین nino

• Full Member
  • *
  • ارسال: 224
    • Gitlab
« پاسخ #7 : 14 خرداد 1398، 01:10 ق‌ظ »
با سلام
گیت هاب تایید دو مرحله ای داره.
کافیه توی صفحه ی گیت هابتون، به قسمت Settings برین، بعد از قسمت Personal settings روی Security کلیک کنین.
توی صفحه ی باز شده Two-factor methods رو مشاهده می کنین که روش های مختلفی برای 2FA وجود داره. مثلاً خود من از متد Authenticator app استفاده می کنم ولی روش های دیگه ای مثل SMS number هم برای تایید دو مرحله ای وجود داره که پیش شماره ی ایران (+98) رو هم پشتیبانی می کنه.
برای استفاده از روش Authenticator app، کافیه از یک نرم افزار TOTP بیسد استفاده کنین. من خودم از Google Authenticator برای این کار استفاده می کنم ولی متاسفانه نسخه های جدید اون با لایسنس انحصاری ارائه می شه و احتمالاً خودم هم در آینده به نرم افزارهای آزاد جایگزین کوچ کنم.

پس این قابلیت رو داشته و من بی خبر بودم.
ممنون.
...

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #8 : 14 خرداد 1398، 10:06 ق‌ظ »
....

https://en.wikipedia.org/wiki/FreeOTP

ساخت شرکت دوست و همسایه، Red Hat!
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین beautilinux

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 14 خرداد 1398، 01:30 ب‌ظ »
تا جایی که من دیدم تایید دو مرحله ای نداره.
ولی توی تنظیمات پروفایل می تونید یک ایمیل ثانویه برای حسابتون تعریف کنید تا در کنار ایمیل اصلی تون برای بازیابی پسوورد ازش استفاده کنید.
خب وقتی دسترسی به اکانت گیت هابم برا نفوذگر ممکن بشه میتونه اون ایمیل ها رو تغییر بده دیگ استاد عزیز.
ممنون از اینکه وقت گذاشتین.
از بقیه دوستان هم تشکر
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1398، 01:31 ب‌ظ توسط beautilinux »